پنتاگون در تدارک استقرار سپر موشکی در سوریه

گروه جهان الف،   3970607146

فرمانده نظامی سابق منطقه «دیرالزور» سوریه هشدار داد که پنتاگون در تلاش است تا یک سپر موشکی در شمال سوریه مستقر کند.

به گزارش فارس، «فایز الاسمر» سرهنگ بازنشسته و از فرماندهان سابق منطقه دیرالزور سوریه گفت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در تدارک است تا یک سپر موشکی در شمال سوریه مستقر کند.

بنا بر این گزارش، این فرمانده سابق سوری در گفت‌وگو با روزنامه «ینی شفق» ترکیه گفت: «گام بعدی آمریکا در سوریه ایجاد یک سپر موشکی در منطقه است که باید به عنوان بخشی از طرح بلندمدت واشنگتن برای ایجاد هرج و مرج در منطقه در نظر گرفته شود». وی ادامه داد، آمریکا با این اقدام سعی دارد تا از شبه‌نظامیان کرد در منطقه حفاظت کند. «دولت واشنگتن متوجه شده که نیروهای کرد در شرق فرات نمی‌توانند به تنهایی اهدافش را در منطقه تامین کنند. در نتیجه سعی دارد تا بیش از پیش حضور نظامی خود را در منطقه تقویت کند.»

این فرمانده سابق دیرالزور همچنین تاکید کرد: «از سوی دیگر فعالیت‌های آمریکا در سوریه و عراق با هدف تحقق اراده این کشور برای سوءاستفاده از منابع زیرزمینی این مناطق صورت می‌گیرد».

بنا بر گزارش ینی شفق، واشنگتن قبلا سه سامانه راداری در «تل بیدر» الحسکه در شمال سوریه و همچنین مناطق «عین العرب» و «سیرین» مستقر کرده است.

وزارت دفاع روسیه چند روز پیش هشدار داد که آمریکا تجهیزات خود در نزدیکی سوریه را تقویت کرده و به دنبال آن است تا به بهانه حمله‌ شیمیایی ساختگی در سوریه به نیروهای دولت سوریه حمله کند. روسیه با هشدار در این رابطه تاکید کرده که تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا از هر گونه اقدام تحریک‌آمیز بویژه با استفاده از تسلیحات شیمیایی در سوریه و در نهایت هرگونه حمله احتمالی آمریکا و کشورهای غربی به این کشور غرب آسیا ممانعت به عمل آورد.

yektanetتریبون

آخرین عناوین