قیمت خودرو بازهم افزایش یافت/ آشفته بازار نرخ خودرو را چه کسی سر و سامان می‌دهد؟

گروه اقتصادی الف،   3990430060 ۳۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

خبری جدید مبنی بر افزایش قیمت خودرو درب کارخانه آن هم به سلیقه خود خودروسازان در فضای مجازی منتشر شده است.

قیمت خودرو بازهم افزایش یافت/ آشفته بازار نرخ خودرو را چه کسی سر و سامان می‌دهد؟
باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: "خودرو گران شد" این خبری هیجانی که دو سه روزی می شود در فضای مجازی منتشر شده است. بازاری راکد که خرید و فروشی در آن انجام نمی شود، اما این رکود طمع دلال ها را برای افزایش قیمت کنترل نمی کند. 

تمام ماجرا به ۲ بخش اصلی تصمیم گیرنده در این حوزه باز می گردد؛ شورای رقابت به عنوان مسئول قیمت گذاری در کارخانه و سازمان حمایت به عنوان متولی اصلی در کنترل بازار اواخر اردیبهشت ماه مدیران شورای رقابت و سازمان حمایت از مصرف کنندگان در یک نشست خبری مشترک با اعلام قیمت خودروهای داخلی از افزایش متوسط ۱۰ درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و رشد متوسط ۲۳ درصدی قیمت محصولات سایپا خبر دادند.

رئیس سازمان حمایت اعلام کرد که مبنای قیمت گذاری در بازار ۱۰ درصد بالاتر از قیمت کارخانه خواهد بود، طرحی امیدوار کننده که علی رغم کاهش محسوس قیمت ها اجرایی نشد و بازار دوباره به دست دلال ها افتاد، حال امروز آشفته بازار خودرو بدتر از همیشه به نظر می رسد و به این سادگی نمی توان مشکل آن را رفع کرد.

اعمال سلیقه خودروسازان در تعیین قیمت محصولات

هم اکنون خبری جدید مبنی بر افزایش قیمت خودرو در درب کارخانه آن هم به سلیقه خود خودروسازان در فضای مجازی منتشر شده است. حالا شورای رقابت هم در کنار سازمان حمایت نشسته و از مسئولیت اصلی خود یعنی قیمت گذاری برای خودرو در کارخانه عقب نشسته است. 

با این تصمیم عجیب قیمت گذاری برای خودرو درب کارخانه به طور کامل در اختیار خودروسازان خواهد بود و با توجه به بازار کنترل نشده ای که در این حوزه وجود دارد، احتمالا باید در انتظار شوک قیمتی جدیدی برای بازار باشیم.

 قیمت گذاری خودرو

آشفته بازار قیمت خودرو را چه کسی سر و سامان می‌دهد؟

رضا شیوا رئیس شورای رقابت با اشاره به افزایش قیمت خودرو در بازار و کارخانه، گفت: در اردیبهشت ماه دستورالعمل قیمت گذاری خودرو ارائه شد. شورای رقابت در آن دستورالعمل مصوب کرد که خودروهای ساخت داخل با توجه به تورمِ بخشی، می توانند افزایش قیمت داشته باشند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از متغیرها در قیمت گذاری خودرو، متغیر تورم بخشی است یعنی قیمت تورم هر خودرو در بانک مرکزی محاسبه می شود. شورای رقابت موافقت کرد که به دلیل وضعیت تورمی که هم اکنون در کشور است، خودروسازان می توانند هر ۳ ماه یکبار به بانک مرکزی مراجعه کنند و تورم بخشی را به ستاد تنظیم بازار بفرستند تا قیمت محصولاتشان تغییر کند.

شیوا ادامه داد: در این صورت با تایید بانک مرکزی اگر تورم قابل ملاحظه ای بود می توانند به همان میزان افزایش قیمت داشته باشند. در حال حاضر هیچ تغییری در فرمول و قیمت خودرو نداریم، اما مجوز داده ایم که هر ۳ ماه یکبار با توجه به تورم بخشی اگر خودروسازها مایل بودند، می توانند از طریق ستاد تنظیم بازار اقدام کنند. 

رئیس شورای رقابت تشریح کرد: در آن زمان آنچه در فرمول محاسبه کردیم تا پایان خرداد ماه بود و اکنون خودروسازان می توانند برای ۳ ماه آینده تورم بخشی را بگیرند. 

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه اگر خودروسازان افزایش قیمت داشته باشند، مجدد شاهد افزایش قیمت خودرو در بازار خواهیم بود؟ گفت: زمانی که تورم داریم و نهاده های تولید افزایش پیدا می کنند، هزینه تمام شده هر کالایی افزایش پیدا می کند  و وقتی افزایش پیدا کند، آنکه تولید کننده است مجبور به افزایش قیمت است.

 قیمت گذاری خودرو

شیوا بیان کرد: زمانی که فولاد، آلومینیوم، پلی استر و ... در طی ۳ ماه افزایش پیدا می کند، باید شاهد افزایش قیمت نهایی کالا باشیم، در کالاهای دیگر هم این اتفاق رخ می دهد و شاهد افزایش قیمت نهایی آن کالا خواهیم بود. آنچه که مسلم است زمانی که تقاضا بیشتر از عرضه باشد، همیشه شاهد افزایش قیمت خواهیم بود. 

رئیس شورای رقابت ادامه داد: خودروسازان در حال تلاش برای افزایش تولید خودرو هستند و قرار بر این است که هر ماه ۱۰۰ خودرو و در سال هزار و ۲۰۰ خودرو به بازار عرضه کنند و این قول را داده اند و باید به این وعده عمل کنند. این سیستم قرعه کشی که برای فروش خودرو در نظر گرفته اند باعث می شود تا در چند ماه آینده شاهد تعادل در بازار خودرو باشیم.

این مقام مسئول ادامه داد: بانک مرکزی آمار تمام نهاده های تولید را هر سه ماه یکبار اعلام می کند و اگر نهاده های تولید افزایش قیمت داشته باشد خودروساز می تواند اقدام به این افزایش کند.

شیوا در پاسخ به این سوال که خودروسازان خود سر می‌توانند اقدام به افزایش قیمت کنند یا خیر و اینکه اگر ۲۰ درصد گران کنند کاری قانونی است یا خیر، گفت: افزایش قیمت باید بر اساس تورم بخشی باشد. ۲۰ درصد گران کردن قیمت خودرو پس از پایان ۳ ماه ممکن نیست و این رقم بسیار بالا خواهد بود.

 قیمت گذاری خودرو

اما سوالی که این بین پیش می‌آید، اگر خودروسازان در حال داخلی سازی محصولات خود هستند و از نهاده‌های داخلی در ساخت آن استفاده می‌کنند، چرا هر سه ماه یکبار شاهد این افزایش قیمت خواهیم بود؟ خودروسازانی که مدعی داخلی سازی ۹۰ درصدی در محصولات خود هستند، چطور قیمت‌های محصولات را تا این حد متاثر از قیمت ارز می‌دانند؟ اگر چه افزایش قیمت موادی مانند فولاد و پتروشیمی انکار ناپذیر است، اما امروز برخی منابع صحبت از افزایش قیمت ۱۷ تا ۳۵ درصدی را برای این دوره افزایش قیمت‌ها به میان آورده اند.

هم اکنون پس از پایان سه ماه اول سال، و سکوت طولانی مدت شورای رقابت، شرکت سایپا اقدام به افزایش قیمت خودرو کرده است. روز گذشته خبری مبنی بر افزایش قیمت خودرو سایپا منتشر شد.

در این خبر آمده است که براساس توافقات به عمل آمده میان شورای رقابت و ستاد تنظیم بازار قرار بر این شد تا قیمت خودرو هر سه ماه یک بار براساس نرخ تورم بخشی که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تغییر پیدا کند.

 

برهمین اساس شرکت سایپا بعد از ارائه مستندات در خواست افزایش قیمت محصولات خود را اعلام کرد که در نهایت مورد موافقت ستاد تنظیم بازار قرار گرفته است.

براساس قیمت‌های جدید شرکت سایپا در تیرماه امسال تیبا دو از ۶۰ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان به ۷۷ میلیون و ۸۰۰ هزارتومان، کوئیک معمولی از ۷۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان به ۹۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و ساینا آپشنال از ۷۸ میلیون تومان به ۹۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است.

با توجه به اینکه سازمان حمایت هیچ اقدامی برای کنترل بازار و مقابله با موج افزایش قیمت برای این محصولات نکرده است آیا این افزایش قیمت به این زودی باعث بهم ریختگی در بازار آزاد نخواهد شد؟ 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۲۹۳۷۸۱۱:۵۰:۲۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
شما هم هی آشفته بازار آشفته بازار می کنید خودتون مسئول بشید ببینید چه می کنید ارز گرون میشه تاثیر می ذاره رو همه چیز دیگه تورمم هست
ناشناس۱۵۲۹۳۹۴۱۲:۰۶:۳۹ ۱۳۹۹/۴/۳۰
نگید افزایش یافت، بگید اصلاح شد، قشنگ تره اینجوری. کلا سیستم کارش اینه هر روز گرون کنه بعدم بگه امریکا در حال سقوط و ما خوبیم
ناشناس۱۵۲۹۳۹۶۱۲:۰۸:۳۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
تا وقتی دلار ارزان نشه خودرو مسکن و .. ارزان نمیشه
ناشناس۱۵۲۹۴۱۴۱۲:۱۷:۱۴ ۱۳۹۹/۴/۳۰
چون قیمت ریال متاثر از ارز است یک کیلو گردو ۳۰۰۰۰۰ تومان است مگر گردو وابستگی ارزی دارد متاسفانه نمیخواهیم قبول کنیم ریال در حال سقوط آزاد است
کریم۱۵۲۹۴۲۵۱۲:۲۵:۲۶ ۱۳۹۹/۴/۳۰
مردم باید همانند چند سال قبل که از خرید خودرو امتناع ورزیدند، اینبار هم کله گنده های تصمیم گیرنده در گرانی خودرو را سرجای خود بنشانند.باید (( نه به خرید خودرو)) در بین تمامی مردم جاری شود.
ناشناس۱۵۲۹۴۳۸۱۲:۳۶:۱۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
اخبار مکرری که چندروز یکبار، از اعطای سخاوتمندانه مجوز گرانی به این شرکتهای خودروساز با سرافرازی اعلام میگردد، علاوه ایجاد نومیدی و یاس ، باعث افزایش قیمت سایر مایحتاج مردم میگردد.شما را به خدا این مسابقه را خاتمه دهید.اگر ضعف مدیریت واحیانا منفعت طلبی این دوشرکت با ماهیگیری از آب گل آلود در جریان است ،نهادهای نظارتی ورودکنند و چه بسا نیاز باشد که نهادهای نظارتی فعلی نیز مورد نظارت و بررسی قرارگیرند!!!
ناشناس۱۵۲۹۴۵۴۱۲:۴۴:۱۹ ۱۳۹۹/۴/۳۰
پراید بشه سیصد میلیون چه حالی میده
ناشناس۱۵۲۹۴۷۴۱۲:۵۸:۵۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
قیمت خودرو تابع قیمت محصولات فولادی و پتروشیمی است که آنها نیز قیمتشان براساس قیمتهای جهانی تغییر می کند. افزایش قیمت ارز کاملاً قیمت مواد اولیه را افزایش می دهد.
ناشناس۱۵۲۹۹۶۹۱۹:۲۴:۱۳ ۱۳۹۹/۴/۳۰
خودروهایی که تولید شدند چه طور؟ نباید احتمالا با قیمت قبل فروخته بشن؟ چیزی که زیاد هست تو مملکت فرصت طلب سودجوی حرام خوار دیده بان عدالت و.. آیا نباید ورود کند؟ شاید ندیده هنوز!
ناشناس۱۵۲۹۴۷۷۱۳:۰۲:۱۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
برای آرامش بازار باید افزایش قیمت خودرو به نسبت افزایش تحویل به مشتری باشد تا خودروسازان برای دریافت افزایش قیمت مجبور باشند تولیدشان را افزایش دهند. بدون افزایش تولید مشکل قیمت خودرو حل نخواهد شد.
پروفسور دکتر جدید۱۵۲۹۵۱۱۱۳:۱۹:۱۲ ۱۳۹۹/۴/۳۰
بعلت وارداتی بودن قطعات خودروها، قیمت خودرو تابع قیمت ارز میباشد. چرا فقط خودروسازها را مقصر جلوه میدهید؟ ضمنا تولیدکنندگان داخلی فولاد و مواد پترشیمی وغیره که تامین کنندگان قطعه سازان هستند هم محصولاتشان را به نرخ روز دلار میفروشند، ضمنا حقوق کارکنان خودروسازان و قطعه سازان هم سال بسال افزایش میابد. سرجمع همه اینها میشه افزایش قیمت خودرو. میبینید که خودرو ساز در این قسمت تقصیری نداره. ضمنا کمبود ارز و تحریم تیراژ تولید رو پائین آورده که قیمت تمام شده هر خودرو را افزایش میدهد. تنها ایرادی که به خودروسازها وارده: کیفیت کم، عدم تلاش برای ارتقای کیفیت و بروزرسانی تکنولوژی خودرو و خط تولید آن، بهره وری کم در اثر مدیران و کارکنان سفارش شده (آقازاده ها ورانتخوارها) و سطح نازل خدمات پس از فروش میباشد. عدم تولید با کیفیت قابل قبول جهانی، ارائه مدلهای قدیمی و خارج از رده بازار جهانی و تحریم صنعت خودروی ایران هم مانع اصلی صادرات محصولات خودروئی ایران و تامین ارز مورد نیاز خود این صنایع مستقل از درآمدهای نفتی میباشد. صنعتی با سابقه بیش از از شصت سال بایست بیشتر صادرات محور باشه یا مصرف داخل محور؟ اینم نتیجه ملی کردن صنایع و معادن در اول انقلاب و مدیریتهای رانتی، آقازاده محور و سفارش شده و دولتیه. کره جنوبی که هیچ ترکیه هم با سرعت تمام در حال سبقت از ایرانه و بزودی ایران بازارهای منطقه ای خود را هم به ترکیه واگذار و وارد کننده از ترکیه خواهد شد. بزودی امارات فسقلی هم ازمون جلو میزنه و ما هنوز باور نداریم و اونا رو عربهای موش و مار خور تصور میکنیم. وقت جدا کردن مسایل سیاسی از صنعتی نرسیده؟ این تذهبون؟ مسئولان سرشونو از تو برف دربیارن و واقعیتها رو ببینن و بسرعت عمل کنن.. زحمت تقبل فرمودند و چرخ رو دوباره اختراع نمودند. آیا نباید بروی تکنولوژیهای جدید سرمایه گذاری میکردند در تمام این سالها؟ آیا دراینصورت صنعت ایران و بخصوص صنعت خودروی ایران حرف اول تا سوم جهان رو نمیزد؟ آیا در آنصورت امروز ایران تا این حد تحت تاثیر تحریمهای ظالمانه قرار میگرفت؟ بدن ضعیف و نحیف با یه باد سرما میخوره بدن قوی باد و طوفانم نمیلرزونتش. همه متخصصان چیز فهمو صادر کردید به خارج و به هر کدوم یه انگی زدین و نتیجه فکر اونها رو باید دوباره ارز بدین از خارجیها بخرین. وقت اون نشده که منطقی و در راستای منافع دینی و ملی کار کنین؟ اللهم عجل لولیک الفرج.
ناشناس۱۵۲۹۵۱۹۱۳:۲۵:۱۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
عمده مشکلات اقتصادی امسال مربوط به بورس هست یه عده شرکت زیان ده که خودرویی ها و دولتی ها در راس شون هستند الکی سهامشون باد شده و هر روز +5 میرن بالا تمام بازار رو به هم ریختن. همین الان بابت این افزایش قیمتها ارزش سهام این دو تا شرکت به اصطلاح خودروساز بازم الکی باد میشه و گرونی بیشتر.
ناشناس۱۵۲۹۵۳۱۱۳:۳۱:۳۱ ۱۳۹۹/۴/۳۰
خود دولت عامل گرانی افسار گسیخته می باشد . 1-افزایش قیمت خودرو 2-افزایش قیمت سیمان 3-افزایش قیمت اهن 4-افزایش محصولات پتروشیمی وغیره دلار دست شما نیست چرا محصولات داخل را گران می کنید
ناشناس۱۵۲۹۵۳۵۱۳:۳۳:۲۶ ۱۳۹۹/۴/۳۰
خدا لعنت کنه برخی مسئولین بی عرضه رو تا کی باید شرمنده زن و بچه باشیم ؟ تا کی باید تاوان اشتباه مسئولین رو ما بدیم خدایا ..
حمید۱۵۲۹۶۲۳۱۴:۲۷:۱۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
یه راه حل ساده. هر چی قیمت بالای 5 درصد قیمت کارخانه باشه همه رو به عنوان مالیات دولت بگیره. دو روزه بازار خودرو درست میشه. اما انگاری سود خیلی ها تو بلبشو بازاره
ناشناس۱۵۲۹۶۳۶۱۴:۳۴:۵۳ ۱۳۹۹/۴/۳۰
دولت رسما برای چندمین بار گران کرده انوقت کی بود کی بود من نبودم ...
ناشناس۱۵۲۹۶۵۴۱۴:۴۸:۱۶ ۱۳۹۹/۴/۳۰
تا زمانی که از سود حاصل از سرکیسه کردن مردم در این بازار بی سرو ته و بی سامان و در عین حال بزرگ، سهم فلان نهاد و .. بهمان سازمان و ارگان می‌رسد امید به جمع شدن این بازار فساد گسترده، واهی و دور از عقل است،فقط باید امیدوار باشیم رحمت حق شامل حال مردم شده جماعت دغل‌باز ..به سزای خودشان برساندانشاالله
ناشناس۱۵۲۹۶۶۱۱۴:۵۵:۰۲ ۱۳۹۹/۴/۳۰
این هم فرصتی ست که دولت به آنها داده . با مردم باری نکنید .
ناشناس۱۵۲۹۶۹۱۱۵:۱۹:۳۹ ۱۳۹۹/۴/۳۰
وقتی به مردم میگوییم نخرید نخرید دوباره بدوبدو صف میشکند وباهرقیمتی به این خودروهای بنجل پول میپردازند باید هم خودروسازان از استقبال مردم سواستفاده کنند وماهانه افزایش قیمت داشته باشند ملت عزیز نمیدانم فارسی متوجه میشویدلطفا نخرررررررررررررررررررررررررررررررررررید نخرید نخرید
علی محمدی۱۵۲۹۷۰۱۱۵:۲۷:۵۹ ۱۳۹۹/۴/۳۰
تو رو خدا خودروسازان داخلی رو از ساختن خودروهای بی کیفیت و بدون امنیت ۳۰ سال پیش برحذر دارید و خودروهای روز دنیا را بدون تعرفه وارد کشور کنید.
ملت مظلوم۱۵۲۹۷۰۶۱۵:۲۹:۱۱ ۱۳۹۹/۴/۳۰
چراباید قیمت خودرو باتورم سنجیده بشه وبالابره ولی حقوق کارمند نه حقوق کارمند و کارگر در طول سال ثابت هست وربطی به تورم نداره پس چراباید قیمت خودرو با تورم بالابره!!!!
ناشناس۱۵۲۹۷۱۴۱۵:۳۴:۴۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
بیچاره مردم!
ناشناس۱۵۲۹۸۷۴۱۷:۴۰:۳۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
اتفاقا حق مردم بدترازاینهاست خلایق هرچه لایق
رسول۱۵۲۹۷۶۶۱۶:۱۴:۱۰ ۱۳۹۹/۴/۳۰
جوانی سوخت
ناشناس۱۵۲۹۷۷۴۱۶:۲۲:۴۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
آقا شما بیا بزگواری کن اسم یک بازار رو که آشفته نباشه واسه ماببر
ناشناس۱۵۲۹۷۸۱۱۶:۲۵:۵۶ ۱۳۹۹/۴/۳۰
دولت کلا خجالت رو گذاشته طاقچه.
مجید۱۵۲۹۸۶۷۱۷:۳۴:۲۵ ۱۳۹۹/۴/۳۰
خدا لعنتشون کنه،کارگر و کارمند از کجا بیارن این تورم بخشی رو جبران کنن آخه چطور این تورم بخشی هر سه ماه یکبار برای این قشر محاسبه نمیشه آیا فقط این تورم رو کارخانه ها دارن و مردم شاملشون نمیشه.
شاهرخ۱۵۲۹۸۸۴۱۷:۴۸:۰۴ ۱۳۹۹/۴/۳۰
راه حل فعلا موقتی فقط واردات خودروهای خارجی استوک از سال۲۰۱۲به بعد است تا این شوک روانی بازار خودرو فروکش کند
ناشناس۱۵۲۹۸۹۷۱۷:۵۹:۱۹ ۱۳۹۹/۴/۳۰
وقتی شورای رقابت شده غلام ... خودروسازان چرا خودروگران نشه حمایت از تولید کننده باید در موازاتش با رعایت حقوق مصرف کننده هم باشه نه با لگد مال کردن مصرف کننده بترسید از روزی که مردم سرعقل بیایند واز خرید خودرو خودداری کنند باید پراید را به قیمت 7میلیون با وام بلند مدت به مردم بدهید
م۱۵۲۹۹۱۲۱۸:۰۹:۴۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
جریان های کثیفی در ایران وجود دارد. یکی از این جریان ها، همین گرانی خودرو است. دست کثیف برخی مسئولین در این گرانی دخیل است.
ناشناس۱۵۳۰۰۰۴۲۰:۰۴:۱۸ ۱۳۹۹/۴/۳۰
خوبه آفرین خیلیم عالی خلایق هرچه لایق والسلام
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

  2. اول، بساط دلالی باید جمع شود

  3. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

  4. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

  5. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

  6. جریمه تخلفات حادثه ساز ۵ برابر شد/ اعمال از هفته آینده            

  7. ابابیل ۵، از آخرین دستاورد‌های قدرت پهپادی جهان

  8. تعرفه‌های پزشکی ۱۴۰۳ قابلیت اجرایی ندارد/ مصوبه دولت اصلاح شود  

  9. انتظار ۹ساله برای اصلاح هزینه تخلف رانندگی/تغییری برای حفظ جان مردم

  10. ایران بر سکوی بریکس/ دستاوردهای پولی، مالی برای ایران چیست؟  

  11. عکسی از سیدمحمد خاتمی در مراسم ترحیم زهرا شجاعی/ این وزیر دولت رئیسی هم آمد

  12.   طحان‌ نظیف: لایحه عفاف و حجاب هنوز به تأیید شورای نگهبان نرسیده است  

  13.  مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد

  14. هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود/ علت مرگ این پزشک مشخص نیست  

  15. پوتین: اف-۱۶‌های اوکراین در همه‌جا هدف مشروع هستند، حتی کشورهای دیگر

پربحث‌های هفته

  1. اقدام عجیب سفیر ایران در باکو/ برای عزت ایران استعفا دهید              

  2. جنگ ترکیبی خودمان، علیه خودمان!

  3. کارگری انگشتر ۵۰ میلیاردی را به صاحبش بازگرداند

  4. عوامل توهین کننده به نظام و مقدسات اسلامی دستگیر شدند

  5. جلاد، به پایان سلام کن!

  6. بهادری جهرمی: مبالغ جرایم رانندگی متناسب با تورم افزایش یافت

  7. تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

  8. نرخ تعرفه‌های خدمات بهداشتی درمانی ۱۴۰۳ اعلام شد/ نرخ رسمی ویزیت ۵۰% گران می‌شود!

  9. بازداشت سومین عامل حمله تروریستی در مسکو

  10. آقایان رئیسی و اژه‌ای! آیا در پیشگاه خدای متعال و امام‌زمان (عج) پاسخی دارید؟

  11. اول، بساط دلالی باید جمع شود

  12. انتقام از پوتین؟

  13. وکیل رسمی دادگستری به اتهام اخذ رشوه دستگیر شد  

  14. ائتلاف ایران، روسیه و چین تبدیل به کابوسی برای آمریکا می‌شود

  15. علم‌الهدی: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا مشکلی حس نمی‌کنیم

  16. بذرپاش: امسال هر ماه افتتاح مسکن داریم

  17. بازگشت احتمالی ترامپ چه تاثیری بر اقتصاد ایران دارد؟

  18. افزایش ١٧٠ درصدی حداقل حقوق کارگران در دولت سیزدهم

  19. مردم طلای دست دوم خریداری نکنند

  20. سقف دریافتی ماهیانه کارمندان دولت ۷۰ میلیون تومان شد

  21. خط و نشان حقوقی ایران برای کویت

  22. هشدار سخنگوی پلیس به رانندگان نوروزی؛ آمار تصادفات هولناک است!

  23. وزیر اقتصاد: در سال ۱۴۰۲ رکورد بیشترین سرمایه‌گذاری خارجی واقعی در ۱۶ سال اخیر شکسته شد

  24. کولرهای گازی بلای جان صنعت برق

  25. منظور: تخصیص ارز کشور برای واردات خودرو به صرفه نیست

آخرین عناوین