تایمز: روسیه سیف‌الاسلام قذافی را برای رهبری لیبی آماده می‌کند

گروه جهان الف،   3990331174

روزنامه "تایمز" انگلیس نوشت: مجموعه‌ای از توطئه‌ها در جریان هستند تا سیف الاسلام قذافی پسر دیکتاتور مخلوع این کشور به رهبری لیبی برسد؛ توطئه‌هایی که از سوی مسکو هدایت می‌شوند.

به گزارش ایسنا، روزنامه تایمز انگلیس در گزارشی تفصیلی که توسط آنتونی لوید، روزنامه‌نگار امور جنگ تهیه شده، می‌نویسد: از بین طرح‌های اولیه این توطئه موضوع دو زندانی روس به نام‌های ماکسیم شوگالی و سمیر سعیفان، دو بازداشتی در لیبی هستند که دولت روسیه مدعی است آنها پژوهشگران اجتماعی بودند که توسط گروهی "تروریستی" وابسته به دولت وفاق ملی لیبی ربوده شدند.

این روزنامه می‌آورد، اسنادی که به آن دست یافته در کنار اطلاعاتی است که تحلیلگران و پژوهشگران سه قاره رد و بدل می‌کنند و آنها به نتیجه دیگری رسیده‌اند مبنی بر این‌که دو زندانی بازداشتی در زندان معیتیقه جزئی از طرح مصوب شده کرملین برای آماده سازی سیف الاسلام قذافی بودند تا بعد از عبور از انقلاب این کشور که به براندازی پدرش منجر شد، رهبر لیبی بشود.

در این گزارش اشاره شده روسیه چشم به پیروزی نظامی بر دولت وفاق به دست هم‌پیمان خود یعنی خلیفه حفتر دوخته بود اما بعد از شکست‌های پی در پی نیروهای شرق لیبی به رهبری ژنرال حفتر تمام آرزوهایش نقش بر آب شد چرا که دولت وفاق ملی با کمک ترکیه توانست نیروهای حفتر را به عقب براند.

بر اساس این گزارش، روسیه تمام تخم مرغ‌هایش را در سبد حفتر نگذاشت و آنطور که تایمز مطلع شده، قذافی پسر از سوی روس‌ها آماده شده تا طرحی برای شروع یک جریان سیاسی به رهبری خودش را پیش ببرد. این جریان سیاسی با نام "بیداری لیبی" شروع می‌شود و مجموعه شعارهایی برای تبلیغ این جنبش پیشنهاد شده، از جمله "امنیت و صلح، لیبی قاطع".

طبق این گزارش، روس‌ها پیشنهاد کردند وجهه مخالفان سیف الاسلام را خدشه دار کنند همچنین پیشنهاد دادند تظاهرکنندگان اجیر شده‌ای را در لاهه آماده کنند تا در صورت بازداشت و تحویل او به دادگاه کیفری بین‌المللی به اتهام جرایم جنگی وارد عمل شوند.

مرکز تحقیقاتی دوسیه که دفتر آن در لندن است و از سوی یک میلیاردر روس حمایت می‌شود، گفته است، پیشنهاد فوق الذکر نشان می‌دهد که سیف الاسلام از سوی روس‌ها برای رهبری سیاسی کشورش آماده می‌شود و روس‌ها بر اساس پرونده لیبی و یافته‌های اسناد فرد معروف به "آشپز پوتین" که بسیار به رئیس جمهوری این کشور نزدیک است به این جزئیات دست یافتند.

دو زندانی روس در لیبی به نفع رهبر شرکت واگنر که به طور غیررسمی با دولت روسیه همکاری کرده و خدمات نظامی ویژه ارائه می‌کند همکاری می‌کنند. آمریکا در سال ۲۰۱۸ بر رهبر این گروه یعنی الکساندر مالکوویچ بخاطر دست داشتن در جرایم سایبری و روابط با "آشپز پوتین" به دلیل پرونده مداخله روسیه در انتخابات آمریکا تحریم‌هایی را اعمال کرد.

در این گزارش اشاره شد که دو زندانی روس که از سوی دولت وفاق به جاسوسی متهم شده‌اند با قذافی پسر در برهه‌ای بین رسیدنشان به لیبی در مارس ۲۰۱۹ تا بازداشت‌شان دو ماه بعد از آن سه بار ملاقات کردند، البته محل اختفای سیف الاسلام از زمان آزادی‌اش از زندان رسانه‌ای نشده و او به رغم وجود حکم جلبش از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی آزاد شده است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین