معرفی زنگنه و ابتکار به قوه قضائیه به‌دلیل تشویش اذهان عمومی

گروه سیاسی الف،   4000804020 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در توئیتی به معرفی زنگنه و ابتکار به قوه قضائیه به‌دلیل تشویش اذهان عمومی و خسارت به بیت‌المال اشاره کرد.

معرفی زنگنه و ابتکار به قوه قضائیه به‌دلیل تشویش اذهان عمومی

به گزارش تسنیم، علی خضریان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلام‌شهر و پردیس در مجلس و سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در  توئیتی نوشت:

در نشست علنی مجلس گزارش ‎کمیسیون اصل نود درباره رسیدگی به تخلفات وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست پیرامون گزارش ناصحیح درخصوص ‎ بنزین تولیدی صنایع پتروشیمی قرائت شد.

موضوعی که با ادعای آلودگی بنزین تولیدشده و بحث سرطان‌زا بودن، نگرانی‌های جدی را در سطح جامعه ایجاد نموده بود.
‏اما در همین زمان آقای "‎بیژن زنگنه" و خانم ‎"معصومه ابتکار" با ارائه داده‌های غلط به رسانه‌ها و نیز در مکاتبات رسمی، بحث آلودگی ریفرمیت دریافتی از پتروشیمی‌ها را مطرح می‌نمایند و با حذف تولید داخلی، واردات گسترده بنزین غیراستاندارد، از طریق واسطه‌ها آغاز می‌شود!

با عنایت به اینکه مدیران دستگاه اجرایی برابر ‎قانون از اعلام مطالب خلاف واقع و غیرمستند منع شده‌اند؛ آقای زنگنه و خانم ابتکار با نقض این تعهد شرعی، قانونی و اخلاقی باعث تشویش اذهان عمومی، اشتباه محاسباتی و خسارت میلیاردی به بیت‌المال شدند و به قوه قضاییه جهت ‎مجازات معرفی شدند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۲۵۹۳۰۸۱۰:۰۴:۲۹ ۱۴۰۰/۸/۴
فقط تشویش؟ واردات پس چی؟
ناشناس۲۲۵۹۴۵۵۱۱:۴۵:۲۸ ۱۴۰۰/۸/۴
تمام عوامل اقتصادی دولت روحانی و جلوتر از همه خودش باید هرچه سریع تر محاکمه بشن و اموال از دست رفته ملت باید ازشون استرداد بشه و به جزای اعمال شون برسن. اگر این کار رو با غارتگران دولت احمدی نژاد( بقایی، آزاده اردکانی و .....) انجام میدادین و اینهمه ملاحظه کاری بیجا نمی کردین کار به اینجا نمی رسید.
ناشناس۲۲۵۹۴۸۸۱۲:۰۳:۳۲ ۱۴۰۰/۸/۴
انشالله حکم اعدامشون. مخصوصا اون ابتکار با خنده های مستانه از سر قدرتش اعصاب مردم رو خورد میکنه
yektanetتریبون

آخرین عناوین