سخنگوی دولت: فعلاً خبری از افزایش کالابرگ نیست

  4050310043 ۱۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی دولت تأکید کرد که افزایش کالابرگ جزو مطلوبات دولت است ولی فعلاً خبری نیست.

سخنگوی دولت: فعلاً خبری از افزایش کالابرگ نیست

به گزارش تسنیم، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با تأکید براینکه افزایش رقم کالابرگ جزو مطلوبات دولت است، گفت: ولی باید مطلوبات را با مقدورات هماهنگ کنیم. 

وی با بیان اینکه حق نداریم بعنوان دولت چیزی را بگوییم که در اجرا دچار مشکل شویم، افزود: وزارت خانه های مربوطه بررسی ها را انجام میدهند؛ با توجه به اینکه شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم و اتفاقاتی که در مرزهای جنوبی و دریا می افتد روی درامد کلی کشور تاثیر می گذارد.

در این زمینه باید مطلوب را با مقدور هماهنگ کنیم؛ بسیار برای ما مطلوب است که افزایش کالابرگ را داشته باشیم ولی فعلا خبری نیست. اقای رئیس جمهور در هر جلسه به پیگیری معیشت مردم تاکید می کنند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۱۴۱۹۲۱۴:۴۰:۲۱ ۱۴۰۵/۳/۱۰
باید یه راهکاری برای تعادل بخشی بین پرداختی ها و خرج مردم باشه
ناشناس۴۲۱۴۱۹۷۱۴:۴۵:۴۲ ۱۴۰۵/۳/۱۰
این نقض قانونه چون قرار بود با افزایش تورم همسان سازی اتفاق بیافته
ناشناس۴۲۱۴۲۰۱۱۴:۴۹:۱۳ ۱۴۰۵/۳/۱۰
اگه امکان افزایش کالابرگ روبه میزان تورم موجود ندارین حداقل قیمت ها را ثابت نگه دارین ...
دکترمتکی ازگیلان۴۲۱۴۲۱۰۱۵:۳۹:۲۴ ۱۴۰۵/۳/۱۰
اگر برای دولت چهاردهم مقدور نیست میزان اعتبارکالابرگ را بالا ببرد ،مقدور هست که تورم و گرانی هوایی که مسببش دولت است را پائین بیاورد -براساس نظر سخنگوی دولت چهاردهم ،برای دولت پزشکیان مقدور نیست که برای گشایش بیشتر زندگی مردم اقدام کند خوب پس چرا با بالابردن هزینه های خدمات دولتی مثل هزینه و گران کردن قیمت آب-برق-گاز-تلفن -لوازم پزشکی و دارو-کالاهای یارانه ای -نان و...هرروز باربیشتری بردوش مردم میگذارید-اگرپول بیشتری نمی دهید لااقل باربیشتری برشانه های آنها نگذارید کاری کنید که مردم بتوانند با شما همراه شوند آنقدر بار بردوششان نگذارید که نتوانند با شما همراه شوند امروز دولت نباید شانه خالی کند امروز دولت باید یاریگر مردم باشد.
ناشناس۴۲۱۴۲۳۱۱۶:۳۰:۱۵ ۱۴۰۵/۳/۱۰
مطمعن باشید بعدا هم خبری نخواهد بود
ناشناس۴۲۱۴۲۳۸۱۷:۱۴:۳۳ ۱۴۰۵/۳/۱۰
دست شما درد نکند تشکر
ناشناس۴۲۱۴۲۴۸۱۷:۲۷:۵۱ ۱۴۰۵/۳/۱۰
چی بگه ادم اخه؟
ناشناس۴۲۱۴۲۵۱۱۷:۳۰:۴۹ ۱۴۰۵/۳/۱۰
بازی با کلمات ،،،،،،سیاست یا هنر
ناشناس۴۲۱۴۲۹۲۲۰:۵۴:۰۷ ۱۴۰۵/۳/۱۰
اولش میشد بالای ۲۰ کیلو مرغ اما فقط در ۴ ماه شده ۱۰ کیلو مرغ.به همین راحتی ارزشش نصف شد.
ناشناس۴۲۱۴۳۱۱۲۱:۵۳:۱۴ ۱۴۰۵/۳/۱۰
گرانی هم حدی داره مردم از کجا بیارن
yektanetتریبون

آخرین عناوین