سرمربی منچستریونایتد روی نیمکت تیم ملی ایران؟

گروه ورزشی الف،   4000918019 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رالف رانگنیک و کارلوس کی‌روش گزینه‌های جانشینی دراگان اسکوچیچ در تیم ملی ایران بودند ولی با وجود چنین مباحثی فعلا ریسک فدراسیون فوتبال ایران جواب داده و دراگان با رقمی بسیاربسیار پایین‌تر از رانگنیک آلمانی در حال بردن ایران به جام جهانی است.

سرمربی منچستریونایتد روی نیمکت تیم ملی ایران؟

 به گزارش ایسنا، روزنامه شرق نوشت: «تیم ملی فوتبال ایران در آستانه سریع‌ترین صعود به جام جهانی قرار دارد. شاگردان دراگان اسکوچیچ که از مرحله اول انتخابی جام جهانی جان سالم به در برده‌اند، از بعد از ورود دراگان به فوتبال ملی تا به الان هیچ شکستی نداشته و حالا در گروه اول مرحله نهایی انتخابی جام جهانی، آن‌قدری امتیاز جمع کرده‌اند که بتوانند سریع‌ترین صعود تاریخ فوتبال ایران به جام جهانی را رقم بزنند. این اتفاق در شرایطی نهایی می‌شود که ایران، هفتم بهمن عراق را در تهران شکست دهد. با توجه به فرم بازیکنان تیم ملی و البته شرایط تیم ملی عراق، محقق‌شدن این موضوع چندان دور از ذهن نیست. با این‌ حال و با وجود عملکرد درخوری که اسکوچیچ از زمان معرفی‌اش به‌ عنوان سرمربی تیم ملی ایران داشته، تا همین حالا بسیاری او را در حدواندازه‌های تیم ملی فوتبال ایران نمی‌دانند و اعتقاد دارند تیم ملی باید سراغ مربیان کاریزماتیک‌تر برود. همین حالا در ماجرای اختلاف دراگان با مهدی طارمی، بسیاری از چهره‌های مطرح فوتبال ایران از جمله علی دایی، از مهدی طارمی حمایت کرده و از این گفته‌اند که دراگان در حدی نیست که بخواهد درباره تاکتیک بازیکنان ایرانی اظهار نظر کند. با وجود انتقادهایی که از این مربی کروات می‌شود ولی دستاورد فنی دراگان مثال‌زدنی بوده؛ او بدون شکست تیم ملی را در صدر گروه اول انتخابی جام جهانی در منطقه آسیا قرار داده و علاوه بر رکورد ثبت بیشترین برد متوالی در تاریخ فوتبال ملی ایران، این فرصت را دارد تا سریع‌ترین صعود به جام جهانی با تیم ملی ایران را هم به نام خودش بزند. دراگان در حالی در آستانه رقم‌زدن چنین اتفاق مهمی است که همچنان بسیاری می‌گویند او آخرین روزهای حضورش در فوتبال ایران را سپری می‌کند و تیم ملی با یک مربی سرشناس راهی جام جهانی قطر خواهد شد.

البته این اولین‌ بار نیست که شایعه عدم همکاری فدراسیون فوتبال با دراگان اسکوچیچ مطرح می‌شود. او پیش‌تر یک بار به‌ طور جدی با چنین چالشی روبه‌رو شد. ماجرا از این قرار است که تیم ملی با مارک ویلموتس، سرمربی گران‌قیمت بلژیکی، در آستانه حذف زودهنگام از رقابت‌های انتخابی جام جهانی آن‌ هم در مرحله اول قرار گرفته بود. عدم نتیجه‌گیری از یک سو و قرارداد سنگین این مربی بلژیکی از سوی دیگر باعث شد انتقادات از مهدی تاج، رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران، بابت انتخاب این مربی زیاد شود. ویلموتس دست‌ آخر و در حالی‌ که تاج او را «مرد شریفی» معرفی کرده بود، از همکاری با ایران سرباز زد و با شکایت‌بردن به فیفا درخواست غرامت شش‌میلیون یورویی کرد. مربی شریف مهدی تاج همچنان با فدراسیون فوتبال ایران کلنجار می‌رود و قرار است رأی نهایی که عنوان شده با پرداخت یک‌سوم این غرامت صورت می‌گیرد، در آینده‌ای نزدیک اعلام شود. بعد از ویلموتس و در شرایطی که بسیاری تصور می‌کردند قرار است سکان هدایت تیم ملی به یک مربی ایرانی برسد، به‌ناگاه دراگان اسکوچیچ در عصر سرپرستی حیدر بهاروند به‌ عنوان سرمربی تیم ملی ایران معرفی شد. انتخاب دراگان با واکنش‌های منفی زیادی روبه‌رو شد و علاوه بر این که چندین چهره سرشناس او را انتخاب آقازاده‌ها و مافیا توصیف کردند، بسیاری هم سطح فنی این مرد کروات را در حد تیم ملی ایران نمی‌دانستند. با این‌ حال دراگان کارش را با تیم ملی ایران شروع کرد و در میان بهت مخالفانش یکی پس از دیگری به‌ همراه تیم ملی به پیروزی رسید و موفق شد تیم ملی ایران را که با ویلموتس در آستانه حذف از مرحله انتخابی جام جهانی قرار گرفته بود، به‌ عنوان صدرنشین به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی برساند.

درست در همان مقطع بود که عنوان شد از آنجا که قرارداد دراگان با فدراسیون فوتبال ایران مرحله‌ای تمدید می‌شود، فدراسیون فوتبال که حالا رئیس داشت و شهاب عزیزی‌خادم انتخاب شده بود، نمی‌خواهد با اسکوچیچ همکاری کند و قرار است یک مربی سرشناس خارجی به تیم ملی اضافه شود. حالا طبق اطلاعاتی که به «شرق» رسیده مشخص شده که پرونده چهار مربی خارجی مطرح در آن زمان، روی میز رئیس فدراسیون فوتبال قرار گرفته بود تا برای جانشینی دراگان اسکوچیچ تصمیم بگیرد. نکته درخور توجه در این‌ بین دیده‌شدن دو چهره نام‌آشنا است: اولی رالف رانگنیک و دومی کارلوس کی‌روش. نکته جالب این که در آن برهه فشار زیادی به فدراسیون فوتبال وارد شده تا دوباره با کارلوس کی‌روش برای بازگشت به ایران وارد مذاکره شود و این مربی که از کلمبیا برکنار شده بود، در فهرست افرادی قرار داشت که قرار بود سرمربی تیم ملی ایران بعد از حضور کوتاه‌مدت اسکوچیچ باشند اما موضوع مهم‌تر پیشنهاد رانگنیک، مربی کنونی تیم منچستریونایتد، به فدراسیون فوتبال ایران بود. یکی از افرادی که قرار بود به فدراسیون فوتبال ایران سرمربی جدیدی معرفی کند، با پرونده رانگنیک وارد میدان شد. او از شروط این مربی آلمانی هم پرده برداشته و حتی درباره عدد و رقم هم بحث کرده بود؛ پیشنهادی که به فدراسیون فوتبال ایران برای رالف رانگنیک شده بود، قراردادی چهارساله به ارزش سالانه قریب به سه میلیون دلار منهای دستمزد کمک‌مربیان بود. در واقع با احتساب دستمزد کمک‌مربیان ادعا شده بود که رانگنیک با سالی چهار میلیون دلار هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد اما بند اصلی این پیشنهاد این بود که هیچ قید و شرطی نداشته باشد و چه ایران به جام جهانی برود یا نرود، اعتبار این قرارداد چهارساله است و امکان فسخ از سوی فدراسیون فوتبال ایران نداشته باشد. البته سرمربی کنونی منچستریونایتد در شرایطی به فوتبال ایران پیشنهاد شد که کار هرگز به مذاکره مستقیم نینجامید، چون رئیس فدراسیون فوتبال ایران با وجود هشدار اطرافیانش قرارداد اسکوچیچ را ادامه داده و تا پایان مرحله انتخابی به آن پایبند مانده است. ظاهرا مشاوران رئیس فدراسیون فوتبال به او هشدار داده‌اند که ریسک عدم صعود ایران به جام جهانی را به جان نخرد و با آوردن یک مربی صاحب‌نام خارجی، اگر یک درصد ایران از صعود به جام جهانی بازبماند، دست بالا را داشته باشد. با وجود چنین مباحثی فعلا ریسک فدراسیون فوتبال ایران جواب داده و دراگان با رقمی بسیاربسیار پایین‌تر از رانگنیک آلمانی، در حال بردن ایران به جام جهانی است. نکته‌ای که در این میان پیشنهاد سرمربی کنونی منچستریونایتد به فوتبال ایران را حرف‌وحدیث‌دار می‌کند، رقمی است که ادعا شده می‌توان او را با سه تا چهار میلیون دلار به ایران کشاند. طبق گزارشی که روزنامه‌های انگلیسی نوشته‌اند رانگنیک برای قراردادی شش‌ماهه از منچستریونایتد ۱۰ میلیون یورو طلب کرده است. البته با توجه به وقت آزادی که یک مربی برای کارکردن در تیم ملی دارد، می‌شود رقم پیشنهادی را توجیه کرد ولی باز هم پذیرش این ادعا و رقم مورد نظر برای رانگنیک، کمی سخت است.»

انتهای پیام
 
  
  

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۳۲۹۳۳۸۰۹:۵۰:۵۱ ۱۴۰۰/۹/۱۸
دم اسکوچیچ گرم که پوز همه تیم هایی با مربیان معروف را به خاک مالید و دماغ خیلی ها رو سوزوند.البته ما همیشه از داشتن اشخاص خوب و کارامد ناراضی هستیم و تاریخ ما گواه است.
ناشناس۲۳۲۹۳۶۶۱۰:۰۱:۳۸ ۱۴۰۰/۹/۱۸
صدای پای دلالان به گوش می رسد.
ناشناس۲۳۲۹۶۰۰۱۲:۱۳:۱۴ ۱۴۰۰/۹/۱۸
اینو تو خود آلمانم تحویلش نمی گیرن. منچسترم مجبور شد چون گزینه هاش خیلی محدود بود
ناشناس۲۳۲۹۸۴۱۱۵:۵۱:۲۸ ۱۴۰۰/۹/۱۸
کنار گذاشتن دراگان خلاف عقل است. زیرا از پس هیچ مربی برای ارتقاء کیفیت تیم ملی تلاش نمیکند تا نتیجه زحماتش به دیگری برسد.
ناشناس۲۳۲۹۸۴۸۱۵:۵۸:۰۹ ۱۴۰۰/۹/۱۸
دراگان اسکوچیچ مربی کاردان و متکی به نفس نشان داده است. باید در ادامه کارش بیشتر از او حمایت شود و بازیکنان برتر نظیر مهدی طارمی نیز برای حفظ حرمت سرمربی و حفظ انسجام تیمی توجیه شوند
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  19. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  20. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  21. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  22. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  23. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  24. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

  25. گزارش سازمان برنامه از کاهش تورم سالانه: وارد کانال ۳۰ درصد شدیم

آخرین عناوین