پرداخت "حق مدیریت ۹میلیون‌تومانی" به معاون آموزش‌وپرورش غیرقانونی است + سند

گروه اقتصادی الف،   3980509030 ۱۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون وزیر آموزش‌وپرورش پرداخت فوق‌العاده حق مدیریت هیئت علمی به‌میزان ۹میلیون تومان و به‌تبع آن خالص دریافتی ۲۰میلیون تومانی برای خود را به‌استناد تبصره ۵ ماده ۵۹ قانونی می‌‌داند(!) در حالی که وزارت علوم دستور "حذف" تبصره مذکور را صادر کرده است!

پرداخت "حق مدیریت ۹میلیون‌تومانی" به معاون آموزش‌وپرورش غیرقانونی است + سند

تسنیم نوشت: انتشار حکم حقوقی 20میلیون تومانی معاون وزیر آموزش و پرورش طی روزهای اخیر در حالی خبرساز شد و واکنش‌های مختلف معلمان را به‌همراه داشت که این  معاون در اطلاعیه‌ای اعلام کرد "‌این حکم حقوقی براساس ضوابط وزارت علوم صادر شده و تمامی اعضای هیئت علمی که در سطح معاونت وزیر و مقامات رسمی مندرج در ماده 79 آیین‌نامه وزارت علوم قرار می‌گیرند دارای حکم حقوقی فوق هستند در ضمن افراد مذکور هیچ‌گونه اضافه‌کار دریافت نمی‌کنند و هرگونه ادعا در این زمینه کذب است".

اما آیا افکار عمومی و مردم کشورمان از اقشار مختلف با خالص دریافتی حدود 2 تا 3 میلیون تومان و حتی با فیش‌ حقوقی کمتر از 2 میلیون تومان، دریافتی حقوق 20میلیونی معاون وزیر را "قانونی" می‌دانند؟!

از سویی هم، توضیحات اخیر معاون وزیر را باید کنار این اظهارات جبار کوچکی‌نژاد؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی قرار داد که: "از این دست حقوق‌ها در کشور کم نیست!".

دریافتی 20میلیون تومانی معاون آموزش و پرورش برای معلمی که 7 ماه است در انتظار معوقاتش مانده یا معلمی که در طرح خرید خدمات آموزشی به مناطق محروم می‌رود و گاهی کمتر از یک میلیون تومان حقوق می‌گیرد تا چه‌اندازه قابل پذیرش است و این اختلاف حقوق حدود 200برابری معاون وزیر چگونه توجیه خواهد شد؟!

فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی 9میلیون‌تومانی با چه توجیهی؟!

اما حتی اگر بپذیریم که طبق گفته‌های معاون وزیر چون او عضو هیئت علمی است بنابراین اِشل حقوقی‌اش همانند اعضای هیئت علمی تعیین شده و فارغ از ضوابط قانون مدیریت خدمات کشوری است، سؤالی دیگر مطرح می‌شود، این‌که؛ "حق مدیریتی که در حکم او به‌مبلغ 9 میلیون تومان و تحت عنوان فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی لحاظ شده بر اساس کدام بند قانونی است؟ آیا او با پُست هیئت علمی در آموزش‌وپرورش فعالیت می‌کند یا معاون وزیر؟!".

فوق‌العاده مدیریت معاونت وزیر براساس پست هیئت علمی محاسبه می‌شود؟!

آنچه مشخص است، پُست معاون وزیر در آموزش‌وپرورش، هیئت علمی نیست و یک پُست غیر هیئت‌ علمی است بنابرین فوق‌العاده مدیریت او نیز باید بر مبنای قانون مدیریت خدمات کشوری پرداخت شود، اما بر چه‌اساسی فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی به او پرداخت شده است؟!

اگر هم چنین ادعایی وجود دارد که او در پست هیئت علمی در سازمان پژوهش قرار دارد، آن‌وقت این سؤال مطرح می‌شود که؛ در سازمان پژوهش کدام پست مدیریت هیئت علمی وجود دارد که فوق‌العاده مدیریت آن 9 میلیون تومان است و با چه استدلالی این چند سال، چنین پستی در اشغال فردی که مأموریت گرفته باقی مانده است؟!

اختلاف 1.5میلیون‌تومانی با فوق‌العاده مدیریت رئیس دانشگاه تهران؟

در فیش حقوقی معاون وزیر، مبلغ 9 میلیون تومان به‌عنوان فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی مشاهده می‌شود این در حالی است که حتی اگر بپذیریم او در یک پست هیئت علمی اشتغال دارد "در حالی که پست رئیس سازمان آموزش و پرورش استانی یک پست غیر هیئت علمی است" و فوق‌العاده مدیریت او درصدی از فوق‌العاده مدیریت رئیس دانشگاه تهران است، باز هم تفاوت بیش از  1.5 میلیون تومانی وجود دارد.

مطابق  نامه مورخ 19 خرداد 95 مرکز هیئت امناء وزارت علوم، فوق‌العاده مدیریت رئیس دانشگاه تهران در سال 1395 مبلغ 4 میلیون و 560 هزار تومان است؛ بر مبنای مصوبه هیئت امناء دانشگاه تهران این مبلغ در سال 1396، 10 درصد افزایش یافت یعنی به 5 میلیون و 16 هزار تومان افزایش یافت.

در مصوبه سال 1396 ذکر شده از این پس افزایش فوق‌العاده مدیریت سالیانه تابع افزایش سالیانه ابلاغی هیئت دولت است؛ اگر افزایش حقوق سال 1397 و 1398 را هر کدام 20 درصد در نظر بگیریم، فوق‌العاده مدیریت رئیس دانشگاه تهران در سال 1398، 7 میلیون و 222 هزار تومان می‌شود با این حساب فوق‌العاده مدیریت معاون وزیر حدود یک میلیون و 800 هزار تومان بیشتر از رئیس دانشگاه تهران است.

مطلب دیگر در این زمینه این است که؛ اگر فوق‌العاده مدیریت یکی از پُست‌های هیئت علمی سازمان پژوهش 9 میلیون تومان است، قطعاً فوق‌‌العاده مدیریت رئیس این سازمان باید بیش از 9 میلیون تومان باشد! سؤال بسیار مهم دیگر این است که؛ آیا دیگر معاونان وزیر آموزش‌و‌پرورش که  عضو هیئت علمی دانشگاه‌های دیگر هستند از فوق‌العاده مدیریت پست هیئت علمی به همین میزان برخوردارند؟! بنابراین انتشار فوق‌العاده مدیریت آنان به شفاف‌سازی این موضوع کمک می‌کند.

برای پاسخ به این سؤالات با مجید قدمی؛ رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی و معاون وزیر گفت‌وگویی داشتیم.

مجید قدمی در پاسخ به این پرسش که "برقراری فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی آن هم به‌میزان 9 میلیون تومان برای معاون وزیر آموزش‌وپرورش از این جهت که پست معاون وزیر در آموزش‌وپرورش هیئت علمی نیست، چگونه قابل پذیرش است؟" گفت: مطابق تبصره 5 ماده 59 آیین‌نامه مربوط به اعضای هیئت علمی وزارت علوم، معیار محاسبه فوق‌العاده مدیریت به این شکل است که معاونین وزیر و نماینده‌های مجلس 130 درصد رئیس دانشگاه تهران، وزرا 160 درصد، معاونین رئیس‌جمهور 180 درصد و رئیس‌جمهور 200 درصد رئیس دانشگاه تهران باید حق مدیریت دریافت کنند و به جایی که مأمور می‌شوند مبلغ در حکم آنها می‌آید و مقصد باید پرداخت کند! همچنین این افراد نمی‌توانند اضافه‌کار دریافت کنند.

وی افزود: ماده 79 همین آیین‌نامه، تعریف و مشخص کرده است زمانی که مقامات سیاسی که اعضای هیئت علمی هستند، مأمور می‌شوند، مأموریت آنها باید به چه‌شکلی انجام شود، حقوق آنها را مبدأ پرداخت کند یا مقصد، البته حق مأموریت آنها را مبدأ یا مقصد می‌تواند پرداخت کند؛ هم‌اکنون فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی بنده را چون از پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش به سازمان آموزش و پرورش استثنایی مأمور هستم، سازمان پژوهش پرداخت می‌کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره اینکه "چرا فوق‌العاده مدیریت شما 1.5 میلیون تومان بیشتر از رئیس دانشگاه تهران است؟"، عنوان کرد: هر سال 10 درصد به رقم سال قبل اضافه می‌شود یعنی نامه‌ای داده‌اند که عدد تعیین نمی‌کند و هرسال 10 درصد به مبلغ سال قبل اضافه می‌شود.

در رابطه با صحبت‌های رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی مبنی بر دریافت فوق‌العاده مدیریت هیئت علمی مطابق با تبصره 5 ماده 59 آیین‌نامه اعضای هیئت علمی وزارت علوم باید به این مسئله توجه داشت:

در خصوص دریافت فوق‌العاده مدیریت بر مبنای تبصره 5 ماده 59، مطابق نامه مورخ 15 اردیبهشت 95 وزارت علوم به همه دانشگاه‌ها و سازمان‌های تابع آیین‌نامه‌های اعضای هیئت علمی، ابلاغ شده است که "نسبت به حذف تبصره مذکور یعنی پیوست شماره یک" اقدام کنند.

بر همین مبنا، آیین‌نامه استخدامی مورد استناد معاون وزیر از سال 1395 فاقد اعتبار است و به‌نوعی می‌توان گفت پرداخت این فوق‌العاده مدیریت فاقد پشتوانه قانونی است از طرفی اگر آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی در سازمان پژوهش، اصلاح نشده باشد و همچنان مبنای پرداخت فوق‌العاده مدیریت  اعضا، تبصره 5 ماده  59 باشد، آنگاه مسئله تعمد و اصرار بر پرداخت خلاف مقررات و نادیده‌گرفتن مقررات در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی مطرح است بنابراین بررسی میزان دریافتی دیگر مدیرانی که از سال 1395 تاکنون از چنین فوق‌العاده‌‏ای بهره‌مند بوده‌اند، ضروری است!

دستور حذف تبصره 5 ماده 59 و اصلاح تبصره 1 ماده 79

به‌نظر می‌رسد بر مبنای قانون مصوب مجلس انتشار میزان دریافتی و فیش‌های حقوقی مدیران ارشد کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش شامل حوزه ستادی وزارت آموزش و پرورش، صندوق ذخیره فرهنگیان، سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، نهضت سواد‌آموزی و به‌خصوص انتشار و شفاف‌سازی در مورد مستندات قانونی دریافتی‏‌های مدیران سازمان پژوهش و دانشگاه فرهنگیان می‌تواند گام مؤثری در جهت شفافیت و تقویت اعتماد جامعه فرهنگیان باشد.

دیدگاه کاربران

مجتبي۱۰۲۸۴۸۸۰۹:۴۱:۵۸ ۱۳۹۸/۵/۹
اگر اين مملكت قانون درست داشت هر كس بعد از 30 سال خدمت بايد بازنشسته مي شد نه مثل اين آقا 40 سال سابقه داره و بازم زياده خواهي ميكنه و خبري از بازنشسته شدن نيست همينطوره كه كلي از جوونهاي تحصيل كردمون بيكار هستن
ناشناس۱۰۲۸۴۹۶۰۹:۴۷:۲۰ ۱۳۹۸/۵/۹
معاون وزیر حقوق 20 میلیون تومان معادل 1500 دلار دریافت میکند خدا وکیلی خیلی است چرا امروز حقوق وزیر در غرب 458 دلار و در امریکا 396 یورو چرا معاون وزیر ایرانی باید 1500 دلار دریافت کنه مگر گوشت کیلو چند است
حسام۱۰۲۸۷۳۹۱۲:۰۵:۴۴ ۱۳۹۸/۵/۹
در اروپا حداقل حقوق 1800 یورو است اونوقت وزیرش بیاد 400 دلار بگیره؟
ناشناس۱۰۲۹۰۲۱۱۴:۳۴:۴۰ ۱۳۹۸/۵/۹
با زیاد بودن حقوق ایشان کاری ندارم ولی دور از ذهن است که حقوق وزیر در غرب و آمریکا 396 یورو و 458 دلار باشد. مثلا تا آنجاییکه خاطرم هست حقوق مصوب رییس جمهور آمریکا حدود 400 هزار دلار در سال هست پس حقوق 458 دلار در ماه یک وزیر بعید بنظر میرسد.
ناشناس۱۰۲۸۵۱۰۰۹:۵۵:۲۸ ۱۳۹۸/۵/۹
آقای قدمی، حق سرویس بچه های استثنایی رو پرداخت کنن خیلی واجب تر از حقوق نجومی مسئولین هست به نام دانش آموز استثنایی به کام رییس و روسای سازمان
ناشناس۱۰۲۸۵۱۸۱۰:۰۰:۳۸ ۱۳۹۸/۵/۹
فقط همین یک نفر مگه یک لیست بلند بالا از افرادی وجود دارد که همین کار را کرده اند فساد در بدنه دولت نهادینه شده و کسی توجه ندارد
علي۱۰۲۸۷۴۹۱۲:۰۹:۲۷ ۱۳۹۸/۵/۹
بقيه معاونان از ايشان هم بيشتر ميگيرند
ناشناس۱۰۲۸۵۲۱۱۰:۰۶:۲۵ ۱۳۹۸/۵/۹
خدا قوت معاون وزیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۱۰۲۸۵۲۸۱۰:۲۱:۰۲ ۱۳۹۸/۵/۹
تمام این رده بالای ها اگر دقیق بررسی شود کمتر از 30 تا 40 ندارن تحت عناوین مختلف. نمایندگان مجلس حداقل 25 هست طبق اطلاعات موثق.
ناشناس۱۰۲۸۵۹۱۱۰:۵۷:۱۴ ۱۳۹۸/۵/۹
مشت نمونه خروار عملکرد دولت روحانی در برابر پدیده حقوقهای نجومی خود گویای حال و فضای حاکم بر دولت است
ناشناس۱۰۲۸۶۳۷۱۱:۱۵:۲۷ ۱۳۹۸/۵/۹
از درون خودمون رو می سوزونیم(ملت بدبخت ایران) از بیرون دیگران را (امریکا و اروپا و کل دنیا)
علی۱۰۲۸۶۴۳۱۱:۲۰:۵۲ ۱۳۹۸/۵/۹
خدا دزدان رالعنت لعنت لعنت لعنت کند.انشاالله خرج این پول در عزای عزیزان شما شود
ناشناس۱۰۲۸۷۴۷۱۲:۰۹:۱۹ ۱۳۹۸/۵/۹
حیف فقط میشه یبار لایک کرد، وگرنه بشخصه ۱۰۰۰بار لایک میکردم
ناشناس۱۰۲۸۷۸۵۱۲:۳۲:۰۹ ۱۳۹۸/۵/۹
واقعا مملکت دلسوز ندارد
عسل۱۰۲۸۷۹۹۱۲:۴۲:۲۳ ۱۳۹۸/۵/۹
کجاش زیاده! الان یه دندانپزشک تازه فارغ التحصیل برجی 40 م درمیاره
ناشناس۱۰۲۸۸۴۳۱۳:۰۹:۳۷ ۱۳۹۸/۵/۹
خود دکتر نوبخت ( از دبیری به دکتری) هم با حکم هیئت علمی دانشگاه در سازمان برنامه و بودجه مشغول خدمت هستند .......
ناشناس۱۰۲۸۸۶۶۱۳:۱۸:۲۳ ۱۳۹۸/۵/۹
معلم ۲ تومن میدن به یکی دیگه ۲۰ میلیون.
شفاف۱۰۲۸۹۴۱۱۴:۰۱:۴۴ ۱۳۹۸/۵/۹
خیلی جالبه آقای قدمی بورسیه خودش رو وقتی که وزارت خونه قبول نکرده از بودجه دانش آموزان معلول .کم توان ذهنی. اتیسم. نابینا.ناشنوا. جسمی حرکتی و ... برداشته آقای قدمی بر فرض قانونی پس این وسط وجدان چی میشه
ناشناس۱۰۲۸۹۵۸۱۴:۰۸:۳۴ ۱۳۹۸/۵/۹
حکم کارگزینی اول رو نگاه کنید متوجه میشید که طرف 40 سال سابقه خدمت داشته! دوستان حقوق نجومی میگیرن، بازنشسته هم نمیشن!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4. این صدای اقتدار ایران است ...

  5. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  6. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  7. وحدت ملی با وعده صادق

  8. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  9. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  10. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  11. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  12. کمی دیر نیست؟

  13. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  14. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  15. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  16. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  17. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  18. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  19. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  22. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  23. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  24. اسراییل چه باید بکند؟ 

  25. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

آخرین عناوین