طحان‌نظیف: صلاحیت ۱۳۸ نفر برای انتخابات خبرگان رهبری تأیید شد

  4021105004 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به برسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی خبرگان رهبری، گفت: بررسی‌ها در دو مرحله بررسی شرایط علمی و سایر شرایط عمومی صورت گرفته است که بر این اساس ۱۳۸ نفر از داوطلبان از سوی فقهای شورای نگهبان احراز صلاحیت شده‌اند که طی ۲ روز آینده مراتب آن‌ها اعلام خواهد شد.

طحان‌نظیف: صلاحیت ۱۳۸ نفر برای انتخابات خبرگان رهبری تأیید شد

به گزارش فارس، هادی طحان‌‌نظیف سخنگوی شورای نگهبان  در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما، ضمن تبریک ولادت حضرت امیرالمومنین علی(ع)، گفت: نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری که براساس قانون توسط فقهای شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفته، تا ساعتی دیگر به وزارت کشور ارسال خواهد شد.

وی افزود: این بررسی‌ها در دو مرحله بررسی شرایط علمی و سایر شرایط عمومی صورت گرفته است که بر این اساس ۱۳۸ نفر از داوطلبان از سوی فقهای شورای نگهبان احراز صلاحیت شده‌اند که طی ۲ روز آینده مراتب آن‌ها اعلام خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان، تأکید کرد: عمده کسانی که صلاحیت آن‌ها مورد احراز قرار نگرفته از شرایط علمی لازم برخوردار نبودند، لازم به ذکر است که براساس قانون داوطلبان سه روز فرصت دارند تا اعتراض خودشان را از طریق سامانه داوطلب ثبت کنند.

طحان نظیف اظهار کرد: در خصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز علاوه بر ۱۰۱۴ داوطلبی که چند روز قبل تأیید صلاحیت آن‌ها اعلام شده بود، بیش از ۶۵۰ نفر از داوطلبان مجلس که در مراحل قبل صلاحیت آن‌ها مورد تأیید قرار نگرفته و یا احراز نشده بود، صلاحیت آن‌ها مورد تأیید قرار گرفت و اسامی آن‌ها نیز امشب به وزارت کشور ارسال خواهد شد.

سخنگوی شورای نگهبان در پایان، گفت: بررسی‌های شورای نگهبان تا ۱۹ بهمن‌ماه همچنان ادامه‌دار خواهد بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۶۸۱۱۷۰۲:۵۹:۱۷ ۱۴۰۲/۱۱/۵
روحانی چی؟
ناشناس۳۳۶۸۷۱۷۲۰:۳۴:۱۲ ۱۴۰۲/۱۱/۵
رد صلاحیت شد
ناشناس۳۳۶۸۱۷۶۰۷:۳۷:۵۵ ۱۴۰۲/۱۱/۵
شورای نگهبان برای ۸۴ کرسی ۱۳۸نفر را تایید کرده ؟
ناشناس۳۳۶۸۱۸۰۰۷:۴۳:۵۵ ۱۴۰۲/۱۱/۵
بایستی در جهت شفاف سازی کلیه سیاسیون حامی یا شرکت کننده در انتخابات شامل خود فرد و بستگان درجه یک آنها از نظر مالی منقوق و غیر منقول مشروعیت سنجی شده و اطلاعات در سایت مرتبط دولت نظیر بسیاری از کشورهای ضد فساد در دید مردم قرارداده شود
ناشناس۳۳۶۸۲۵۰۰۹:۲۳:۲۸ ۱۴۰۲/۱۱/۵
یعنی ۴۰۰ مجتهد رد صلاحیت شدند ؟
ناشناس۳۳۶۸۲۵۴۰۹:۲۶:۱۷ ۱۴۰۲/۱۱/۵
به صورت خلاصه شما حتی انتخاب بین ۲ نفر هم ندارید
ناشناس۳۳۶۸۳۶۶۱۱:۳۸:۱۳ ۱۴۰۲/۱۱/۵
ببخشبد مجلس خبرگان کلا چند نفر نیاز داره؟
ناشناس۳۳۶۸۴۹۰۱۳:۵۹:۳۲ ۱۴۰۲/۱۱/۵
احتمالا 86 نفر
ناشناس۳۳۶۸۴۹۹۱۴:۰۷:۵۴ ۱۴۰۲/۱۱/۵
خود خبر گویای همه چیز است. تفسیری نیاز نیست
ناشناس۳۳۶۸۵۲۴۱۵:۰۵:۴۲ ۱۴۰۲/۱۱/۵
تنها نظرات قابل خواندن همانا نظراتیست که غیر قابل انتشار نامیده اید
yektanetتریبون

آخرین عناوین