"استواریکم امیر کیوانلو" در پی درگیری مسلحانه در میدان سپاه به شهادت رسید + عکس

گروه اجتماعی الف،   4010613071 ۲۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

صبح امروز در جریان درگیری ماموران پلیس با یک سارق، "استواریکم امیر کیوانلو" به فیض شهادت نائل شد.

به گزارش تسنیم، بامداد امروز یکشنبه سیزدهم شهریور ماه حضور یک سارق جوان در خانه‌ای در میدان سپاه به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از سوی مردم گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، دو مامور پلیس با یک موتورسیکلت راهی محل شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند؛ در بررسی‌های اولیه مشخص شد، همدست سارق جوان که در خانه حضور دارد برای زاغ‌زنی جلوی خانه مورد نظر در یک خودرو پراید نشسته است!

ماموران پلیس در گام نخست، همدست سارق حرفه‌ای را در خودرو پراید دستگیر کردند؛ در این هنگام، یکی از ماموران پلیس برای دستگیری سارق دیگر که در خانه حضور داشت، راهی طبقه اول ساختمان مورد‌نظر شد.

مامور پلیس پس از اینکه با احتیاط وارد خانه مورد نظر شد، در مواجهه با سارق جوان با وی درگیر شد که در طول این درگیری هدف یک ضربه چاقو از ناحیه پهلو قرار گرفت.

سارق جوان پس از ارتکاب جرم، بلافاصله به قصد فرار راهی پشت بام ساختمان شد که ماموران کلانتری 106 نامجو، موفق به دستگیری این سارق شدند.

با حضور امدادگران اورژانس که همزمان با ماموران پلیس در محل حادثه حاضر شده بودند، در حال انتقال استوار یکم "امیر کیوانلو" به بیمارستان بودند اما اقدامات درمانی بی‌فایده بود و این مامور پلیس به درجه رفیع شهادت نائل شد.

این حادثه بلافاصله به ساسان غلامی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جرائم جنایی گزارش داده شد و بدین ترتیب بازپرس کشیک قتل به همراه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی راهی صحنه وقوع جنایت شدند.

به گزارش تسنیم، تحقیقات در رابطه با این پرونده توسط ساسان غلامی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جنایی برای کشف جرائم احتمالی سارقان سابقه‌دار ادامه دارد.

دیدگاه کاربران

بنده خدا اصل۲۶۴۱۳۱۹۱۳:۲۷:۴۷ ۱۴۰۱/۶/۱۳
واقعا متاثر شدم. خدا رحمتش کند. مامورین پلیس نباید تنها با سارقین درگیر شوند. حداقل سه نفر با هم واحد خانه میشدند و حتما اسلحه داشته باشند و در موقع حمله سارقین از خود دفاع کنند. مامورین پلیس سرمایه های با ارزش مملکت هستند . خداوند به خانواده اش صبر دهد.
ناشناس۲۶۴۱۷۰۶۱۹:۵۴:۱۰ ۱۴۰۱/۶/۱۳
لباس ضد گلوله جلیقه ضد چاقو هنوز اختراع نشده یا تحریم هستیم؟ لباس معمولی میدید پلیس های بدبخت تنشون کنن؟
ناشناس۲۶۴۱۹۴۶۰۷:۱۷:۰۱ ۱۴۰۱/۶/۱۴
حالت خوبه؟مامور پلیس با موتورسیکلت در محل حادثه حاضر شده .پلیس 110 یک ماشین مجهز در اختیار این مامور شجاع برای این ماموریت مهم قرار نداده.
سیخونک۲۶۴۱۳۴۸۱۳:۵۰:۲۶ ۱۴۰۱/۶/۱۳
در این موارد محرز نشان ندادن تصویر یک جانی چه معنایی دارد؟ آیا قوانین قضایی در این حوزه (مطبوعات) نباید مواردی را مثل این مورد در شرایط استثنا قرار دهند؟
ناشناس۲۶۴۱۳۵۹۱۳:۵۸:۰۸ ۱۴۰۱/۶/۱۳
قوانین ما باید تغییر کند.چرا باید سارقی که مسلح است اجازه پیدا کند وارد درگیری شود. باید بسیار ساده تر توسط نیروی انتظامی مورد هدف قرار بگیرد و اگر سارق حتی کشته شد ، قوانین از نیروی انتظامی حمایت کند. نه اینکه خلع شود یا معلق تا دادسرا برود و .....
علی۲۶۴۱۳۷۶۱۴:۱۴:۵۱ ۱۴۰۱/۶/۱۳
با عرض تسلیت به خانواده این پلیس شهید، بنده در طول یک سال اخیر بیش از صدبار با پلیس ۱۱۰ و ۱۹۷ تماس گرفتم و گزارش دادم که منطقه میدان سپاه و پل چوبی مرکز خرید و فروش مواد مخدر و محل اجتماع و مصرف معتادین متجاهر شده و همین‌مساله کل منطقه رو از لحاظ آمار سرقت بشدت در وضعیت خطرناکی قرار داده ولی متاسفانه رسیدگیهای موقت و بی اثر در نهایت منجر به چنین فاجعه ای شد، افسوس
ناشناس۲۶۴۱۳۸۷۱۴:۲۷:۲۴ ۱۴۰۱/۶/۱۳
با این اوضاع و احوال دزدی و خفت گیری و کشت و کشتار مسئولین باید در شرایط ویژه به مردم عادی هم حکم تیر بدن چه برسد به مامورین پلیس که هنوز هم از ترس عواقب بعدی جرات دست بردن به اسلحه رو ندارن.
ناشناس۲۶۴۱۴۴۰۱۵:۱۴:۰۲ ۱۴۰۱/۶/۱۳
خب این چندمين پلیسی هست که جانش رو از دست ميده چرا دزدان را به درجه رفیع مرگ نمیرسانند
ناشناس۲۶۴۱۴۴۵۱۵:۲۳:۲۴ ۱۴۰۱/۶/۱۳
پلیس آیا جلیقه ضد گلوله اسلحه خنجر ،باتون الکتریکی اسپری فلفل چیزی همراهش نبوده استفاده کنه .بعد چرا تک نفره عمل میکنن
ناشناس۲۶۴۱۴۶۶۱۵:۳۹:۱۶ ۱۴۰۱/۶/۱۳
روحش شاد.
ناشناس۲۶۴۱۵۰۰۱۶:۰۸:۰۳ ۱۴۰۱/۶/۱۳
سریعا اعدام در ملا عام.
ناشناس۲۶۴۱۵۰۹۱۶:۱۳:۲۶ ۱۴۰۱/۶/۱۳
وقتی چندتا زن و مرد فاسد که به پلیس حمله میکنن و توهین میکنن رو وسط میدان اعدام نمیکنید دیگه از افراد مسلح و تروریست و زورگیر انتظار تبعیت از پلیس رو نداشته باشید
ناشناس۲۶۴۱۵۷۵۱۷:۲۲:۲۸ ۱۴۰۱/۶/۱۳
با روشهای هیاتی این اتفاقات زیاد پیش میاد.
ناشناس۲۶۴۱۶۰۸۱۷:۵۵:۱۶ ۱۴۰۱/۶/۱۳
فقط اعدام
ناشناس۲۶۴۱۶۴۷۱۸:۳۴:۵۹ ۱۴۰۱/۶/۱۳
روح این پلیس جوان قرین رحمت. اما یک واقعیت ؛ پلیس ما از فرمانده کل تا گروهبانش از اضافه وزن رنج میبرند که مانع چالاکی لازم برای عملیات روزانه است.
رضا۲۶۴۱۶۴۹۱۸:۳۵:۳۵ ۱۴۰۱/۶/۱۳
کاش با تیر زده بود سارق رو کشته بود
محسن۲۶۴۱۸۵۲۰۰:۰۳:۱۷ ۱۴۰۱/۶/۱۴
ایشان که فوت شدن شوهر خواهر بنده بود خیلی مظلومانه شهید شد غافلگیرش کردن متاسفانه
امیر۲۶۴۱۸۸۵۰۲:۱۰:۳۲ ۱۴۰۱/۶/۱۴
واقعا قضیه دزدی و زورگیری تا کجا باید ادامه پیدا کند
پیرمرد۲۶۴۲۰۲۶۰۹:۰۷:۵۶ ۱۴۰۱/۶/۱۴
لطفاً همین ارزش را به شهدای مرزبانی مرزهای شمال غرب و غرب؛ که در صیانت از کیان و تمامیت ارضی میهن، توسط گروهک های تروریست پانکُرد، جان شیرین را فدای وطن می کنند، هم بدهید.
ناشناس۲۶۴۲۲۷۱۱۲:۲۳:۰۴ ۱۴۰۱/۶/۱۴
مامور پلیس نباید تک نفره وارد خانه میشد وراسا میخواسته طرف را دستگیر کند بارها اتفاق هم افتاده پلیس افرادی را کشته است
yektanetتریبون

آخرین عناوین