تحلیلگر سعودی: چیزی به نام ارتش سعودی وجود ندارد/ آل سعود به غرب جزیه می‌دهد

گروه جهان الف،   3980426211

تحلیلگر مسائل سیاسی عربستان سعودی با استناد به حوادث گذشته، نوشت که عربستان سعودی فاقد ارتش است و مقام‌های این کشور در جنگ دوم خود علیه یمن هم شکست خورده‌اند.

به گزارش فارس، یکی از نویسندگان و تحلیلگران مسائل سیاسی عربستان سعودی در ادعای مقامات این کشور مبنی بر داشتن ارتش قوی تشکیک کرد.

«حمزه الحسن» که به دلیل مخالفت‌های خود با مقامات سعودی در لندن مقیم است، چهارشنبه (۲۶ تیر) در رشته‌توییت‌هایی با استناد به حوادث تاریخی منطقه نوشت: «دروغی به اسم ارتش سعودی سرهم کرده‌اند. [ولی اولین] سیلی‌ای که مردم [عربستان سعودی] دریافت کردند، روز اشغال کویت [به دست صدام] بود. آن‌ها پی بردند که فاقد ارتش‌اند و این زنان آمریکا هستند که برای حمایت از آن‌ها آمده‌اند».

او ادامه داد: «در آن روز مردم همچنین پی بردند که نزدیک به ۲۰ هزار نفر غیرحقیقی از گارد ملی [عربستان سعودی] حقوق دریافت می‌کنند؛ اوضاع به گونه‌ای بود که گارد قطر مأموریت آزادسازی "الخفجی" را برعهده گرفت».

الخفجی یکی از شهرهای عربستان سعودی در ساحل خلیج فارس است. نیروهای عراقی این شهر را طی عملیات ائتلاف بر ضد عراق در سال ۱۹۹۱ میلادی برای مدتی به اشغال خود درآوردند و نیروهای ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در «جنگ دوم خلیج فارس» این شهر را در اولین عملیات زمینی علیه ارتش صدام آزاد کردند.

این محقق عربستانی به حادثه حمله اشتباهی خلبان سعودی به دو جنگنده بحرینی در جنگ مذکور اشاره کرد و گفت که بعد از سرنگونی این دو جنگنده، معلوم شد که این جنگنده‌ها یک سوم نیروی دفاعی بحرین بود!

ارتش سعودی در جنگ‌های خود علیه یمن شکست خورده است

الحسن گفت که «آل سعود» از ترس اینکه مبادا ارتش آن‌ها رسوا شود، در مورد جنگ علیه یمن گزافه‌گویی می‌کنند. او افزود: «تنها جایی که [آل سعود] قدرت خود را نشان داد، علیه [انصارالله] حوثی در سال ۲۰۰۹ بود. [با این حال] شکست خورد. در جنگ دوم [علیه یمن که هم‌اکنون ادامه دارد] هم بدون اینکه با نیروهای زمینی یمن رو در رو شوند، باز شکست خوردند».

این تحلیلگر مسائل سیاسی عربستان سعودی با بیان جملات نوشت: «ما ارتش واقعی نداریم. جنگنده‌های صهیونیستی عادت کرده بودند حریم هوایی عربستان سعودی فراز پایگاه "تبوک" را نقض کنند. ولی کسی جلوی آن‌ها قد علم نکرد و حتی شکایتی هم نشد. [آل سعود] سال ۲۰۰۷ یکبار به سازمان ملل شکایت کرد و دیگر تکرار نشد».

داستان فروش سلاح‌های آمریکایی و اروپایی به ریاض چیست؟

حمزه الحسن به قراردادهای خرید سلاحی که عربستان سعودی با آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی منعقد می‌کند، اشاره کرد و گفت که این قراردادها «جزیه» سعودی‌ها به غرب است.

او نوشت: «قراردادهای تسلیحاتی جزیه‌ای است که آل سعود به غرب به منظور حمایت از خود می‌پردازند. هدف از این تسلیحات، ایجاد ارتش کارکُشته نیست؛ چرا که بیم کودتای نظامی می‌رود. شاهزاده‌ها[ی سعودی] تنها به نیروی هوایی توجه دارند؛ [چون] ۶۰ درصد خلبان‌های سعودی "شاهزاده" هستند».

غربی‌ها برای غارت عربستان سعودی وظایف را تقسیم کرده‌اند

معارض عربستانی مقیم لندن در ادامه توییت‌های خود به مطلب جالبی در مورد این قراردادها اشاره کرد. او گفت که چیزی شبیه تقسیم وظایف بین غربی‌ها جهت غارت منابع و ثروت‌های عربستان سعودی وجود دارد. هواپیماها از انگلیس است، فرانسه تجهیزات نظامی را تأمین می‌کند. آلمان تانک می‌دهد و بقیه هم از آمریکا تأمین می‌شود.

او ادامه داد: «با این حال، از مدتی پیش [این مسئله تغییر پیدا کرده است] و آمریکا سهم دیگران از جمله قرارداهای دریایی که سهم فرانسه بود و جنگنده‌های تایفون انگلیس را به خود اختصاص داده است». او در پایان نوشت: « ابو ایوانکا (اشاره به ترامپ، پدر ایوانکا) چیزی برای دیگران نخواهد گذاشت».

عربستان سعودی به همراه برخی از کشورهای عربی سال ۹۴ (۲۰۱۵) به یمن حمله کرد. طی این مدت، عربستان به دلیل تلفات بالای ارتش خود از ارتش‌های به اصطلاح اجاره‌ای استفاده کرده است که ارتش سودان یکی از آن‌ها است. براساس تصریحات اخیر «محمد حمدان دقلو»، معاون شورای نظامی سودان، چیزی نزدیک به ۳۰ هزار نیروهای نظامی سودان در کنار عربستان سعودی علیه یمن می‌جنگند.

عربستان سعودی طی این مدت با امضای قرارداهای نظامی، تسلیحات زیادی از آمریکا خریده است که تنها در سفر «محمد سلمان»، ولی‌عهد سعودی به این کشور ارزش مجموع این قراردادها نزدیک به نیم تریلیون دلار بود.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  18. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین