بطری‌های آب، بیشتر از کاسه توالت باکتری دارند!

  4020125059

بطری های قابل استفاده مجدد، تقریباً ۴۰ هزار برابر بیشتر از کاسه توالت حاوی باکتری هستند یک بطری آب چهار برابر بیشتر از یک موس کامپیوتر باکتری داشته و میزان باکتری های آن ۱۴ برابر بیشتر از یک لیوان شیشه ای است.

بطری‌های آب، بیشتر از کاسه توالت باکتری دارند!

به گزارش برنا، امروزه بسیاری از افراد در سراسر جهان از بطری های آب پلاستیکی برای نوشیدن آب استفاده کرده و البته بسیاری از افراد نیز از این بطری های یک بار مصرف برای دفعات طولانی استفاده می کنند. یافته های جدید پژوهشگران نشان دهنده وجود آلودگی شدید در این بطری های آب است.

عوارض جانبی استفاده مجدد از بطری های آب بسیار جدی بوده و مردم باید بدانند که چند بار می توان از بطری های آب استفاده کرد. افراد بسیار کمی هستند که بطری های آب را بلافاصله پس از استفاده دور می اندازند. اما آیا می دانید بطری های آبی که مورد استفاده مجدد قرار می گیرند چقدر می توانند برای سلامتی شما خطرناک باشند؟

تحقیقات جدید نشان داده است که بطری های قابل استفاده مجدد، تقریباً ۴۰ هزار برابر بیشتر از کاسه توالت حاوی باکتری هستند. بنابراین اگر مدت زیادی است که از یک بطری استفاده می کنید، باید مراقب باشید.

به باور محققان، نتیجه این تحقیقات بسیار ترسناک است، زیرا تعداد زیادی افراد از بطری های آب به صورت تکراری استفاده می کنند.به دکتر سایمون کلارک، میکروبیولوژیست دانشگاه ریدینگ، در این رابطه گفت: با وجود باکتری‌ های فراوان در بطری ‌های آب، این آلاینده ها آن‌ قدرها هم  برای سلامتی خطرناک نیستند.علی رغم این موضوع توصیه می شود بطری را با آب گرم بشویید.

وی همچنین در ادامه توضیحاتش گفت: یک بطری آب چهار برابر بیشتر از یک موس کامپیوتر باکتری داشته و میزان باکتری های آن ۱۴ برابر بیشتر از یک لیوان شیشه ای است. در ادامه این مطالعات، تیمی از محققان مستقر در ایالات متحده تمیزی بطری های آب قابل استفاده مجدد را بررسی کردند. آن ها ابتدا تمام قسمت های بطری را سه بار چک کردند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، دو نوع باکتری روی بطری کشف شد. این باکتری های شامل باکتری های گرم منفی و باکتری های باسیل بودند.محققان در این رابطه توضیح دادند: باکتری های گرم منفی مسوول بروز انواع عفونت ها بوده و باکتری باسیلوس می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.

در مرحله بعد این تحقیق، دانشمندان بطری های تمیز شده را با وسایل خانه مقایسه کرده و دریافتند: بطری های آب دو برابر سینک آشپزخانه حاوی میکروب هستند. دکتر کلارک در این رابطه گفت: تا به امروز ندیده ام کسی از بطری آب مریض شود و حتی هیچ کس حتی پس از نوشیدن آب لوله کشی نیز بیمار نمی شوند، زیرا این بطری ها معمولا آلوده به باکتری هایی هستند که از قبل در دهان افراد وجود دارد. محققان توصیه می کنند: قبل از استفاده مجدد، بطری ها را حداقل یک بار در روز با صابون و آب گرم بشویید.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  8. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  11. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  12. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  13. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  14. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  15. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  16. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  17. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  25. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

آخرین عناوین