استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه

  4031023080

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار را تشریح کرد و خواستار ورود مجامع بین المللی برای توقف این کشتارها شد.

استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای کشتار در غزه

به گزارش مرکز ملی فضای مجازی، حسین دلیریان با اشاره به استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری هوش مصنوعی و اطلاعات خصوصی کاربران شبکه‌های اجتماعی برای نسل کشی در غزه گفت: نسل کشی که در غزه در حال اتفاق افتادن است، نمونه‌ای هولناک از سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از فناوری هوش مصنوعی و پلتفرم‌ها برای نقض حقوق بشر و کشتار غیرنظامیان است.

وی با اشاره به اعترافات افسران ارشد رژیم صهیونیستی که در گزارش جدید واشنگتن‌پست منتشر شده است گفت: براساس این گزارش ارتش رژیم صهیونیستی از سیستم‌های هوش مصنوعی همچون لاوندر برای شناسایی اهداف نظامی خود استفاده می‌کند، فناوری که به‌طور خاص داده‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی را تحلیل می‌کند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه با اشاره به نحوه کارکرد این مدل‌ها توضیح داد: این ابزار با اختصاص امتیاز به افراد بر اساس عضویت در گروه‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی مرتبط با حماس یا تغییر مکرر شماره تلفن، تصمیم می‌گیرد که چه کسی را هدف قرار دهد. مسأله‌ای که ادعای غول‌های فناوری در حفاظت از داده‌های کاربران و عدم استفاده از این داده‌ها در مقاصد نظامی را نقض می‌کند.

دلیریان با تأکید بر این نکته که استفاده رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی باعث کشتار زنان و کودکان بی‌گناه شده است، گفت: یکی از افسران پیشین واحد ۸۲۰۰ اذعان کرده که در برخی موارد تنها «مرد بودن» هدف کافی بوده تا تأیید لازم برای حمله صادر شود! چنین معیاری ناقض بدیهی‌ترین اصول حقوق بین‌الملل است.

وی ضمن اشاره به نقش پررنگ برخی از غول‌های فناوری در تکمیل پازل رژیم صهیونیستی گفت: هنگامی که غول‌های فناوری با ادعای حفاظت از حریم خصوصی، محصولات و پلتفرم‌های خود را عرضه می‌کند اما اطلاعات کاربران به این شکل مورد استفاده نظامی قرار می‌گیرد، نمی‌توانند از مسئولیت اخلاقی و حقوقی خود ‌شانه خالی کند و باید در قبال جنایت جنگی رژیم صهیونیستی که با استفاده از داده‌های خصوصی کاربران در غزه انجام می‌شود، پاسخگو باشند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه گفت: البته همکاری برخی غول‌های فناوری با رژیم صهیونیستی فقط محدود به سیستم هوش مصنوعی نمی‌شود بلکه بارها شاهد حذف، سانسور و سوگیری سکوهای خارجی در حمایت از رژیم اشغالگر صهیونیستی بودیم. سانسور برخی کلمات و یا حذف تصاویر رهبران مقاومت و شهدا در پلتفرم‌ها نیز نمونه‌هایی از این موارد هستند که بارها تکرار شده است.

دلیریان با اشاره به تاریخچه این پلتفرم‌ها در سرکوب محتوای مربوط به مردم مظلوم غزه خاطرنشان کرد: پس از عملیات طوفان الاقصی و در بحبحه حملات وحشیانه اسرائیل به غزه بود که تصویرساز هوش مصنوعی یکی از پلتفرم‌ها در اقدامی سوگیرانه در پاسخ به جستجوی عباراتی مانند «پسربچه مسلمان فلسطینی»، تصاویری از کودکان اسلحه به دست نمایش می‌داد و در مقابل، جستجو عباراتی مانند «پسر اسرائیلی» تصاویری از کودکان در حال ورزش و بازی بدون سلاح گرم تولید می‌کرد. این مسأله نیز مثال واضحی از سیاست‌های دوگانه برخی سکوهای خارجی و تحریف واقعیت به نفع رژیم جنایتکار است.

وی با اشاره به دیکتاتوری مدرنی که امروز توسط آمریکا و اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی اعمال می‌شود، گفت: در مقابل این ماجرا، تیک تاک قرار دارد که وقتی خلاف جریان فکری آمریکایی_اسرائیلی حرکت می‌کند، تا مرز ممنوعیت کامل در آمریکا پیش‌‍ می‌رود. نمونه بارز این اتفاق نحوه انعکاس موضوعاتی چون طوفان الاقصی است. تیک‌تاک با جریان‌سازی رسانه‌ای در حمایت از مقاومت فلسطین، نگرانی‌های آمریکا را به اوج خود رساند. به طوری که مطالعات نشان می‌دهند در پلتفرم تیک‌تاک، نه تنها تعداد پست‌های طرفدار فلسطین به مراتب بیشتر از پست‌های طرفدار اسرائیل است؛ بلکه هر پست طرفدار فلسطین، بازدید بسیار بیشتری هم دریافت کرده است این یعنی تیک تاک جریان رسانه‌ای را به‌گونه‌ای تغییر داده که به ضرر منافع آمریکا تمام شود.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی در ادامه افزود: این مسأله به قدری برای آمریکا اهمیت دارد که مسئولین و مقامات آن‌ها بارها نسبت به گسترش دیدگاه‌های ضد اسرائیلی در میان نسل زد که بخش قابل توجهی از مخاطبان تیک تاک را تشکیل می‌دهد ابراز نگرانی کرده‌اند و حالا برای سرکوب این جریان رسانه‌ای ممنوعیت این شبکه اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی در ادامه ضمن درخواست از مجامع بین‌المللی برای بررسی این اقدامات و وادار کردن شرکت‌های فناوری به پاسخگویی در قبال همکاری با رژیم صهیونیستی و سوءاستفاده از داده‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی گفت: فناوری‌هایی که قرار بود حریم خصوصی افراد را حفظ کنند، اکنون با سوءاستفاده رژیم صهیونیستی، به ابزاری برای جنگ و کشتار تبدیل شده‌اند. از این رو سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی باید با بررسی دقیق این موضوع همکاری شرکت‌های فناو ری با رژیم صهیونیستی را در نسل کشی غزه متوقف کنند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  2. رویای پوچ گاوچران آمریکایی!

  3. فتوای هسته ای رهبری را تضعیف نکنید!

  4. رهبر انقلاب:۲۲بهمن امسال یک قیام مردمی و حرکت بزرگ ملی بود/سخنان رئیس جمهور مکمل حرکت مردم

  5. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  6. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  7. چرا ترامپ روی ترس ما حساب کرده؟/ ترامپ در تحریم ایران تنها نیست / وقتی ترجمه وفاق، «کمیته رفع حصر» می‌شود!

  8. واکنش تند رسایی به اظهارات اژه‌ای درباره جواد ظریف

  9. توضیح وزارت نفت خطاب به وزارت نیرو درباره خاموشی‌های اخیر

  10. خبر جدید یک نماینده مجلس از افزایش تعطیلات/ تعطیلی پنج‌شنبه‌ها قطعی شد؟

  11. بالاگرفتن تنش میان دو وزارت‌خانه درباره قطعی برق/ وزارت نیرو پاسخ وزارت نفت را داد:‌ برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند!

  12. یک گام عقب‌نشینی در طرح حنجالی غزه؛ ترامپ تهدید علیه اردن و مصر را پس گرفت

  13. توضیحات وزیر نفت درباره خاموشی سه شنبه شب در تهران

  14. گزارش رئیس کل بانک مرکزی درباره مدیریت بازار ارز و طلا به هیئت دولت

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  5. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  6. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  7. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  8. نباید در تله ترامپ افتاد!

  9. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  10. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  11.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  12. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  13. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  14. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  15. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  16. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  17. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  18. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  19. رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا، هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما ندارد

  20. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  21. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

  22. اتفاقی عجیب در کرمان/ خاک پاشیدن به صورت وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع یکی از دانش‌آموزان

  23. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  24. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

  25. طرفداران مذاکره پاسخ بی‌شرمانه ترامپ را بشنوند! / با ترامپ چه باید کرد؟

آخرین عناوین