سخنگوی دولت: فعلاً خبری از افزایش کالابرگ نیست

  4050310043 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی دولت تأکید کرد که افزایش کالابرگ جزو مطلوبات دولت است ولی فعلاً خبری نیست.

سخنگوی دولت: فعلاً خبری از افزایش کالابرگ نیست

به گزارش تسنیم، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت با تأکید براینکه افزایش رقم کالابرگ جزو مطلوبات دولت است، گفت: ولی باید مطلوبات را با مقدورات هماهنگ کنیم. 

وی با بیان اینکه حق نداریم بعنوان دولت چیزی را بگوییم که در اجرا دچار مشکل شویم، افزود: وزارت خانه های مربوطه بررسی ها را انجام میدهند؛ با توجه به اینکه شرایط اقتصادی که در آن قرار داریم و اتفاقاتی که در مرزهای جنوبی و دریا می افتد روی درامد کلی کشور تاثیر می گذارد.

در این زمینه باید مطلوب را با مقدور هماهنگ کنیم؛ بسیار برای ما مطلوب است که افزایش کالابرگ را داشته باشیم ولی فعلا خبری نیست. اقای رئیس جمهور در هر جلسه به پیگیری معیشت مردم تاکید می کنند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین