رئیسی: لواسان آغاز کار ماست و مسئله را رها نخواهیم کرد/ همه مشکلات راهکار دارد

گروه اجتماعی الف،   3990505090 ۲۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس قوه قضائیه گفت: ورود به تخلفات مقطعی نیست، لواسان آغاز کار ماست. مسئله را رها نخواهیم کرد. لواسان را آقایان فکر کردند با دو حکمی که در دو منطقه صادر کردیم تبلیغات بوده، تازه قضیه را شروع کردیم. این موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد. بنیادی خواهیم گذاشت که این موضوع سست نشود و چندحکمی که در لواسان صادر شده آغاز کار هست.

رئیسی: لواسان آغاز کار ماست و مسئله را رها نخواهیم کرد/ همه مشکلات راهکار دارد

به گزارش میزان، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در نشست شورای عالی حفظ حقوق بیت المال ضمن تقدیر و تشکر از وزرا و ریاست سازمان‌ها و دوایر، قضات و دبیر شورای حفظ حقوق بیت المال برای برگزاری این جلسه، ضمن مفید و ضروری توصیف کردن مسائل مطرح شده، گفت: ابتدا از مردم خوب و بومی لواسان به دلیل دغدغه‌هایی که نسبت به این منطقه دارند و همچنین مسئولان دغدغه مند تشکر می‌کنم. بارها دغدغه‌های آن‌ها را از طریق رسانه‌ها، جراید و رسانه ملی شنیده‌ام.

وی با بیان اینکه مردم منطقه لواسان دغدغه درست و بحقی دارند، افزود: دغدغه این است که این منطقه خوش آب و هوا متعلق به همه مردم است و باید منافع آن برای همه مردم باشد و اختصاصی کردن منطقه بوسیله یک عده خاص، آن هم با تخلف از قوانین و مقررات و زیر پا گذاشتن نظامات معماری و شهرسازی  مجاز نیست.
 
رییس قوه قضاییه تصریح کرد: اگر کسانی بخواهند در هر منطقه‌ای از مناطق خوش آب و هوا حضور پیدا کرده و از آب و هوای خوب استفاده کنند، باید به قوانین و مقررات، حریم شهر و روستا و به چارچوب‌های ساخت و ساز احترام بگذارند.
 
رییسی ادامه داد: ساخت و ساز به هر شکل در مناطق خوش آب و هوای دنیا وجود دارد؛ اما ضابطه مند است و چارچوب دارد و نظامات مهندسی و معماری در نوع ساخت و سازها حاکم است.
 
وی با بیان اینکه مدیرانی که باید مرزها را در زمینه محیط زیست حفظ کنند و مسئولین مربوطه در همه حوزه‌ها، مرزبانان طبیعت هستند، گفت: مسئولیت مسئولان  فقط در مرز جغرافیایی نیست؛ بلکه تکلیف شهردار مرزبانی از حوزه منافع شهر و شهروندان است. دهدار و بخشدار و فرماندار و مقام قضایی و اجرایی هر کدام در حوزه خود مرزبانی می‌کنند و نباید بگذارند به این مرزها تجاوز شود؛ چراکه اینها جزو حقوق عامه است و ضایع شدن این حقوق به نسل‌ها لطمه می‌زند و همه در این قضیه خسارت می‌بینند.
 
رییسی گفت: ما که دور این میز نشسته ایم، اگر هرکدام بخواهیم آماری در برخورد با تخلفات بدهیم، آمار روشنی داریم و باید به همه شما خسته نباشید گفت و از همت تان تقدیر کرد؛ لیکن ما هستیم با همه خدماتی که انجام شده و با همه آمار‌ها و وضع موجود؛ یعنی لواسانی که امروز جلوی چشم است. این لواسان امروز، لواسانی نیست که مردم بومی و ساکنان بپسندند و حال سئوال این است چرا با همه اقدامات انجام شده، مردم گله‌مند هستند و باید دید که وضع مطلوب با آنچه که باید باشد چه فاصله‌ای دارد.
 
رییسی با تاکید بر اینکه همه مشکلات راهکار دارد و هیچ مشکلی در اینجا مطرح نشد که راه حلی نداشته باشد، بیان کرد: به نظرم می‌رسد که در مورد این جلسه دبیرخانه شورا، دادستان کل و معاونانش و معاونین وزرا به نحوی کار را دنبال کنند که به صورت قرارگاهی بتوانیم این جلسه را همواره داشته باشیم و هفته‌ای یک بار و یا ۱۵ روز یکبار برگزار شود و این مشکلاتی که مطرح شد، در آنجا بررسی و راهکار‌های آن روشن شود.

رییس قوه قضاییه اذعان کرد: مطرح شد که تعارض در تصمیم گیری‌ها و تعارض در برخی از قوانین داریم که لازم است  این تعارضات در این قرارگاه و در این جلسات دبیرخانه‌، مورد بررسی قرار ‌گیرد و برای همه آن‌ها راهکار‌هایی پیدا شود.
 
وی ادامه داد: باید مشخص شود که کجا باید قانون را اصلاح کرد؛ کجا باید دستورالعمل‌های صریح، روشن و شفاف برای مجری و دست اندرکاران تدوین شود و بطورکلی تعیین تکلیف این قضیه لازم است.
 
رییسی خاطرنشان کرد: این جلسه را سه ماه دیگر برگزار می‌کنیم و در طول این مدت باید کار‌ها آماده شود و ما در جلسه آینده بررسی می‌کنیم که آن راهکار‌هایی که برای برون رفت از شرایط و مشکلات فعلی مطرح شد، به نتیجه رسیده یا خیر و اگر نرسیده دلیل آن چه بوده است.
 
رییس قوه قضاییه عنوان کرد: دبیرخانه باید به صورت فعال پیگیری کند و مسئولان در بخش‌های خود حتما مشارکت کنند تا این کار انجام شود.
 
وی با تاکید بر اینکه از جمله مسائلی که در آن جلسه حتما باید بررسی شود، طرح کشوری برای اجرای احکام است، بیان داشت: ۲۵۰ هزار حکمی که تحت عنوان ماده ۱۰۰ و یا هر کدام از بخش‌ها در استان‌های مختلف صادر شده است، باید بررسی و واکاوی سریع شود تا تکلیف این قضیه کاملا روشن گردد.
 
رییس دستگاه قضا اظهار کرد: اگر قانون وجود دارد، باید بدون تبعیض اجرا شود. آنچه که مردم از آن گلایه‌مند هستند، این است که می‌گویند قانون، تبعیض آمیز اجرا می‌شود؛ دو ساختمان در منطقه‌ای ساخته شده و با یکی برخورد میشود؛ اما با دیگری خیر. این موضوع جلوی چشم مردم و در معرض قضاوت مردم است.
 
وی با بیان اینکه اجرای قانون بدون تبعیض خواست مردم است، گفت: مردم می‌خواهند قانون نسبت به همه بدون تبعیض اجرا شود و این حرف کاملا درست است.
 
رییسی در ادامه با اشاره به صلاحیت دهداران، بخشداران و شهرداران بیان کرد: دهداران، بخشداران و شهرداران حق ندارند کاری که مجاز نیستند، انجام دهند؛ البته این موضوع برای کسانی که مجوز برای آن‌ها صادر شده، ممکن است به عنوان حق مکتسبه تلقی شود؛ اما حق مکتسبه حقی است که منشاء آن قانونی باشد؛ دهداری که حق ندارد به کسی اجازه دهد، بخشداری که حق ندارد اجازه دهد، اگر اجازه داد، چگونه این حق برای فرد ایجاد می‌شود.
 
وی افزود: در آنصورت میتوان گفت یک مقام قانونی بصورت غیرقانونی و در حریمی که نباید وارد شود، وارد شده و تخلف کرده و کاری را انجام داده؛ این حتما باید از طرف وزارت کشور به تمام دهداران، بخشداران و همه کسانی که مجاز به صدور مجوز در اموری نیستند، اعلام شود و آنها باید بدانند حق ندارند که کار غیرمجاز انجام دهند و هم برای مردم و هم برای مسئولان دغدغه ایجاد کنند.
 
رییس قوه قضاییه تاکید کرد: این یک دستورالعمل جدی است و اگر کسی هم تخلف انجام داد و برخلاف آنچه که مجاز هست، عمل کرد، طبیعتا باید با او برخورد قانونی شود.
 
رییسی با تاکید بر اینکه آراء کمیسیون ماده ۱۰۰ نباید منبعی برای کسب درآمد برای شهرداری‌ها و رفع مشکلات مالی آن‌ها تلقی شود، گفت: اینکه هرکس بتواند تخلف کند و بعد بگوید پولش را می‌دهم، درست نیست. اگر این کار غیرمجاز است، مگر با پول، تخلف خریده می‌شود؟ باید موضوع ماده ۱۰۰ را حتما پیگیری کرد که در مجلس اصلاح شود و از قوانینی که حتما باید پیگیری کنیم که مجلس اصلاح کند، ماده ۱۰۰ است. اینکه طرف تمام تخلفات را انجام دهد و جلوی چشمان مردم بگوید پولش را دادم، اینکار تخلف هست یا نیست؟ یک طبقه بیشتر ساختن در این منطقه تخلف است. همه ساختمانهای این منطقه سه طبقه ساخته شده‌اند؛ اما کسی ساختمانی چهار یا پنج طبقه ساخته و می‌گوید پولش را دادم؛ پس معلوم می‌شود که همه تخلفات را می‌شود با پول معامله کرد.
 
رییس قوه قضاییه گفت: این موضوع باب تخلف را در کشور باز می‌کند و متخلف برای تخلف جرات می‌کند. مشکل ماده ۱۰۰ حتما باید حل شود و نباید به عنوان یک منبع برای رفع کمبود‌های مالی شهرداری‌ها تلقی شود. حتما این کار غلط است و مشکلاتی که الان ایجاد کرده، حتما باید پیگیری شود که این کار اراده جدی می‌خواهد.
 
رئیسی در ادامه با اشاره به موضوع  شورا‌های شهر، گفت: از مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور و شورای عالی استان‌ها که مرجع این کار هستند و خوب هم تخصص دارند، می‌خواهیم درباره فعالیت شوراهای شهر پیگیری کنند؛ معتقدیم که شورا‌های شهر خدمات خوبی در خیلی از شهر‌ها انجام داده‌اند؛ اما تخلفات جدی هم در شوراها وجود دارد و اشکال هم ساختاری است و اشکال رفتاری نیست.
 
وی افزود: چرا ما باید مجبور شویم با شورای شهر لواسان و شهردار لواسان برخورد کنیم؟ در خیلی از شهر‌ها این برخورد شده است؛ درحالیکه اگر ساختار‌ها دقیق باشد و شورای شهر را منضبط کند، مجبور به برخورد نمی‌شویم. اعضای شورای شهر برای خدمت آمده اند؛ ولی وقتی می‌بینند که یکسری از راه‌ها باز است و زمینه و بستر برای تخلف فراهم است، مرتکب تخلف می‌شوند. ما به هیچ عنوان مایل به برخورد با آن‌ها نیستیم؛ اما وقتی تخلف می‌کنند، برخورد می‌کنیم؛ لکن مشکل را در ساختارِ غلط می‌بینیم.
 
رییسی تصریح کرد: باید ساختار شورا‌های شهر به نحوی باشد که بستر تخلف و لغزش‌ها از بین برود و به سهولت شاهد نباشیم که با اعضای شورای شهر برخورد میشود. ما از این کار خوشحال نمی‌شویم؛ البته برخورد با تخلفات وظیفه ماست و پیگیری هم می‌کنیم.
 
وی ادامه داد: نکته‌ای که یکی از وزرا مبنی بر تمرکز زدایی مورد اشاره قرار دادند، حرف کاملا متینی است؛ اما تمرکز زدایی وقتی محقق می‌شود که ساختاری که می‌خواهد به آن قدرت واگذار شود، در یک انضباط کامل باشد؛ آن وقت دیگر انسان دغدغه‌ای ندارد. می‌گوییم به جای اینکه تصمیمی را وزارتخانه بگیرد، شهر بگیرد؛ اما شهر باید با انضباط تصمیم بگیرد و اگر این موضوع لحاظ شد، هیچ دغدغه‌ای ایجاد نمی‌کند.
 
رییس قوه قضاییه گفت: تمرکز زدایی حرف بسیار درستی است؛ اما باید اختیارات به بخشی واگذار شود که در انضباط قرار دارد و بستر‌های تخلف فراهم نیست و این موضوع نیاز به اصلاح قانون دارد و از کار‌هایی است که به نظر ما باید حتما انجام گیرد.
 
رییس قوه قضاییه با تاکید بر توجه به موضوع پیشگیری خاطرنشان کرد: باید به جای برخورد با یک ساختمان ده طبقه که ساخته شده، پیشگیری کرد. آیا در بستر رودخانه می‌توان ساختمان ساخت؟ چرا وقتی آجر‌ها گذاشته و چند طبقه ساخته شد، بعد با آن برخورد شد؟ جلوی چشم همه مسئولان مربوطه این کار انجام شده و تمام کسانی که مسئولیت داشتند نباید اجازه میدادند در بستر رودخانه ساختمان ساخته شود. چرا دوسال همه دیدند و این کار انجام شد؟ با تخلف باید برخورد شود؛ اما نباید اجازه داد که تخلف شکل بگیرد و نطفه تخلف و فساد منعقد شود.

رییسی ادامه داد: لازمه آن این است که مسئولان در زمان خودش هشدار‌ها و پیگیری‌های لازم را انجام بدهند که این اتفاق در اینجا نیفتاده. شهرداری‌ها و دستگاه‌هایی که موظفند باید کاری کنند که شاهد ساختمان‌هایی که با تخلف بالا می‌آید، نباشیم.
 
رئییس قوه قضاییه اضافه کرد: حتما نباید خدمات شهری به ساختمانی که تخلف دارد، داده شود. این، زمینه تخلف را ایجاد می‌کند و از قوانینی که باید پیگیری کنیم که اصلاح شود، همین قانون است. به ساختمانی که با تخلف ساخته شده است و مسئولین هم می‌گویند که با تخلف ساخته شده است، نباید آب، برق و گاز داده شود و این موضوع در مقطعی به مجلس پیشنهاد شده و لایحه هم نبوده و ظاهرا طرح بوده و از موارد‌ی است که باید از طریق مجلس آن را اصلاح کنیم. یکی از مواردی که دادستان کل در دبیرخانه باید پیگیری کنند، همین موضوع است و  باید سریع قانون را اصلاح کنیم و خدمات دادن به جایگاهی که تخلف کرده است، اشکال دارد.
 
وی یادآور شد: تخلف از همه بد است و از سازمان‌های اداری کشور بدتر. رعایت قانون خوب است و از سوی سازمان‌های اداری کشور خوب تر. اگردر جایی باب تخلف باز شده است و جایگاهی است که با ثروت یا قدرت ارتباط دارد، این باب تخلف را برای دیگران هم باز می‌کند. دیگری هم می گوید که فلان جا و سازمان فلان هم ساخته است. وقتی مقام معظم رهبری در فرمایشاتشان از جا‌های مقدس نام می‌برند و می گویند جا ولو خیلی مقدس است، اما در مکان غیرقانونی نباید ساخته شود و محیط زیست نباید به خطر بیفتد و جنگل نباید تخریب شود، دیگر تکلیف همه روشن است.
 
رییسی تصریح کرد: سازمان‌های اداری کشور اگر تخلف کنند، باید به صورت مضاعف با آنها برخورد شود. به نظر ما سازمان‌های اداری کشور هستند که با ارتکاب تخلف، باب تخلف را بیشتر باز می‌کنند.
 
وی به موضوع تخلف تعاونی ها اشاره کرد و گفت: مگر چون تعاونی فلان دستگاه هستند، حق دارند تخلف کنند؟ همانطور که افراد حق ندارند تخلف کنند، تعاونی هم حق ندارد تخلف کند. تعاونی مربوط به هرجا باشد، حق ندارد تخلف کند.

وی به وزرا و همه سازمان‌ها در کشور توصیه کرد که بخش‌ها و سازمان‌های حقوقی خود را قوی کنند و در این بخشها حقوقدانان قوی و نفوذناپذیر بکار گیرند تا از طریق دستگاه قضایی و  طرق مختلف اداری حقوق دولت را دنبال کنند.
 
رییسی تاکید کرد: هر دستگاهی که بخش حقوقی قوی و نفوذناپذیر داشته، در احیای حقوق دولت بسیار موفق تر عمل کرده است. از زمان سازمان بازرسی می‌دیدم که گاهی مسئولان حقوقی قوی دستگاه ها خیلی بی پروا به میدان می آمدند و اجازه نمی دادند حقوق دولت که همان حقوق ملت است، ضایع شود.
 
رییسی در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع کاداستر و حدنگاری در امر مقابله با زمین خواری و تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی اظهار داشت: ثبت مالکیت و حدنگاری و هماهنگی دستگاه‌ها در این زمینه در امر مبارزه با زمین خواری و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی بسیار ضروری است و سازمان ثبت اسناد در این زمینه قدم‌های خوبی برداشته و با سازمان جغرافیایی و سازمان هوا و فضا وارد مذاکره شده است.
 
وی با اشاره به تکلیف قانونی همه دستگاه‌ها برای ارائه نقشه‌های اراضی مرتبط با خود به سازمان ثبت تا سال 96، بیان داشت: اگر چه سه سال از وقت قانونی تعیین شده برای این امر گذشته است، اما به هر حال همه دستگاه‌ها باید تا پایان سال جاری به هر نحو ممکن نقشه‌های مرتبط با اراضی خود را به سازمان ثبت اسناد ارائه دهند.
 
رییس قوه قضاییه تاکید کرد: یکی از راههای موثر در جهت جلوگیری از تخلفات مرتبط با اراضی ملی و منابع طبیعی صدور اسناد برای این اراضی و منابع است و این امر می تواند در جهت مقابله با پدیده زمین خواری و تجاوز به منابع طبیعی و اراضی ملی راهگشا باشد.
 
رییسی در ادامه با اشاره به ضرورت ایجاد بانک جامع اطلاعاتی در خصوص منابع طبیعی و اراضی ملی گفت: یکی از امور ضروری در زمینه مقابله با پدیده تعدی به اراضی ملی، الزام به تنظیم سند رسمی است. در آخرین روزهای مجلسِ قبل قانون مرتبط با الزام به تنظیم سند رسمی تصویب شد؛ اما شورای نگهبان اشکالاتی را به آن وارد دانست. هم اکنون طرح مزبور در مجلس یازدهم در مرحله نهایی قرار دارد و اعضای همین جلسه‌ی احیای حقوق عامه و همچنین معاون حقوقی ما در قوه قضاییه باید موضوع را دنبال کنند تا هر چه سریع تر اسناد عادی به اسناد رسمی تبدیل شوند. تبدیل اسناد عادی به اسناد رسمی از راه‌های کاهش ورودی پرونده به دادگستری‌ها است. در مواردی مشاهده می شود که یک واحد به چند نفر فروخته می شود. اخیرا در پرونده ای که من مشاهده کردم، 260 واحد را یکبار به یک نفر فروخته بودند و همان 260 واحد را بار دیگر به نفر بعد فروخته بودند.
 
وی در ادامه با بیان اینکه ما شرایط را برای قانونمداران امن و برای متخلفین و متجاسرین ناامن می کنیم، گفت: همه ما به عنوان اعضای شورای عالی حفظ حقوق بیت المال و احیای حقوق عامه باید با همکاری و هماهنگی با یکدیگر و ابتناء به قانون ، امور را دنبال کنیم و با استمرار حرکت در مسیر برخورد با متخلفین و متعرضین به اراضی ملی و منابع طبیعی، فضا و بستر تخلف را از بین ببریم.
 
رییس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در برخورد با زمین خواری در منطقه لواسانات گفت: چند حکمی که در منطقه لواسان در زمینه مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی صادر شده است، به معنای آغاز قضیه است و ما موضوع لواسان را رها نمی‌کنیم و در پیگیری این موضوع، بنیانی را بنا می‌نهیم که مسئولین بعد از ما نیز موضوع تخلفات مرتبط با اراضی را در لواسان پیگیری کنند.
 
رییسی با اشاره به اهمیت نقش مردم و سازمانهای مردم نهاد در امر مبارزه با زمین خواری و تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی گفت: در هر زمینه‌ای که مردم ورود کرده‌اند، آن زمینه عرصه موفقیت ما بوده است. در قضیه مبارزه با زمین خواری و مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی نیز مردم و سازمانهای مردم نهاد و نیروهای بسیج و جوانان حزب اللهی به ما کمک کنند؛ چراکه شهر و فضای شهری و هوا و آب و خاک متعلق به همه مردم در همه عصرها و نسلها می باشد.
 
وی در ادامه به موضوع ترک فعل‌ها در زمینه مقابله با تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی اشاره کرد و گفت: چنانچه هر مسئولی در دوره مسئولیت خود مبادرت به صدور مجوز غیر قانونی کرده باشد که این امر موجبات تعدی به اراضی ملی و منابع طبیعی و تعدی به حقوق مردم را فراهم آورده باشد، آن مسئول متعلق به هر دوره ای که باشد، باید نزد مردم و سلسله مراتب اداری و سازمانی پاسخگو باشد.
 
رییس قوه قضاییه با اشاره به تشکیل شعب تخصصی امور زمین در همه دادگستری‌های کشور گفت: در همه دادگستری‌های کشور شعب تخصصی امور زمین در حوزه دادسرا و دادگاه تشکیل می شود که دراین شعب متخصصین امور مربوط به زمین با هماهنگی یکدیگر و مسئولان قضایی مربوطه امور مرتبط با اراضی ملی و منابع طبیعی را پیگیری خواهند کرد.
 
رییسی در پایان اظهار داشت: ظرف سه ماه دیگر مجددا جلسه شورای عالی حفظ حقوق بیت المال برای پیگیری اقداماتِ در دستور کار تشکیل خواهد شد و در همین مدت نیز دبیرخانه این شورا با حضور اعضا به طور مستمر پیگیر امور مربوطه خواهد بود.

دیدگاه کاربران

احمد۱۵۳۷۴۲۶۱۴:۰۹:۰۹ ۱۳۹۹/۵/۵
باسلام . من لواسانی هستم . در لواسان قانون ساخت و ساز بسیار جالب است 1 پلاک در محدوده هست پلاک مجاور خارج از محدوده دقیقا 4 طرف ملک ما ساختمان ساختن بعد ما درخواست 40 متر خانه باغ کردیم میگن شما در محدوده نیستی ویلاهای سربه فلک کشیده و رستوران و .. چی برای خود لواسانیها دارد خواستید تماس بگیرید ببرم ببینید آقای رئیسی قانونی بگذارید بومی لواسان بتونه تو باغش 1 40 متری بسازه به عنوان خونه باغ ویلا 3 طبقه با استخر و .. که نمیخواهیم ِِ ..
ناشناس۱۵۳۷۴۳۰۱۴:۱۴:۵۰ ۱۳۹۹/۵/۵
انشا... خدا قوت
حسنعلی سبد سبد گل یاس۱۵۳۷۷۷۹۱۹:۵۵:۳۱ ۱۳۹۹/۵/۵
اگر من جای آقای رییسی بودم دور تا دور باستی هیلز را حصار میکشیدم و از آن برای آسایشگاه و سرای سالمندان و قسمت هایی از آنرا هم برای استفاده بیماران روحی و روانپزشکی استفاده می کردم و از صاحبان فعلی هم بجای زندان حکم میکردم جایگزین مجازات نظافت و نگهداری فضای سبز را انجام دهند
ناشناس۱۵۳۷۴۳۷۱۴:۲۰:۵۲ ۱۳۹۹/۵/۵
چرا کنترل مستمر اموال کارکنان دولت و بستگان درجه یک آنها نظیر بسیاری از کشورها انجام نمیشود تا مانع فساد شود .یکی از ابتکارات سازمان ملل در مبارزه با فسادمالی کارکنان دولت،نظارت مستمربراموال ودارايی مقامات ومسئولين دولتی وجرم انگاری افزايش غيرقابل توجيه ثروت میباشد،که به نظريکی از بهترين ابزارها برای مقابله با فسادمالی کارکنان دولت است. سازمان ملل متحد در ماده ٢٠ وبند پنجم ماده ٥٢ کنوانســيون ملل متحد برای مبارزه با فســادمالی (کنوانســيون مريدا)،از دولتهای عضو خواسته است تا تحصيل غير قانونی ثروت يعنی افزايش چشمگيردارايیهای يک مقام دولتی را جرم کيفری تلقی نموده وايجادنظامهای موثر افشــای مالی رادر رابطه با مقامات دولتی خاص واعمال مجازاتهای مناســب به خاطرعدم رعايت آنرا خواســتار شــده اســت..اجرای طرح ارزیابی و مشروعیت سنجی اموال چهار دهه انقلاب مطابق مصوبه سال ۹۶ مجلس که جنابعالی هم قول آن را داده بودید چه شد
ناشناس۱۵۳۷۴۳۸۱۴:۲۱:۰۸ ۱۳۹۹/۵/۵
وقتي مردم ببينند تخلفات را و ابنيه اي كه با تخلف ساخته شده تخريب گرديد وقتي ببينند زمينهايي كه با كلك و دغل صاحب پيدا كرده و از آنها گرفته شود و زمينهايي كه با رشوه و رانت تغيير كاربرى پيدا كرده وقتي اين كاخ ها را ببينند روي سر سازندگانش خراب شده ، آنگاه باور ميكنند كه مسير انقلاب و نظام دارد براه درستش حركت ميكند .در تمامي شهرهاي كوچك و بزرگ از اين لواسانها وجود دارد و بايد بسراغ همه اينها رفت . آقاي رييسي متشكريم
مهدی۱۵۳۷۴۴۲۱۴:۲۴:۲۰ ۱۳۹۹/۵/۵
بنام خدا- در بسیاری از کشورهای دنیا برای مبارزه با فساد و پیشگیری از آن بدنبال شفاف سازی بوده اند و بر همگان روشن است که گام اول برای شفاف سازی دولت الکترونیک و کشور الکترونیک و نشر اطلاعات و دسترسی همه مردم به آن است. این اطلاعات فقط حقوق کارکنان دولت نیست هر مجوزی که توسط دولت صادر می شود باید مردم مطلع شوند و امکان دسترسی به آن را داشته باشند. از مجوز برای ساخت و ساز گرفته تا مجوز واردات و اکتشاف معدن و دامپروری و.. راهکار یا یکی از راهکارهایی که قوه قضائیه باید دنبال کند الکترونیکی کردن و الزام به نشر مجوزها است و البته رسیدگی به صحت و سلامت این مجوزها. اطلاعات برخی از مجوزها مانند مصوبات هیات دولت از دیرباز انجام می شود اما کمتر کسی در کشور به آن توجه می کند مانند بخشودگی ها، کمکهای بلاعوض و..ثبت آنها و رصد آنها و پردازش این داده ها می تواند مانع وارد شدن خسارت به اموال و اعتماد مردم شود. پیشنهاد دیگر بنده به قوه قضائیه وظیفه مندی برای رصد، ثبت و بررسی شایعات در فضای مجازی چه در داخل کشور و چه در خارج است. حتی اگر درصد کمی از این شایعات صحت داشته باشند و به آن رسیدگی شود و یا حتی صحت نداشته باشند و بجای کتمان و یا بی توجهی ، با ادله برای مردم توضیح داده شود، ارزش و منافع آن برای کشور بسیار بیش از هزینه های آن خواهد بود.
ناشناس۱۵۳۷۴۴۴۱۴:۲۷:۵۵ ۱۳۹۹/۵/۵
نمی خواد برید لواسان. همین ماست فروشی و میوه و گوشت فروشب سر تمام کوچه ها و خودروسازها سر بزنید و گرونی هاشون رو درست کنید بقیش حله
مهران۱۵۳۷۷۸۶۲۰:۰۵:۴۹ ۱۳۹۹/۵/۵
واقعا موندم تو کار شما ها حالا اگه میگفت میخواهیم بریم سر کوچه ها سر بزنیم و به قول تو میوه و گوشت رو بررسی کنیم می گفتی بابا برید یقه دزدها گنده تو لواسان رو بگیری ، راستی وظیفه کنترل بازار با قوه قضاییه نیست با دولت و وزارت صنعت و بازرگانی است
علیجانی۱۵۳۷۴۷۳۱۴:۵۷:۱۷ ۱۳۹۹/۵/۵
رئیس قوه قضائیه جناب آقای رئیسی شما بالاترین و اخرین امید انقلابیون سال 57 هستید که میتوانید این کشور را از فساد نجات دهید و نام نیکی از خودتان در تاریخ بگذارید شما باید همانطور که اول انقلاب در مورد ضد انقلاب و آمریکایی ها عمل کردید الان هم باید در مورد فاسدین عمل کنید و البته شخصا این ..دادگاهها را قبول ندارم نه اینکه این ها درست نیست این ها کافی نیست.
mostafa.kamali95@yahoo.com۱۵۳۷۴۷۷۱۵:۰۰:۵۲ ۱۳۹۹/۵/۵
اول از همه شهرداران 15 سال گذشته این منطقه را احضار و متناسب با تخلفاتشان به حبس های بلند مدت و تحمل شلاق و مشروعیت سنجی اموال اتها و ارحام انها صورت گیرد
ناشناس۱۵۳۷۹۴۲۲۲:۴۴:۱۶ ۱۳۹۹/۵/۵
حتما .. اكثرشون كانادا هستند خودشون نباشند زن و بچه و پولها آنجاست به ريش همه هم ميخندند
ناشناس۱۵۳۷۴۹۰۱۵:۱۱:۵۶ ۱۳۹۹/۵/۵
سرعت رسیدگی از سرعت گسترش فساد کمتر است . وضعیت فساد در ایران مثل غده سرطانی شده که با این داروها متوقف نمیشه وهرروز بدتر میشه و غده بزرگتر میشه . اگر ادعای واقعی برخورد با فساد دارید و کارتان تبلیغ نیست باید غده فساد را از ریشه خشک کنید وبطور اساسی فساد را ریشه کن کنید . ..
ناشناس۱۵۳۷۵۰۲۱۵:۱۹:۳۵ ۱۳۹۹/۵/۵
یکی از کارها در تخلفات ساختمانی به جای جریمه, محکوم کردن متخلف به خراب کردن هست. این رویه که خلافی بنا را با جریمه حل می کنم باعث تخلف های زیاد در ساخت و ساز شده. طرف خلاف می سازد بعد هم می گوید خوب جریمه اش را می دهم. در صورتیکه اگر صاحب بنا را ملزم به خراب کردن کنند دیگر کسی خلاف نمی سازد. چرا درباره زمین خواری اوقاف چیزی نمی نویسید؟
ناشناس۱۵۳۷۷۴۸۱۹:۲۳:۲۴ ۱۳۹۹/۵/۵
حالا کاشکی پول خلاف سازی میرفت تو حساب شهرداری و خرج آبادانی میشد 10 میلیون رشوه میشه 1 میلیون به حساب میرود به همین نسبت
mostafa.kamali95@yahoo.com۱۵۳۷۵۰۷۱۵:۲۴:۲۲ ۱۳۹۹/۵/۵
چرا برای مبارزه با فساد راه .. پر هزینه می روید اجرای قانون از کجا آورده ای مادر تمامی مبارزات با فساد است شرایط ایجاب میکند که برای جامعه یک سقف دارایی برای یک زندگی مطلوب تعریف و مازاد آن که از حقوق ملت بوده و بناحق در اختیار افراد دیگر است به خزانه دولت منتقل و از طریق تامین اجتماعی در جامعه تعدیل گردد و از آن به بعد هر کس خواست به ثروت برسد تنها از طریق سعی و تلاش مادی و فکری بتواند به این مقصود برسد ان لیس للانسان الا ما سعی
ناشناس۱۵۳۷۵۱۷۱۵:۳۶:۴۴ ۱۳۹۹/۵/۵
بی زحمت نگاهی به کوه و قله دماوند هم بیاندازید، رکورد زدیم، 10 درصد از یکی از قلل مرتفع جهان برای اولین بار در جمهوری اسلامی سند خورد!
ناشناس۱۵۳۷۵۲۱۱۵:۳۸:۳۹ ۱۳۹۹/۵/۵
جناب رئیسی دست به کار شوبخاطر خدا بی اصالتان وپخمگان دوزدان ایران راقلع وقم ونابود کردند
سعید۱۵۳۷۵۴۰۱۶:۰۴:۳۳ ۱۳۹۹/۵/۵
لطفا به اطلاع ریاست محترم قوه قضائیه برسانید که اینها مسئله لواسان را بزرگ میکنند تا از تخریب و ساخت وسازهای دهها هکتاری در مناطق دماوند غافل شوند؟
ناشناس۱۵۳۷۵۴۲۱۶:۰۵:۳۲ ۱۳۹۹/۵/۵
سعی کنید مبارزه با فساد شما کل کشور را فرا بگیرد قوانین باید بگونه ای باشد که کسی جرات تخلف را پیدا نکند ما الان در شرایطی هستیم که نیاز به انقلاب اقتصادی داریم چیزی شبیه انقلاب 57 اینبار باید در مورد اقتصاد انقلاب صورت گیرد و ثروت در دست مردم محدود شود به ثروت حلال
باهر۱۵۳۷۵۶۳۱۶:۳۳:۰۷ ۱۳۹۹/۵/۵
جناب رییسی این سنت سیئه .. .. .. با قدرت و قوت توسط فرعونها و فرعونکها و قارونها و قارونکها ادامه داردو روستا و شهرک و شهر و استانی پیدا نمیشود که کمابیش درآن باستی هیلزی یا باستی هیلزهایی برای عیش و نوش و عیاشی وجود نداشته باشد و همه با تخریب جنگل و یا مرتع و یا باغات و یا زمینهای کشاورزی حاصلخیز بوجود آورده اند و می آورند و خواهند آورد و چون برخی کارکنان فاسد ادارات مربوطه در همه آنها سهیم هستند براحتی به اآها خدمات اساسی مثل آب و برق و کدپستی و حتی گاز و ..داده میشود. جایی نیست که درآن کارکنان .. .. و سایر سازمانها وجود نداشته باشند حتی ملاحظه میشود که یک کارمند از یک اداره در چندتا از این باستی هیلزها باغ و امکانات دارد!!! و حتی برای آنها سند تک برگ از طرف مرکز اسناد صادر شده است !!!!
ناشناس۱۵۳۷۵۷۰۱۶:۴۳:۲۴ ۱۳۹۹/۵/۵
جناب رییسی اگر در منطقه لواسانات بتوانید خلاف ها وسود جویی هایی که رخ داده توسط گردان گلفت ها رسیدگی کنید بدانید کاری بزرگی انجام دادید
ناشناس۱۵۳۷۵۹۱۱۷:۰۶:۴۰ ۱۳۹۹/۵/۵
مختارم آرزوست
ناشناس۱۵۳۷۶۷۶۱۸:۲۴:۰۶ ۱۳۹۹/۵/۵
حالا اول ببین کیا تو لواسان هستد بعد
ناشناس۱۵۳۷۶۸۹۱۸:۳۲:۳۲ ۱۳۹۹/۵/۵
برخورد در حد داماد وفرزند وزرا كار سختي نيست برخوردبا سرشاخه ها وكساني كه پشت اين افراد هستند مهم است
احمد۱۵۳۷۶۹۷۱۸:۳۸:۴۱ ۱۳۹۹/۵/۵
الان این همه نوشتی ، اینا همه کلی گویی هست 1 قانون بگذارید تو لواسان همه بتونند بسازنند طبق مقررات . 2 تا پلاک کنار هم یکی تو محدوده یکی خارج محدوده . شهرداری لواسان وصل کنید به تهران همه چی حل میشه این تخلفاتیکه تو لواسونه مگه تهران هم داریم .. جدیدا خیلی دارید شفاف عمل میکنید؟؟؟؟؟
ناشناس۱۵۳۷۷۰۶۱۸:۴۹:۴۳ ۱۳۹۹/۵/۵
آقای رئیسی بیش از یکسال فریاد از حمایت از گزارش گران فساد می زنید. اما گزارشگران فساد در بی پناهی و بی کاری بی عزت شده اند. در کجای دنیا فردی که منافع عموم را بر منافع حرامخواران فاسد ترجیح می دهد بی عزت و بی کار می شود. درکجای دنیا گزارش فساد جرم شناخته می شود در کجای دنیا تصویب قانون برای حمایت از گزارش گران فساد ۵ سال طول می کشد. در کجای دنیا گزارش گر فساد درمانده و مستاصل برای حداقل های زندگی می شود. امروز مفسدان طعم شیرین فساد را می چشند و گزارشگران فساد طعم تلخ مردم داریشان را..
ناشناس۱۵۳۷۷۵۶۱۹:۲۹:۵۶ ۱۳۹۹/۵/۵
دهها مورد از این ها در حاشیه دریای شمال است خصوصا در فاصله چمخاله تا انزلی توسط دیوانساران ادارات شهر های ساحلی شوراهای ده وشهر و بخشداریها و فرمانداریها وحتی استانداری با همیاری بعضی نمایندگان ادوار قبل
ناشناس۱۵۳۷۸۳۱۲۰:۵۴:۲۷ ۱۳۹۹/۵/۵
در شهرهای کوچک و روستاها اهالی و شوراها دوست و نزدیک هستند و زمین های کشاورزی و باغات و جنگل و دریا و طبیعت و منابع ملی را تفکیک میکنند، سند میزنند، آب و برق و همه چی تامین میکنند و نهایتا به عنوان ویلا فروخته میشود و به منافع ملی و شهروندی لطمه میزنند، در شهرهای بزرگ هم تراکم فروشی باعث کاهش ایمنی، افزایش ریسک، افزایش ترافیک، آلودگی و دهها مشکل میشود. شوراها خدماتی ندارند و باید اول کنترل و نظارت جدی و دوم منحل و مسئولیت به وزارت کشور برگردد وگرنه چیزی از منابع ملی و حقوق شهروندی و ایمنی نمی ماند.
حسن۱۵۳۷۹۴۴۲۲:۴۵:۰۹ ۱۳۹۹/۵/۵
لطفا از زمین خواری در پوشش وقف هم جلوگیری فرمایید.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین