دهکردی و نصیریان به رئیس جمهور چه گفتند؟

  4021226073 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل خانه سینما در دیدار اهالی فرهنگ و هنر با رییس جمهور از تحقیر هنرمندان با واژه سلبریتی و مشکلات بیکاری، تورم و مالیات جامعه هنری صحبت کرد.

دهکردی و نصیریان به رئیس جمهور چه گفتند؟

به گزارش روابط عمومی خانه سینما، عصر روز جمعه ۲۵اسفند ماه به دعوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار رئیس جمهور و هنرمندان در محل اجلاس سران برگزار شد که در آن پس از سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- علی دهکردی -مدیر عامل خانه سینما - هم سخنرانی کرد.

دهکردی با بیان اینکه "من به عنوان علی دهکردی بازیگر اینجا نیستم بلکه به نمایندگی از هفت‌هزار نفر عضو خانه سینما اینجا هستم،" در ادامه گفت: هفت هزار نفری که در سال‌های گذشته مورد کم‌لطفی‌های زیادی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به شرایط بسیار سخت مردم به دلیل تورم و گرانی گفت: سینماگران هم جدا نیستند و با این مشکلات دست‌به گریبانند، این در حالی‌ است که حتی عنوان شغلی سینماگران در فهرست مشاغل رسمی کشور نیست.

او در ادامه با اشاره به شرایط دشوار مراحل مختلف تولید و عدم تمایل بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری، از موج سهمگین بیکاری و سایه آن بر زندگی سینماگران سخن گفت.  

وی شرایط دشوار اعضایی را که دچار بیماری‌های خاص هستند بازگو کرد و در ادامه به نگرانی‌هایی که سینماگران و هنرمندان در مورد مالیات دارند اشاره کرد و با گله از این‌که از عبارت سلبریتی برای تحقیر هنرمندان استفاده می‌کنند، گفت: سلبریتی‌های ما در برابر کسانی که خون مردم و پول بیت‌المال را در فنجان‌های چای دبش می‌نوشند شرف دارند.

وی همچنین فراهم ساختن بستر مناسب و برخورد آزاداندیشانه با سلیقه‌های گوناگون را ضروری دانسته و با بیان مواردی همچون عدم توجه قانون‌گذار به امور سینماگران، نبودن بودجه اختصاصی برای خانه سینما، ناچیز بودن بودجه فرهنگ و هنر ادامه سخن داد.

دهکردی تعامل با سازمان سینمایی و صندوق اعتباری را مثبت خواند و راه اندازی صندوق بیکاری سینماگران را از مطالبات خانه سینما دانست.

در پایان از این که اهالی سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و به طور کلی هنرمندان هنوز یک بیمارستان اختصاصی برای خود ندارند ابراز ناخشنودی کرد و افزود: اینها بخشی از مشکلات سینماگران هستند و امیدواریم شرایط برای شنیدن حرف‌های بیشتر هم فراهم شود.

در بخشی دیگر از این مراسم از علی نصیریان دعوت شد و این بازیگر در بخشی از صحبت‌های خود خطاب به رئیس جمهور و مسئولان دولتی و قانون‌گذران، به اهمیت توجه به خلاقیت‌های سینماگران و حذف دستورالعمل‌های باز دارنده و موانع رشد خلاقیت هنری در آثار سینمایی اشاره کرد و گفت: هنرمندان قواعد رامی‌شناسند و آن‌ها را در حد عرف رعایت می‌کنند اما عده‌ای با مانع تراشی سد راه خلاقیت سینماگران خصوصا نسل جوان می‌شوند و این شایسته سینما وفرهنگ و هنر ما نیست.

در این مراسم هنرمندان دیگری نیز به بیان مشکلات و مسائل جاری در حوزه‌های تخصصی خود و عرصه فرهنگ و هنر اشاره کردند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۲۵۵۲۶۰۱:۲۶:۰۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
آقاي عباس قادري هم گفت من هميشه منتظر چنين روز و لحظه اي بودم
ناشناس۳۴۲۵۶۳۰۰۶:۵۴:۴۴ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
عباس قادری ۴۵ سال منتظر این لحظه بوده .
ناشناس۳۴۲۵۶۴۴۰۷:۳۱:۴۷ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
بیمارستان اختصاصی برای بازیگران و هنرمندان؟؟؟ بیماری هاشون با بقیه مردم فرق داره؟ به نظر میاد سطح درد و رنج اهالی سینما با مردم عادی خیلی فرق داره.ما دنبال یه لقمه نونیم اینا بیمارستان اختصاصی. ضمنا خروجی هنرمندان برای مردم تو این سالهای اخیر چی بوده؟ کدوم اثر فاخر سینمایی تولید شده؟ لطفا خودتون رو تافته جدا بافته به حساب نیارید. کارگر بدبخت با ماهی 8 میلیون داره زندگی میکنه تو این مملکت
ناشناس۳۴۲۵۶۸۹۰۸:۵۴:۰۵ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
اینکه چه گفتند واقعا اهمیتی ندارد قصد گرفتن عکس بود و تمام
ناشناس۳۴۲۵۷۱۷۰۹:۳۷:۵۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
من با سخنان دهکردی مخالف نیستم اما ذکر چند نکته هم ضروری است: الف- عموم بازیگران سطح درامد بالایی دارند. درست است که درآمد همه یکسان نیست اما متوسط آن خیلی بیشتر ازحقوق بگیران دولت (از جمله دارندگان مدارک دکتری و هیات علمی دانشگاه هست). همین چند سال پیش و با دلار نزدیک چهار هزار تومن، یکی از بازیگران که الان آمریکاست خودش بیان کرد که برای بازی در پروژه ای 3 میلیارد تومن نقد پیش از شروع بازی دریافت کرده . ب- مسئولین کشور توضیح دهند بر چه اساس قانونی در سال های پیش وضع شده که بر اساس آن هنرمندان در همه عرصه ها از پرداخت مالیات معاف شدند! شما بازیگران کشورهای اروپایی و آمریکا را نگاه کنید. آیا آنها هم از این رانت ها استفاده می کنند؟ ج- وضعیت اقتصادی فعلی بیشتر جامعه ایران را به زیر خط فقر کشانده، مسئولین برای همه ملت فکری بکنند.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  7. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  8. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  20. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

آخرین عناوین