بازگشت بعضی اتباع غیرمجاز با وجود ۲۱ بار طرد شدن

  4030910100 ۸ نظر، ۶۳ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

طراح طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرین با بیان اینکه با طرد کردن صرف اتباع غیرمجاز از کشور، مشکل اتباع قابل حل نخواهد بود، گفت: ما بعد از انقلاب ۴۲ میلیون تبعه افغانستانی را از کشور طرد کردیم در حالی که جمعیت افغانستان ۳۵ میلیون جمعیت داشته است بنابراین طرد پاسخگو نیست.

بازگشت بعضی اتباع غیرمجاز با وجود ۲۱ بار طرد شدن
طراح طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرین با بیان اینکه صرفِ طرد کردن اتباع بیگانه نمی‌تواند مشکل اتباع را مرتفع کند، گفت: در حالی که جمعیت افغانستان ۳۵ میلیون نفر است، مااز ابتدای انقلاب تاکنون ۴۲ میلیون تبعه افغانستانی را از کشور طرد کرده‌ایم.
 
به گزارش تسنیم، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی اتباع خارجی در کشور گفت: در حال حاضر دیتای بسیار مناسبی در مورد مصرف آرد و نان در کشور در اختیار مسئولان دولتی قرار دارد؛ به طوری که میزان مصرف سرانه افراد در ۳ سال گذشته به ریز هر استان موجود است. 
 
وی با بیان اینکه دولت در بودجه سال آینده ۲۵۰ هزار میلیارد تومان برای یارانه آرد و نان تخصیص داده که رقم بسیار بالایی است، خاطرنشان کرد: ایران جزو ارزان‌ترین کشور‌های دنیا در بحث قیمت نان است و در تحلیل داده‌ها ۵ درصد از مصرف‌کنندگان نان معادل ۳۵ درصد کل جمعیت کشور نان مصرف می‌کنند که برآورد ما یارانه نان این ۵ درصد حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود.
 
ابوترابی با بیان اینکه بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این ۵ درصد مصرف، عمدتاً مربوط به اتباع خارجی غیرمجاز و خوراک دام است، عنوان کرد: ما از وزیر کشور که به شکل همزمان رئیس شورای سیاست‌گذاری و هماهنگی اتباع غیر مجاز و رئیس شورای آرد و نان کشور است، انتظار داریم که برای این ۵ درصد که یک سوم بودجه کل تخصیص یافته به یارانه نان را مصرف می‌کنند، فکری اساسی کند.
 
عضو کمیسیون شورا‌های مجلس ادامه داد: در صورتی که ما مانع هدررفت این ۸۰ هزار میلیارد تومان شویم و این حجم عظیم نقدینگی را به تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره در کشور تخصیص دهیم، بسیاری از مشکلات کشور از جمله در حوزه اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی مرتفع خواهد شد. 
 
طراح طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرین درباره عزم رئیس‌جمهور و وزیر کشور برای ساماندهی اتباع خارجی که در اظهارات هر دو آنها در ابتدای آغاز به کار دولت بیان شد، گفت: مسئله اتباع با سخنرانی و بگیر و ببند و طرد حل نمی‌شود و مشکل اتباع تنها با یک برنامه بلندمدت و نظام‌مند قابل حل است.
 
وی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که ما در ۳۷ رسته شغلی به اتباع نیازمند هستیم. از سوی دیگر نیز اتباع به لحاظ نبود امنیت و زیرساخت‌ها در کشور افغانستان به کار کردن و زندگی در ایران نیاز دارند؛ بنابراین ما باید برای حل مسئله ورود اتباع غیرمجاز به کشور، اقدام به ساماندهی و نظام‌مند کردن این نیازمندی دو طرفه کنیم. 
 
ابوترابی گفت: ما به یک تعداد از اتباع برای رفع نیاز‌های کشور در حوزه نیروی کار نیاز داریم پس باید ابتدا ارزیابی دقیقی از تعداد نیروی کار مورد نیاز بدست آوریم و به همان تعداد نیرو جذب کنیم. البته ابتدا باید از این افراد انگشت نگاری و چهره‌نگاری کنیم و سوبسید یارانه‌ها و مالیات آن را بگیریم و علاوه بر این محل سکونت آن را به طور دقیق احصا کنیم. 
 
وی افزود: به هر حال ایرانی‌ها سراغ یک سری از شغل‌ها همچون سنگ‌بری، مرغ‌داری و گاوداری نمی‌روند و اگر ما نیروی انسانی مورد نیازمان را از اتباع تامین نکنیم برخی از مشاغل که با امنیت غذای جامعه مرتبط است، دچار مشکل می‌شود. ما امروز ۱۷ درصد از صادرات لبنیات در منطقه غرب آسیا را در اختیار داریم که یک دستاورد قابل توجه است که نباید دچار خلل شود. از سوی دیگر در حوزه صنعت ساختمان به نیروی انسانی اتباع نیازمند هستیم؛ بنابراین باید ما حداقل به نصف اتباع غیرمجازی که هم‌اکنون در کشور حضور دارند، برای کار در کشور نیازمند هستیم. 
 
ابوترابی درباره جزئیات طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرین عنوان کرد: بر اساس این طرح وزارت کار باید یک سامانه‌ای را فعال کند که در این سامانه فراخوانی برای آن مشاغل ۳۷ گانه اعلام شود. در صورتی که ظرف ۲۰ روز ایرانی‌ها برای کار در این مشاغل اعلام آمادگی نکردند، از میان اتباع خارجی غیرمجاز که پروسه قانونی مورد اشاره را طی کرده‌اند، نیاز نیروی انسانی کشور را تامین کنیم. 
 
وی افزود‌: طبق این طرح عملکرد اتباع خارجی که در مشاغل ۳۷ گانه مشغول به کار می‌شود، هر سال مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و اگر حائز یک سری از شرایط نبودند، کارت اقامت آنها باطل و از کشور طرد می‌شوند. 
 
طراح طرح تاسیس سازمان ملی مهاجرین با بیان اینکه با طرد کردن صرف اتباع غیرمجاز از کشور، مشکل اتباع قابل حل نخواهد بود، گفت: ما بعد از انقلاب ۴۲ میلیون تبعه افغانستانی را از کشور طرد کردیم در حالی که جمعیت افغانستان ۳۵ میلیون جمعیت داشته است بنابراین طرد پاسخگو نیست. 
 
ابوترابی تاکید کرد: ما الان خیلی از اتباع را داریم که در انگشت نگاری‌ها مشخص شده که ۲۱ بار از کشور طرد شده‌اند و گویی رفت و آمد بین ایران و افغانستان برای آنها تبدیل به امری تفریحی شده است. البته بسیاری از این اتباع هر بار که به کشورشان می‌روند و به ایران بازمی‌گردند همراه خود سلاح و مواد مخدر هم وارد ایران می‌کنند تا هزینه رفت و برگشت‌شان را دربیاورند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۷۸۹۴۹۱۷:۱۴:۰۰ ۱۴۰۳/۹/۱۰
از دولت ایران میخام ممنون هستیم خاهیش میکنیم ایقدر مهمان نوازی کردم جای تشکری است چند سالی دیگه تحمل کنیم به کمک شما انشاالله که کشور ما درست شه که ما برگردیم به کشور خود که به تاریخ‌ها این مهمان نوازی شما مردم ایران یاد شد اگه کشور ما خوب شه انشاالله که با روزی بشه که ما از شما مهمان نوازی کنیم اگه ما نکنیم از نامردی ماست خصوص مردم هرات اگه ما با هم خوب باشیم چرا از اون سر دنیا بیاد تو سر ما اربابی کنم اگه واقعا مسلمان باشیم باید با هم همکاری کنیم
M۳۶۷۹۰۷۴۱۹:۳۹:۳۴ ۱۴۰۳/۹/۱۰
دست نیروهای نظامی را باز بزارید هرکس وار د خاک ایران شد با تیر مستقیم بزنن مثل بقیه کشورها
ناصر۳۶۷۹۰۸۲۱۹:۴۴:۴۶ ۱۴۰۳/۹/۱۰
ما هیچ نیازی به افغانی نداریم
ناشناس۳۶۷۹۰۹۳۱۹:۵۳:۱۶ ۱۴۰۳/۹/۱۰
کسانی که ۲۱بار می آیند را بفرستید معدن زیر زمین کار کنند خودشان فرار می کنند
ناشناس۳۶۷۹۱۳۷۲۰:۲۳:۱۳ ۱۴۰۳/۹/۱۰
باید دیوار کامل شود و سیم خاردار برق دار گذاشت
ناشناس۳۶۷۹۱۵۵۲۰:۳۸:۰۶ ۱۴۰۳/۹/۱۰
حتما امید به اشتغال و مسکن و رفاه دارند که برمی گردند باید زندگی در ایران برای اتباع غیر مجاز سخت و نا امن شود
ناشناس۳۶۷۹۱۸۷۲۰:۵۵:۲۲ ۱۴۰۳/۹/۱۰
37 رسته شغلی ؟؟ مثل چی؟؟
ناشناس۳۶۷۹۱۹۳۲۱:۰۴:۳۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
کوتاهی از خود دولت هست نمیتونند مرز رو کنترل کنند یه سری هم به خیابان وحدت اسلامی بزنید اسمش عوض شده شده کابل

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

    2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

    3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

    4. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

    5. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

    6. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

    7. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

    8. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

    9. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

    10. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

    11. وقتی نقاب از چهره می افتد...

    12. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

    13. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

    14. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

    15. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

    16. قانونی حساس و بازتاب هایی حساس تر !

    17. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

    18. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

    19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

    20. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

    21. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

    22. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

    23. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

    24. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

    25. عزل یک عضو ستاد امر به معروف و عذرخواهی از رییس‌جمهور

    آخرین عناوین