به گزارش تسنیم، رسانه های عراق به نقل از «علاء الحیدری» نماینده پارلمان مدعی شدند که وی گفته است که نخست وزیر آینده، کسی نیست جز «محسن المندلاوی»(معاون اول سابق رئیس پارلمان) و السودانی با رقابت خداحافظی کرده است.
اعلام زمان معرفی نامزد نخست وزیری عراق
السبق از رسانه های عراق مدعی شده است که علاء الحیدری بمب خبری منفجر کرده و گفته است که نخست وزیر عراق، محسن المندلاوی است و السودانی با این رقابتها(انتخاب نخست وزیری) خداحافظی کرده است.
این در حالی است که یک منبع مسئول در چارچوب هماهنگی گفته است که نشست رهبران چارچوب هماهنگی که در منزل حیدر العبادی برگزار شد،به شکل اساسی بر نهایی شدن نام نخست وزیر آینده متمرکز بوده و رهبران چارچوب توافق کردند که نام نامزد تصدی نخست وزیری، 24 ساعت پیش از انتخاب رئیس جمهور اعلام شود.
ادعای منتسب به الحیدری در حالی است که این منبع گفته است که تمام رهبران چارچوب اتفاق نظر دارند که نام نامزد نهایی برای تصدی نخست وزیری فعلا افشا نشود.
به گفته این منبع، همه رهبران چارچوب هماهنگی درباره انتخاب نامزد واحد برای تصدی نخست وزیری در مرحله آتی اتفاق نظر دارند.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.