جان باختن یک مرد و مفقود شدن دو زن در سیل در مینودشت

  4050719005

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گلستان از فوت یک مرد ۴۰ ساله و مفقود شدن ۲ زن در پی وقوع سیل در شهرستان مینودشت خبر داد و اعلام کرد: تمامی پایگاه‌ها و نیروهای اورژانس استان در آماده‌باش کامل قرار دارند.

جان باختن یک مرد و مفقود شدن دو زن در سیل در مینودشت

به گزارش ایرنا از دانشگاه علوم پزشکی گلستان، روح‌الله جعفری با اشاره به وقوع سیل در شهرستان مینودشت، اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های اولیه، این حادثه تاکنون یک فوتی مردی حدوداً ۴۰ ساله و ۲ مفقودی داشته است.

وی با بیان اینکه مجموعه اورژانس گلستان در آماده‌باش کامل قرار دارد، افزود: نیروها و پایگاه‌های اورژانس در سراسر استان آمادگی لازم را برای ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی و پشتیبانی از عملیات امدادی دارند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گلستان تاکید کرد: با توجه به شرایط جوی و احتمال بروز حوادث ناشی از سیلاب، شهروندان باید توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند و از نزدیک شدن به حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق سیل‌گیر خودداری کنند.

بارش شدید و نقطه‌ای باران که از عصر امروز (شنبه) در نقاط مختلف گلستان آغاز و موجب آبگرفتگی شدید معابر شهری شد، استان را به حالت آماده‌باش کامل درآورد تا جایی که استاندار برای جلوگیری از خسارت‌های احتمالی همه مدیران را وارد میدان کرد.

بر اساس آخرین گزارش ایستگاه‌های باران‌سنجی گلستان بیشترین بارندگی چند ساعت اخیر در مینودشت رخ داده که میزان آن در ساسنگ ۷۸ میلی‌متر، قلعه قافه ۵۶ میلی‌متر و دوزین ۴۲ میلی‌متر بوده است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین