داروی جدید درمان و کنترل صرع با اثر بخشی بالا

گزارش بازرگانی گروه سلامت،   3990207047

داروی خوراکی درمان «صرع» -لاکوزامید- همراه با اثربخشی بالا در کنترل تشنج، با نام تجاری «یونیماید - Unimide®» محصول جدید شرکت كوبل دارو است كه در داروسازي دكتر عبيدي توليد و روانه بازار شده است.

شرکت کوبل دارو پیشرو در ارائه راهکارهای نوین درمانی برای افراد مبتلا به صرع است. همچنین این شرکت برای اولین بار در سال 1392 داروی لوبل – Levebel را تولید کرده است و اینک محصول جدید یونیماید را در داروسازی دکتر عبیدی تولید و در اختیار افراد مبتلا به صرع قرار داده است.مزایای یونیماید - Unimide

یونیماید دارویی خوراکی است که در افراد بالای 4 سال، برای درمان آن دسته از تشنج‌های کانونی (فوکال) تجویز می‌شود که ممکن است به حالت فراگیر (ژنرالیزه) نیز گسترش یابد. یونیماید می‌تواند با کنترل مضاعف حملات تشنج‌های کانونی، حتی در مواردی که فرد چندین داروی ضد صرع را مصرف کرده یا می‌کند، بدون نیاز به تغییر داروهای قبلی، تجویز شده و تعداد حملات تشنج را بیشتر از 50 درصد کاهش داده و با کنترل تشنج، به درمان صرع او کمک کند.

چگونگی تجویز یونیماید - Unimide

یونیماید معمولاً به‌صورت دو بار در روز تجویز می‌گردد و می‌توان آن را همراه و یا بدون غذا مصرف نمود. همچنین قرص یونیماید باید به‌صورت کامل و با مایعات مصرف شود و هرگز نصف نگردد. افرادی که یونیماید را مصرف می‌کنند، ممکن است عوارضی را تجربه نمایند که طبق گزارش‌ها شدت این عوارض خفیف تا متوسط بوده‌اند. بنابراین یونیماید می‌تواند با کنترل تشنج به مدیریت بهتر بیماری صرع کمک کرده و کیفیت زندگی افراد مبتلا را ارتقا دهد.

صرع چیست؟

تجربه زندگی با صرع برای هر کس متفاوت است. بیماری صرع یک اختلال سیستم عصبی مرکزی است که در آن فعالیت سلول‌های عصبی در مغز بیش از حد طبیعی شده، منجر به تشنج می‌گردد که طی آن، رفتار، علائم و یا احساسات غیرطبیعی از جمله از دست رفتن هوشیاری می‌تواند رخ دهد. چنانچه فردی با فواصل حداقل 24 ساعت دو یا چند بار دچار حملات تشنجی شود، مبتلا به صرع تشخیص داده می‌شود.

در نیمی از موارد ابتلا به صرع، تشنج به دنبال عوامل مختلفی از جمله ضربه به سر، تومور، بیماری‌های عفونی مغزی، آسیب‌های مادرزادی در دوران جنینی و یا علل ژنتیکی بروز می‌کند، این در حالی است که در سایر موارد، بیماری صرع هیچ علت مشخصی ندارد.

تقریباً 3/1 میلیون نفر در ایران به صرع مبتلا بوده و سالانه حدود 13 هزار بیمار جدید به آن‌ها افزوده می‌شوند. شیوع بیماری صرع در مردان کمی بیشتر از زنان بوده و ابتلا به آن محدوده سنی خاصی نداشته و می‌تواند تمام طول مدت زندگی را از بدو تولد شامل شود. در بسیاری از موارد، حملات صرع را می‌توان با انتخاب درمان صحیح و دوز مناسب دارو کنترل نمود.

کنترل تشنج در صرع

تشنج در تقریباً 70 درصد مبتلایان به صرع با مصرف داروهای مناسب ضدتشنج که داروهای ضد صرع هم نامیده می‌شوند، درمان و یا کاملاً کنترل می‌شود. ازاین‌رو انتخاب داروی مؤثر و تجویز دوز مناسب آن کار بسیار پیچیده‌ای است. یونیماید با بستن کانال‌های سدیمی سلول‌های مغز با مکانیسمی منحصربه‌فرد، منجر به کاهش فعالیت‌های غیرطبیعی مغز شده و تشنج فرد را کنترل می‌کند.

داروی یونیماید به عنوان یک داروی جدید توانسته در کنترل صرع افرادی که علی‌رغم استفاده از سایر داروهای ضد تشنج، به نتیجه موردنظر نرسیده و کنترل نشده‌اند، امید تازه‌ای را ایجاد کند.

لاکوزامید از سال 2008 میلادی مورد تائید اداره نظارت بر غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) و آژانس دارویی اروپا (EMA) بوده و تجویز و مصرف آن روند رو به رشدی در دنیا داشته است.

داروی یونیماید که در داروسازی دکتر عبیدی تولید می‌شود، مورد تائید سازمان غذا و داروی ایران است. این دارو فقط با نسخه پزشک قابل تهیه بوده و دوزهای مختلف آن در داروخانه‌های سراسر کشور به زودی موجود خواهد شد.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این محصول و عوارض یا موارد منع مصرف آن می‌توانید از صفحه داروی یونیماید در وب‌سایت داروسازی دکتر عبیدی بازدید کنید.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  19. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  20. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  21. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  22. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  23. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  24. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

  25. گزارش سازمان برنامه از کاهش تورم سالانه: وارد کانال ۳۰ درصد شدیم

آخرین عناوین