خالد مشعل: تصمیم طوفان الاقصی در داخل فلسطین اتخاذ شد

  4020722115 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در خارج، در سخنانی به شدت نسبت به معیارهای دوگانه جهان در قبال مساله فلسطین انتقاد و تاکید کرد که تصمیم برای اجرای عملیات طوفان الاقصی در داخل سرزمین فلسطین اتخاذ شد.

خالد مشعل: تصمیم طوفان الاقصی در داخل فلسطین اتخاذ شد

به گزارش روز شنبه ایرنا، خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در خارج در گفت‌وگو با شبکه ترکیه‌ای "خبر ترک" اظهار داشت: تصمیم برای عملیات طوفان الاقصی فقط در فلسطین و توسط گردان‌های القسام گرفته، برنامه ریزی و اجرایی شد.

وی در انتقاد به معیارهای دوگانه جهان در قبال مساله فلسطین تاکید کرد: جهان قبل و بعد از هفتم اکتبر (موعد آغاز عملیات طوفان الاقصی) با مساله فلسطین و حماس، با دوگانگی بالا برخورد کرد.

خالد مشعل تصریح کرد: یاسر عرفات رئیس فقید تشکیلات خودگردان قبل از دهه ۱۹۹۰ توسط غرب تروریست خوانده می‌شد و بعد از اسلو به قهرمان صلح تبدیل شد و سپس او را تروریست خواندند و با سم او را به قتل رساندند.

وی درباره مقاومت ملت فلسطین در راستای احقاق حق و حقوق مشروع خود نیز خاطرنشان کرد: تا زمانی که می‌توانیم باید تمام تلاش را به کار بگیریم تا حق خود را به دست بیاوریم؛ چرا که در چنین صورتی دنیا ما را به رسمیت خواهد شناخت؛ دنیا فقط به قوی‌ها احترام می‌گذارد.

خالد مشعل درباره حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غیرنظامیان و کودکان در نوار غزه نیز اظهار داشت: دشمن شکست خورده از مردم و غیرنظامیان انتقام می‌گیرد.

وی درباره اختلافات میان جنبش حماس و جنبش فتح نیز افزود: رابطه ما با جنبش فتح خوب است و در عرصه مقاومت با هم برادر هستیم اما ریاست تشکیلات خودگردان و محمود عباس چیز دیگری است و این تشکیلات باید در همه جا با ملت فلسطین و انتخاب‌هایش همراه باشد.

رییس دفتر سیاسی حماس در خارج ادامه داد: فلسطینی‌ها به همه تلاش‌های مختلف برای صلح، فضا دادند اما این تلاش‌ها به دلیل گستاخی اشغالگران صهیونیست ناکام ماندند.

خالد مشعل همچنین خاطرنشان کرد: در برهه فعلی و در حالی که دشمن می‌خواهد ملت فلسطین را بکشد و اشغال خود را کامل کند، تنها چیزی که می‌توان از آن صحبت کرد مقاومت و پایداری است.

با ورود عملیات «طوفان الاقصی» به هشتمین روز خود و کسب پیروزی های کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، بمب افکن های رژیم اسراییل به طور جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکان های تجمع آوارگان فلسطینی در غزه را به دستور سران تل آویو بمباران می‌کنند.

رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاش‌هایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین‌های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر می‌برند، همچنان غیرنظامیان فلسطینی را هدف قرار می‌دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته می‌گردند.

طبق آخرین آمار اعلامی توسط وزارت بهداشت غزه، حملات رژیم صهیونیستی به مناطق پرجمعیت نوار غزه تاکنون ۲۲۱۵ شهید و ۸۷۱۴ مجروح برجای گذاشته است

وزارت بهداشت غزه در این باره اعلام کرد که میان شهدا ۷۲۴ کودک و ۴۵۸ زن وجود دارد.

 
 
  
  
 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۵۹۳۶۰۲۲:۰۴:۴۶ ۱۴۰۲/۷/۲۲
احسنت خالد مشعل
ناشناس۳۲۵۹۳۸۲۲۲:۴۳:۱۱ ۱۴۰۲/۷/۲۲
اقای خالد مشعل الان کجا هست؟
ناشناس۳۲۵۹۴۶۱۰۰:۵۹:۵۵ ۱۴۰۲/۷/۲۳
هر جایی دور از فلسطین
ناشناس۳۲۵۹۶۰۵۰۸:۲۸:۴۴ ۱۴۰۲/۷/۲۳
در امنیت کامل و البته خارج از فلسطین
ناشناس۳۲۵۹۷۱۱۰۹:۳۳:۳۲ ۱۴۰۲/۷/۲۳
حتما از دور هوای مردم فلسطین رو داره
مهرداد۳۲۵۹۴۴۵۰۰:۳۳:۰۵ ۱۴۰۲/۷/۲۳
چرا رهبران حماس به جای غزه در هتل های قطر هستند
Abdi۳۲۵۹۴۶۳۰۱:۰۳:۰۲ ۱۴۰۲/۷/۲۳
چرا الان ایشان و سایرین در جبهه جنگ تشریف ندارند ؟
ناشناس۳۲۵۹۵۰۱۰۳:۲۹:۴۹ ۱۴۰۲/۷/۲۳
جناب خالد مشعل در امنیت کامل و امکانات رفاهی ! دم از مقاومت میزند و مردم عادی و بیگناه زیر بمباران !!
ناشناس۳۲۵۹۵۱۷۰۴:۴۹:۳۷ ۱۴۰۲/۷/۲۳
اقاي خالد مشعل الان خود شما داخل فلسطين هستيد؟
ناشناس۳۲۵۹۵۸۲۰۸:۰۴:۵۶ ۱۴۰۲/۷/۲۳
چرا إعراب با جمعيت بيش ٤٠٠ ميليون نفر كه ٥ برابر جمعيت ايران است در اين واقعه سكوت كرده اند
ناشناس۳۲۵۹۶۱۴۰۸:۳۱:۲۳ ۱۴۰۲/۷/۲۳
جناب خالد مشعل عزیز از تبعات احتمالی این تصمیم آگاهی نداشتید ؟ یعنی فکر نمی‌کردید اسرائیل تلافی می‌کند؟ یعنی فکر نمی‌کردید اسرائیل با مطلوم نمایی چه سودی می‌برد؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین