نقره داغ شدن مخاطبان با افزایش ۴ برابری اشتراک پخش فیلم آنلاین    

فرهنگی،   4000106055 ۳۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

چند روز قبل، دو شرکت بزرگ پخش آنلاین فیلم و ویدئو در اقدامی هماهنگ، تعرفه اشتراک خود را حدود چهار برابر افزایش دادند. انتظار می رفت حداقل در ایام تعطیلات عید و برای تشویق مردم به ماندن در خانه، تعرفه آنها کاهش پیدا کند، نه اینکه فرصت را غنیمت بشمارند.

نقره داغ شدن مخاطبان با افزایش ۴ برابری اشتراک پخش فیلم آنلاین    

به گزارش الف، حدود یک ماه است که متولیان نظام سلامت از مردم می خواهند که سفرهای نوروزی را تعطیل کنند و برای در امان ماندن از خطر ابتلا به کرونا در خانه بمانند. انتظار می رود که شرکت های ارائه دهنده خدمات سرگرمی در اینترنت مثل وبسایت های پخش فیلم، سریال، موسیقی و بازی آنلاین در مسیری گام بگذارند که با ارائه مشوق های مختلف، مردم را به قرنطینه خانگی تشویق کنند، اما در ایام تعطیلات عید شاهد بودیم که دو شرکت بزرگ پخش آنلاین فیلم، اعلام کردند که مجبور به افزایش تعرفه اشتراک شده اند.


در اسفند ماه سال قبل، هزینه اشتراک ماهانه این دو پلتفرم از مبلغ 25 هزار تومان به 59 هزارتومان افزایش پیدا کرد که البته کاربر با احتساب مالیات باید مبلغی حدود 64 هزار تومان پرداخت می کرد. حال دوباره بعد از چند هفته و این بار در وسط تعطیلات عید، حق اشتراک با احتساب مالیات به حدود 108 هزار تومان رسید. یعنی در بازه زمانی حدود یک ماهه، تعرفه اشتراک این وبسایت ها حدود چهار برابر شد.
در چند سال اخیر، بسیاری از وبسایت های پخش و دانلود فیلم فیلتر شدند تا بستر حمایت از سایت های قانونی دانلود فیلم فراهم شود. این انحصار موجب شد که کاربران برای دانلود فیلم بدون استفاده از فیلترشکن، دایره انتخاب چندانی نداشته باشند. حال به نظر می رسد که این وبسایت ها با چهار برابر کردن تعرفه اشتراک خود، کاربران خود را در عمل انجام شده قرار داده اند.
از سوی دیگر، مردم توقع داشتند که در ایام نوروز و با توجه به قرنطینه خانگی و توصیه به منع سفر، تعرفه های اینترنت نیز کاهش پیدا کند، اما چنین اتفاقی نیفتاد و حمایتی از مردم برای افزایش دسترسی به اینترنت در نوروز صورت نگرفت.


بیانیه‌های توجیه کننده
روابط عمومی یکی از همین شرکت های پخش آنلاین و دانلود فیلم در بیانیه‌ای که در اختیار رسانه‌ها قرار داده اعلام کرده است که برای افزایش سطح کمی و کیفی تولیدات خود در سال جاری، هزینه خرید اشتراک خود را افزایش داده است. در این بیانیه آمده که این پلتفرم خصوصی سال‌هاست که در حوزه تولید فیلم و سریال فعالیت می‌کند و در مسیر ارائه خدمات خود از هیچ بودجه دولتی و حمایتی برخوردار نیست و برای تامین این هزینه‌ها نیازمند افزایش حق اشتراک خود شده است.


در این بیانیه آمده است: «از آنجا که صداقت با مخاطب و همراهی شما یکی از مهم ترین اولویت‌های کاری ما است، باید صادقانه به حضورتان اعلام کنیم که برای تولید بیشتر و با کیفیت‌تر و نظر به افزایش قابل توجه هزینه های تولید، چاره‌ای جز افزایش قیمت اشتراک نداریم.»
این شرکت با اشاره به زمانی که مردم سریال‌های نمایش خانگی را روی DVD می‌خریدند اعلام کرده است که هزینه‌های حق اشتراک آنها نسبت به آن زمان گران نیست: «در روزگاری نه چندان دور همه به خاطر داریم که با خرید حضوری از سوپر مارکت برای تماشای چهار قسمت سریال در ماه ۶۰ هزار تومان پرداخت می‏کردیم، اما امروز با کمک تکنولوژی و به سادگی و باهزینه‌ای بسیار مناسب به بیش از ۲۴ قسمت سریال‌ روز ایرانی در ماه دسترسی خواهید داشت.»  


غلامرضا موسوی، تهیه‌کننده سینما و تلویزیون، ضمن انتقاد از این اقدام پلتفرم های پخش آنلاین فیلم، تاکید کرده است: «اگر میانگین حقوق در ایران و آمریکا را شاخص قرار دهیم، یعنی میانگین حقوق سه میلیون تومانی برای کاربر ایرانی و میانگین حقوق سه هزار دلاری برای کاربر آمریکایی را در نظر بگیریم، در آن صورت ایرانی ها باید ۲درصد از حقوق ماهانه خود را صرف خرید اشتراک فیلم از وبسایت های ایرانی کنند، اما کاربران آمریکایی برای استفاده از سرویس‌های خارجی مشابه مثل آمازون ۴۳صدم درصد، نتفلکیس ۲۹صدم درصد و دیزنی ۲۲صدم درصد میانگین حقوق را پرداخت می کنند.»


موسوی انتقاد می کند: «فراموش نکرده‌ایم که بیش از یک‌سال است که برای رشد این دو سایت، تقریبا تمامی سایت‌های دانلود فیلم فیلتر شده اند. سینما اگر بخواهد بلیت خود را گران کند، وزارت ارشاد اجازه نمی‌دهد. باوجود اینکه هزینه سالن و همه‌چیز گران شده است، اما افزایش بلیت سینما باید با اجازه وزارت ارشاد باشد، ولی ظاهرا کسی نیست که به وضعیت این پلتفرم‌ها رسیدگی کند.»


باید در نظر داشت که فقط یکی از همین پلتفرم های پخش آنلاین فیلم، حدود یک میلیون و 100 هزار مشترک دارد. افزایش چهاربرابری تعرفه اشتراک قطعا با ریزش شدید آمار مشترکان این وبسایت ها همراه خواهد بود. در شرایطی که به نظر می رسد نظارت جدی بر تعرفه اشتراک این پلتفرم ها وجود ندارد و آنها با تعیین یکطرفه تعرفه هایکه تازی می کنند، بیم آن می رود که سایر پلتفرم های مشابه نیز همین رویه را تقلید کنند. یعنی بدون توجه به اعتراض مردم و در غیاب نظارت های موثر، تعرفه هایشان را به شکل غیرمنطقی افزایش دهند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۸۴۰۰۲۱۶:۴۷:۱۲ ۱۴۰۰/۱/۶
من که هرگز پول پای دیدن فیلم‌های آنلاین نمی دم که هم پول اینترنت بدم هم پول تعرفه
ناشناس۱۸۸۴۰۰۸۱۶:۵۰:۰۹ ۱۴۰۰/۱/۶
وقتی چیزی بی جهت گران میشه مردم باید به طور هماهنگ از آن استفاده نکنند!
ناشناس۱۸۸۴۰۱۲۱۶:۵۱:۵۶ ۱۴۰۰/۱/۶
--- آقا احسان ، اي طرفدار پر و پاقرص هنر هفتم ،اين قضيه سر به فلك كشيدن اشتراك فيلم آنلاين چيه ؟ حالا نه دوبرابر ، حتي نه سه برابر ... بفرما --- نميدونم برادر چرا فيلم آنلاين اين طور كرده ... به نظرم اين هم خودش يك فيلمه !!!
ناشناس۱۸۸۴۰۲۱۱۷:۰۶:۰۹ ۱۴۰۰/۱/۶
نه اینکه خیلی فیلم های درست و حسابی هم دارن!
ناشناس۱۸۸۴۰۲۴۱۷:۰۸:۴۲ ۱۴۰۰/۱/۶
برادر نرخ همه چيز كه به فلك الافلاك رسيده ... لابد فيلم آنلاين كمي يا تا حدودي و يا خيلي زياد حق داشته كه نرخ را بالا ببره ... تعجبي هم نداره ... اگر قيمت ها سقوط كرد اسباب تعجب است و گرنه سقوط ارزش پول چه جاي شگفتي ؟ .... حالا شما كه غريبه نيستي ، بايد جوراب ها هم وصله كرد ... بله ؟ ... جوراب جفتي ٢٥ يا ٣٠ تومان !!
ناشناس۱۸۸۴۰۴۱۱۷:۳۱:۱۷ ۱۴۰۰/۱/۶
فکر کنم قرار است نت بین الملل محدود شود.
حمید۱۸۸۴۰۵۴۱۷:۴۴:۰۴ ۱۴۰۰/۱/۶
سزای گرون فروش نخریدنه والسلام نون شب که نیس نخرین تا مجبورشن ارزون کنن
ناشناس۱۸۸۴۷۹۶۰۱:۵۴:۰۸ ۱۴۰۰/۱/۷
کاملا موافقم
ناشناس۱۸۸۴۰۶۸۱۷:۵۱:۴۳ ۱۴۰۰/۱/۶
چرا مردم ما به این شرکت ها پول می دهند تا آنها سریالها و فیلم ها و انیمیشن های خارجی را بدون پرداخت حق پخش و به صورت غیر قانونی پخش کنند و از این راه جیبشان را پر کنند...
ناشناس۱۸۸۴۰۸۴۱۸:۱۲:۵۸ ۱۴۰۰/۱/۶
فیلم های سانسور شده ارزش دیدن ندارند.
ناشناس۱۸۸۴۰۸۵۱۸:۱۳:۵۶ ۱۴۰۰/۱/۶
انحصار نتیجه اش همینه.
ناشناس۱۸۸۴۱۳۲۱۸:۴۰:۳۳ ۱۴۰۰/۱/۶
مگه دیوانه هستم پول اشتراک بدم آن هم برای فیلم های دوریالی؟ تا الان خرج نکردم و نخواهم کرد
ناشناس۱۸۸۴۱۹۳۱۹:۳۷:۲۷ ۱۴۰۰/۱/۶
دیگران هم دارند از مردم دزدی میکنند و کسی حرفی نمیزند چرا اینها نکنند .
ناشناس۱۸۸۴۱۹۷۱۹:۴۰:۰۹ ۱۴۰۰/۱/۶
نتیجه انحصار و درهای بسته چیزی جز این نیست
ناشناس۱۸۸۴۲۱۴۱۹:۵۹:۵۳ ۱۴۰۰/۱/۶
خودی هستند و انحصاری
ناشناس۱۸۸۴۲۳۷۲۰:۱۹:۱۹ ۱۴۰۰/۱/۶
100 تومن میشه 4 دلار 4 دلار در ماه زیاده؟
سینا۱۸۸۴۹۲۱۰۵:۳۲:۵۱ ۱۴۰۰/۱/۷
برای شما که درآمدت به دلاره نه
ناشناس۱۸۸۴۲۵۶۲۰:۳۳:۳۵ ۱۴۰۰/۱/۶
به نظر من که کاملا حق دارن هزینه تجهیزات که همه وارداتی و خیلی ها گرانتر به واسطه دورزدن تحریم ها وارد میشود یا همین که امسال وقتی حقوق پرسنل بالا رفته و.... خوب هزینه ها بالا میرن بعلاوه اینکه شما باید این رو درنظر بگیرین بین حجم سرمایه گزاری و بازده سودی باید تناسب وجود داشته باشه مثلا طرف یه میلیارد سرمایه بزاره ماهی یک میلیون سود ببره خوب درسته داره سود میبره ولی توجیح اقتصادی نداره طرف همون رو میزاره بانک ماهی 16 میگیری با چند برابر شدن ارزش ریالی سرمایه پروژه بازده سودی هم باید افزایش پیدا کنه
ناشناس۱۸۸۴۲۵۹۲۰:۳۵:۱۷ ۱۴۰۰/۱/۶
طرف قبلا ماهی دو دلار میگرفت از مشترکین الان هم دو دلار براردر مشکل از گران کردن اونا نیست مشکل از فقیر شدن هر روز ما هستش
ناشناس۱۸۸۴۹۹۰۰۷:۳۱:۲۲ ۱۴۰۰/۱/۷
حقوق به دلار می دن تو مملکتتون؟؟
ناشناس۱۸۸۴۲۷۶۲۰:۴۷:۳۸ ۱۴۰۰/۱/۶
تمام فعالیت های اقتصادی در ایران ، برای بقای خود چشم به انحصار دوخته اند و قوانینی که در ظاهر در راستای حمایت از تولید داخل و در باطن شدیدا انحصار زا هستند ، کاملا به آنها کمک میکند متاسفانه تا این دیدگاهها تغییر نکند همیشه همین وضع خواهد ماند و بنظر هم نمی آید هم تغییری ایجاد شود
ناشناس۱۸۸۴۳۱۷۲۱:۰۷:۴۹ ۱۴۰۰/۱/۶
ماهواره میبینیم مفت
ناشناس۱۸۸۴۳۳۳۲۱:۱۷:۱۲ ۱۴۰۰/۱/۶
لابد حساب کردن دیدن که گرون کنند در مجموع سود نهایشان بیشتر می شود. به این اقتصاد بازار آزاد می گویند که عینا در تمامی زمینه ها 20 سال است پیاده می شود. فقط سرمون رو در برف کرده ایم و الکی دولت به این بیزینس ها یارانه می دهد و هزینه تراشی می کند.
رسول۱۸۸۴۳۵۶۲۱:۳۲:۴۹ ۱۴۰۰/۱/۶
قبلا اشتراک میخریدم گرون شد رفتم تلگرام رایگان گرفتم
ناشناس۱۸۸۴۳۶۱۲۱:۳۵:۴۸ ۱۴۰۰/۱/۶
متاسفانه درکشور ما مصرف کننده مظلوم ترین است وهمه درچپاول واجحاف به او هم قسم ومتحد میشوندوهیچ نهادنظارتی و گوش شنوایی نیز وجود ندارد.دراین مورد میبینیم که مسئول فیلتراسیون ،همه چیز را فیلتر میکندوهمه راهها را میبندد که این چند شرکت بتوانند با خیال راحت خدماتشان را چند برابر کنند.
ناشناس۱۸۸۴۳۹۲۲۱:۵۸:۵۷ ۱۴۰۰/۱/۶
همه مردم و مخاطبین این دو شرکت باید باهم متحد شوند و همه تصمیم بگیرند اشتراک جدید از انها نخرند تا این دو شرکت تنبیه شوند وبدانند که ولی نعمت آنها همین مردم مظلوم ایران هستند که ازشان سوء استفاده می شود. کمپینگ نخریدن اشتراک ایجاد شود.
حمیدرضا۱۸۸۴۵۱۲۲۳:۰۳:۵۴ ۱۴۰۰/۱/۶
هنوز حقوق کارمندان و کارگران اضافه نشده این دو شرکت پیش قدم شده اند ماشاء الله دیگه همه یاد گرفتند یک بار قبل از عید گران می کنند یکبار بعد از عید یک مرحله هم تو شهریور ماه تازه منّت هم سر مردم می گذارند ۳۰ در صد تخفیف و از آن طرف حجم اینترنت رو هم سه برابر حساب می ‌کنند. وقتی نظارت نباشد نتیجش میشود این. اصلاً معلوم نیست زیر مجموعه ی کدام شرکت هستند.
ناشناس۱۸۸۴۵۹۶۲۳:۵۰:۰۴ ۱۴۰۰/۱/۶
خیلی زور داره به چه توجیهی اخه چهار برابر اولش هم اشتراکش ارزون بود هم اینترنت رایگان بود الان اینترنت و نیم بها کردن اشتراک چهار برابر بی انصافیه واقعا
ناشناس۱۸۸۴۶۶۶۰۰:۲۵:۳۳ ۱۴۰۰/۱/۷
اولش داشتن جلب مشتری می کردن.
ناشناس۱۸۸۴۶۰۵۲۳:۵۳:۰۵ ۱۴۰۰/۱/۶
در شرایطی که به نظر می رسد نظارت جدی بر تعرفه اشتراک این پلتفرم ها وجود ندارد و آنها با تعیین یکطرفه تعرفه هایکه تازی می کنند، بیم آن می رود که سایر پلتفرم های مشابه نیز همین رویه را تقلید کنند. یکی از بزرگترین مشکلات و شاید بشود گفت اصلی ترین مشکل، عدم نظارت در همه امور است.
محمدرضا۱۸۸۴۷۲۸۰۱:۰۰:۵۵ ۱۴۰۰/۱/۷
خدا رو شکر که با اینکه فیلم خور هستم هیچ وقت سراغ این دو پلتفرم نرفتم
کارگر‌بازنشسته‌ایرانی۱۸۸۴۷۵۱۰۱:۲۰:۴۰ ۱۴۰۰/۱/۷
سلام‌وسال‌نو،تمام‌ایرانیان‌مبارک‌ جسارتاً‌حالا‌چرا‌شما‌اینقدر‌وحشت‌دارید‌ونام‌آنها‌را‌واضح‌و شفاف‌نمی‌نویسید؟؟؟؟؟؟؟؟ سال‌پر‌خیر‌وبرکت‌وبدون‌گرفتاری‌وبیماری‌باشد‌برای‌همه
ناشناس۱۸۸۴۷۶۲۰۱:۲۷:۵۸ ۱۴۰۰/۱/۷
اینو میدونم که انسانیت بکل از بین رفته آخه بی انصافا ی دفعه 200 درصد اضافه نمیکنن که هر چیزی حسابی داره، وقتی تعداد مشترکینتون 80 درصد کم بشه متوجه میشین که نباید سر مردم رو کلاه بزارین، مملکت گل وبلبله
ک.م۱۸۸۴۷۷۸۰۱:۴۱:۰۹ ۱۴۰۰/۱/۷
معلومه .وقتی صدا سیما بجای انجام وظیفه اصلی خود و تولید فیلم های مختلف ،تمام تلاشش شده کسب درآمد و تبلیغات خسته کننده، باید انحصار امثال فیلمو بوجود بیاد. دارایی هم از مالیات بیشتر خوشش میاد ، پس همه رضایت دارند گران بشه و مردم هم محکوم به تسلیم هستند.
ناشناس۱۸۸۴۷۷۹۰۱:۴۱:۱۲ ۱۴۰۰/۱/۷
الف جان لطف پیگیری کنید جرا دو اپراتور معروف کشور طرح های نامحدود اینترنتی و برداشتن
رضا۱۸۸۴۹۳۸۰۶:۳۱:۵۰ ۱۴۰۰/۱/۷
خودمون مقصریم استفاده میکنیم پولدارکه میشن دیگه به فکرغارت وخالی کردن جیب مردم میافتن خواهشأکسی استفاده نکنه تارایگان بشه البته ماهواره همه این فیلمهاروپخش میکنه جلوترازپخش آنلاین این دوشرکت
سهیل۱۸۸۵۰۵۸۰۸:۲۰:۰۸ ۱۴۰۰/۱/۷
من فکر کنم اینا می‌خوان تا قبل از اینکه اینترنت ماهواره ای وارد ایران بشه حسابی پول جمع کنن
ناشناس۱۸۸۵۰۷۱۰۸:۳۲:۲۹ ۱۴۰۰/۱/۷
تا زمانی که رقابت نباشه و هر چیزی حالت انحصاری بگیره همینه اوضاع، اون از خودرو سازیمون، الان هم که به خاطر تحریم ناچاریم کالاهای دیگه ایرانی بخریم، که به زودی باید تن به جنسهای بی کیفیت و گرون بدیم
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین