ارز دیجیتال Digital currency چیست؟

بخش بازرگانی الف،   3990408151
ارز دیجیتال Digital currency چیست؟

ارز دیجیتال Digital currency صنعتی است که به عنوان یک ارز دیجیتال یا مجازی است که برای واسطه مبادلات طراحی شده است. از رمزنگاری برای ایمن سازی و تأیید معاملات و همچنین کنترل ایجاد واحدهای جدید رمزنگاری خاص استفاده می کند. در اصل، یک ارز دیجیتال در بستر یک بلاکچین می باشد که هیچ کس نمی تواند آنها را تغییر دهد مگر اینکه شرایط خاصی برآورده شود. 
تاریخچه ارز دیجیتال

تلاش های بسیاری برای ایجاد ارز دیجیتالی در طول رونق فناوری دهه 90 صورت گرفته است که سیستم هایی مانند Flooz ،Beenz و DigiCash در بازار ظاهر شدند اما به ناچار ناکام ماندند. دلایل مختلف زیادی برای عدم موفقیت آنها وجود دارد ، از جمله کلاهبرداری، مشکلات مالی و حتی فاصله طبقاتی بین کارمندان شرکت ها و کارفرمایان آنها که باعث تنش برای رشد صنعت کریپتوکارنسی شد.

قابل توجه است که همه این سیستم ها از یک رویکرد شخص ثالث مورد اعتماد استفاده می کردند ، به این معنی که شرکت های پشت سر آنها معاملات را تأیید و تسهیل می کردند. با توجه به عدم موفقیت این شرکت ها، ایجاد سیستم نقدی دیجیتالی به عنوان حلقه گمشده این ماجرا احساس می شد.

سپس، در اوایل سال 2009 ، یک برنامه نویس ناشناس یا گروهی از برنامه نویسان تحت نام مستعار Satoshi Nakamoto بیت کوین را معرفی کرد. ساتوشی آن را به عنوان یک سیستم نقدی الکترونیکی “همتا به همتا” توصیف کرد. این مفهوم شباهت زیادی به شبکه های همتا برای اشتراک فایل دارد.

یکی از مهمترین مشکلاتی که هر شبکه پرداخت باید آن را برطرف کند ، پرداخت هزینه های مضاعف بود. راه حل سنتی یک شخص ثالث قابل اعتماد – سرور مرکزی – بود که سوابق موجودی ها و معاملات را حفظ می کرد. با این حال ، این روش همیشه مستلزم نظارت دقیق کنترل بودجه شما و تمام اطلاعات شخصی شما بود.

اما در یک شبکه غیرمتمرکز مانند بیت کوین، هر یک از شرکت کنندگان باید این کار را انجام دهند. این کار از طریق Blockchain انجام می شود که رهبری عمومی همه معامله هایی که تاکنون در شبکه اتفاق افتاده است، در دسترس همه است. بنابراین، همه افراد در شبکه می توانند تعادل هر حساب را مشاهده کنند.

هر معامله یک پرونده است که از کلیدهای عمومی فرستنده و گیرنده (آدرس کیف پول) و میزان کوین های منتقل شده تشکیل شده است. همچنین معامله باید با کلید خصوصی آنها توسط فرستنده به سیستم وارد شود. همه اینها فقط رمزنگاری اساسی است. سرانجام، معامله در شبکه پخش می شود اما ابتدا باید تأیید شود.

در یک شبکه رمزنگاری، فقط استخراج کنندگان می توانند معادلات را با حل یک معما رمزنگاری تأیید کنند. آنها معادلات حل می کنند و به عنوان مشروعیت علامت گذاری می کنند و در شبکه پخش می کنند. پس از آن، هر نود از شبکه را به پایگاه داده خود اضافه می کند. پس از تأیید ، معادله غیر قابل برگشت می شود. جالب است که بدانید یک ماینر پاداش تایید و حل این معادلات را لحظه ای دریافت می کند.

اساساً، هر شبکه رمزنگاری مبتنی بر اجماع مطلق کلیه شرکت کنندگان در مورد قانونی بودن ترازها و معاملات است. اگر نودهای شبکه با یک تعادل واحد اختلاف نظر داشته باشند ، اساساً سیستم خراب می شود. با این حال، بسیاری از قوانین از پیش ساخته شده و برنامه ریزی شده در شبکه وجود دارد که از وقوع این امر جلوگیری می کند.

منبع : آی ماینر

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین