توییت مهاجرانی درباره هواپیمای جنگنده کوثر

گروه سیاسی الف،   3970531151 ۵۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵۳ تکراری یا غیرقابل انتشار
توییت مهاجرانی درباره هواپیمای جنگنده کوثر

عطا الله مهاجرانی  در پی انتشار خبر ساخت  هواپیمای جنگنده کوثر و موج آفرینی ضد انقلاب درباره این موفقیت نظامی نوشت :

امیر سرتیپ عبدالکریم بنی‌طرفی رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، شب گذشته با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری، در خصوص جنگنده کوثر که روز گذشته با حضور رئیس‌جمهور رونمایی شد، اظهار داشت: این یک هواپیمای شکاری رهگیر است که ماموریت آن پشتیبانی نزدیک از حوزه رزم زمینی است و قابلیت مانور بسیار بالایی دارد.

وی ادامه داد: تجهیزات الکترونیکی پیشرفته‌ای برای این هواپیما، طراحی و نصب کردیم.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با تاکید براینکه همه سازه‌های این هواپیما از جمله موتور و سیستم‌های الکترونیک در داخل کشور ساخته شد و در تولید آن هیچ وابستگی به کشوری نداریم، افزود: از آنجا که این هواپیما، بومی است در نتیجه قابل توسعه است و این کار را با استفاده از توان دانشگاه‌ها و مراکز علمی انجام داده‌ایم.

بنی‌طرفی با اعلام اینکه هواپیمای جنگنده "کوثر" از نسل چهار است که سیستم‌های پیشرفته‌ای دارد و کار را برای خلبان راحت می‌کند، عنوان کرد: در هواپیماهای قبلی همه تجهیزات بومی نبود اما در هواپیمای جنگنده کوثر همه تجهیزات از جمله موتور، بومی است.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت این هواپیما برای صدها جوان شغل ایجاد شد، اضافه کرد: این هواپیما استانداردهای بسیار دقیق هوایی را دارد و خط تولید این هواپیما آماده است. در حال تولید این هواپیما هستیم و  پس از انجام آزمایش‌های عملیاتی، تغییرات لازم را انجام می‌دهیم و از این هواپیما به تعداد لازم خواهیم ساخت.

رئیس سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع، افزود: با ساخت هواپیمای جنگنده کوثر، 16 و نیم میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی داریم که از این مقدار فقط 7 و نیم میلیون دلار در بخش اویونیک آن است.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی نیروهای مسلح با اشاره به فعالیت بخش خصوصی در ساخت هواپیمای کوثر گفت: 75 درصد ساخت این هواپیما در بخش خصوصی انجام می‌شود و وزارت دفاع صرفاً مدیریت می‌کند.

 بنی‌طرفی با بیان اینکه شاید حدود 3 تا 4 درصد تجهیزات صنایع دفاعی را از خارج تامین کردیم بقیه آن تولید داخل است، افزود: تحریم‌های صنایع موجب برکت شد و هرچه تحریم‌ها سخت‌تر بود نگاه به داخل بیشتر شد.

دیدگاه کاربران

پیام۵۰۸۳۸۹۲۲:۳۸:۱۶ ۱۳۹۷/۵/۳۱
دست مریزاد... ای والله... کاش خودرو سازان ما یاد بگیرند... به هر حال فرق هست بین کسانیکه عرق ملی دارند و کسانیکه فقط ...
ناشناس۵۰۸۴۵۱۲۳:۳۳:۱۴ ۱۳۹۷/۵/۳۱
خودروسازی در اختیار رانتی هاست...
ناشناس۵۰۸۵۶۴۰۱:۲۷:۲۸ ۱۳۹۷/۶/۱
یک تفاوت اساسی بین صنایع نظامی و خودروسازی وجود داره اونم اینه که در صنعت نظامی اولویت، هزینه برای ارتقای امنیت است اما در صنعت خودروسازی اقتصادی بودن خودرو و توان حضور در بازار اولویت خواهد بود. از طرف دیگر بحث تیراژ تولید هم وجود دارد که در بحث صنعت بسیار مهم است. به عنوان مثال در مورد همین هواپیما شاید کل نیاز نیروی هوایی به این مدل 150 تا 200 فروند باشد اما تیراژ خودرو حداقل یک و نیم میلیون دستگاه خواهد بود. هرچند صنعت خودروی ما به علت دخالت دولت مشکلات خیلی زیادی دارد اما در صورت خصوصی سازی می تواند در کمتر از 5 سال پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
ناشناس۵۰۸۶۸۸۰۷:۰۷:۰۵ ۱۳۹۷/۶/۱
برای جلب اعتماد مردم، یک راه وجود دارد صادرات کوثر و الا هر کشوری میتونه در ساخت جنگنده پیشرفته تر از f35 هم ادعا کند خلاصه اعتماد مردم اگر ضربه خورد هیچ چیز جایگزین آن نمی شود مثلا در زمینه ی گرانی دلار یک مسوول میگه علت اصلی تحریم بوده یک مسوول دیگر میگه ده درصد هم در اثر تحریم نبوده این یعنی تخریب اعتماد مردم
سید۵۰۸۴۹۸۰۰:۲۳:۲۴ ۱۳۹۷/۶/۱
این از دستاوردهای مدیریت جهادی است و نشان داد خواستن توانستن است
ناشناس۵۰۹۲۰۵۱۲:۵۵:۱۹ ۱۳۹۷/۶/۱
این منفی دادنها خیلی مشکوک میزنه
ناشناس۵۰۸۵۰۰۰۰:۲۴:۳۷ ۱۳۹۷/۶/۱
هر چه در این حوزه ها پیشرفت کنیم بازدارندگی بیشتری هم خواهیم داشت
ناشناس۵۰۸۷۱۲۰۷:۴۲:۴۷ ۱۳۹۷/۶/۱
این مسعول خارج نشین باید در مورد دکل های نفتی که فرزندشان در آن متهم بوده و هرگز به ایران نیامده توییت میکردند .....خبرگذاری تسنیم آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶...بالاخره یکی از سرنخ‌های اصلی دکل ۷۸ میلیون دلاری که زنگنه ۵ ماه پیش از گم شدن آن خبر داده بود، پیدا شد و مسئولان قضایی، محمد محسن مهاجرانی فرزند عطاءالله مهاجرانی وزیر لندن نشین فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت اصلاحات را حین فرار بازداشت کردند.
ناشناس۵۰۹۰۰۲۱۱:۲۴:۴۸ ۱۳۹۷/۶/۱
از مهاجرانی اصلا دل خوشی ندارم ولی باید عادل بود . فرزند مهاجرانی از این قضیه تبرئه شد . شما نخواندی ؟ همه نشریات هم نوشتند و تایید کردند .
ناشناس۵۰۹۱۶۴۱۲:۳۹:۰۵ ۱۳۹۷/۶/۱
آقای ناشناسی که بسیار آشنا به نظر میرسی... چرا امثال شما دائم بر طبل تفرقه میکوبید؟
ایران۵۰۹۰۳۶۱۱:۴۴:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱
اینکه رشد تکنولوژی توسط ایرانی باعثافتخاره شکی نیست،ولی فرصت طلبی ایشون محرزه،ایشون بگه دکل های نفتی که پسرش برده پولش کو؟خودش کو
ناشناس۵۰۹۱۶۸۱۲:۴۱:۲۴ ۱۳۹۷/۶/۱
ظاهرا شما داری از اسرائیل کامنت میگذاری زیرا نگرانی امثال شما فقط وحدت همه گروه های ایرانی است .
ناشناس۵۰۹۱۵۲۱۲:۳۴:۳۷ ۱۳۹۷/۶/۱
بنده به عنوان یکی از پرسنل قدیمی نیروی هوای عرض میکنم که هواپیمایی که بنام کوثر ساخته ایم دقیقا کپی و کاملا مشابه اف-5 آموزشی است اما عزیزان من: چرا عده ای در حال لوث نمودن حتا همین کپی سازی هستند اولا اف-5 گرچه فناوری پنجاه سال قبل است اما با تغییرات بسیاری گسترده ای که مهندسین ما در الکترونیک آن داده اند با توجه به ماموریت این پرنده میشود گفت این هواپیما در اندازه خود بی نظیر است . مگر پهباد آرکیو-170 به غنیمت گرفته شده آمریکا را که از پیشرفته ترین پهبادهای جهان است را کپی سازی نکردیم؟ خب چه اشکالی دارد اف-5 را هم کپی سازی می کنیم؟ خوشبختانه بعد از بومی شدن صنعت ساخت موشک ، امروز موفق به بومی سازی هواپیمای جنگی شده ایم . مهم اینست که ساخت وطن باشد.
مهرداد۵۰۸۴۱۷۲۳:۰۷:۳۰ ۱۳۹۷/۵/۳۱
آقای مهاجرانی خوش می گذره لندن ، بزرگوار بیا ایران با تورم وحشتناک و دلار ۱۱ هزار تومانی زندگی کن ، اگر این هواپیما صفر تا صدش تو ایران ساخته شده است و تکنولوژی آن کاملا بومی است پس چرا یک خودرو وطنی کاملا بومی مدرن برای مردم ساخته نمیشه که از رفتن پژو و رنو به خود بلرزند.خواهشا منتشر کنید.
ناشناس۵۰۸۵۴۵۰۱:۰۹:۱۸ ۱۳۹۷/۶/۱
شما بساز فکر کردی وظیفت فقط مصرفه
ناشناس۵۰۸۶۰۷۰۲:۲۳:۴۳ ۱۳۹۷/۶/۱
برای اینکه خودروسازی دست اونایی نیست که هواپیما ساختند
حسن۵۰۸۶۹۳۰۷:۱۷:۰۳ ۱۳۹۷/۶/۱
باز هم با این دلار ۱۱هزار تومانی مردم عادی می سوزند ومی سازند ولی مرفهین بی درد احتکار میکنند وفرباد وا مردم سر می دهند
ناشناس۵۰۹۱۹۶۱۲:۵۳:۳۹ ۱۳۹۷/۶/۱
آی-کیو جان عزیز... منطق حکم میکند یک کشور اهم و فی الاهم کند میان صنعت دفاعی و سایر صنایع . طبیعی است که ما بایستی بهای بیشتری به صنعت دفاعی داده باشیم و امروز اگر استکبار دارد با احتیاط با ایران سخن میگوید دلیلش همین صنعت دفاعی بومی ماست . چین پس از گذشت بیش از 80 سال از انقلابش تازه چند سالیه که پرداخته به صنعت اتومبیل .
ناشناس۵۰۸۴۱۸۲۳:۰۷:۴۸ ۱۳۹۷/۵/۳۱
اینا همونایی بودند که همراه شما غنی سازی ۲۰ درصدی احمدی نژاد رو مسخره می کردن!!
ناشناس۵۰۸۴۲۰۲۳:۰۸:۰۲ ۱۳۹۷/۵/۳۱
بگوئید هواپیما را ارتقاه دادیم.نه اینکه صد در صد تولیدش کردیم.
ناشناس۵۰۸۵۰۶۰۰:۲۷:۰۷ ۱۳۹۷/۶/۱
از کسانی که همیشه آیه یاس میخوانند و نمیخواهند پیشرفتها رو ببینند باید فرار کرد
تغییر مرزهای فهم و شعور بر اساس دموکراسی (من ناامیدها و مایوسها را دوست دارم)۵۰۸۸۷۳۰۹:۵۸:۳۵ ۱۳۹۷/۶/۱
30 نفر موافق 35 نفر مخالف نتیجه از کسانی که همیشه آیه یاس میخوانند و نمیخواهند پیشرفتها رو ببینند ننننننننننننننننننننننننننننننننننننننباید فرار کرد سسسسسسسسسسسسسسلام بر همه دوستای ناامید من
ناشناس۵۰۸۹۳۴۱۰:۴۸:۲۹ ۱۳۹۷/۶/۱
سعودیها مزدبگیران خود را بسیج کرده اند تا دستآوردهای ملی ما را زیر سوال ببرند. حالا باید از سعودیهای شکم باره سوال کرد : شما که تنها هنرتان ارتقاء شیلنک قلیانتان است ؛ چگونه به خود اجازه می دهید درباره ساخت هواپیمای جنگنده اظهار نظر کنید؟!!!!
ناشناس۵۰۹۲۲۵۱۳:۰۵:۳۶ ۱۳۹۷/۶/۱
نفرین خدا بر سعودیها و نااهلان داخلی که با اندیشه حجتیه به انحاء مختلف از نفوذ در ارکان نظام گرفته تا پائین ترین درجه در جامعه، سودایی جز ایجاد یاس در جامعه و سقوط انقلاب ندارند .
ناشناس۵۰۹۲۱۹۱۳:۰۱:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱
عزیز برادر ارتقاء با ساخت فرق میکند . مهندسین ما همزمان با کپی و بومی سازی این پرنده آنرا ارتقاء کیفی در بخشهای متعدد از جمله الکترونیک داده اند . مثلا آلات دقیق اف-5 پنجاه سال قبل آمریکا با بهره گیری از فناوری روز بر روی نشاندهنده های ال-ای-دی شبیه سازی شده. فارغ از اینکه این مونیتور قابلیت تبدیل و نشان دادن هرآنچه در آینده نیز بخواهیم را دارد .
قومپزی۵۰۸۴۲۶۲۳:۱۲:۵۶ ۱۳۹۷/۵/۳۱
اگه نتونستیم موتور خودرو بسازیم لااقل تونستیم موتور هواپیما بسازیم. خدا را شکر
ناشناس۵۰۸۷۸۳۰۸:۵۲:۰۰ ۱۳۹۷/۶/۱
موتور هواپیما ساختیم ؟؟؟؟؟کجاست ؟
ناشناس۵۰۹۲۳۱۱۳:۰۷:۰۷ ۱۳۹۷/۶/۱
آدرس دقیقتو در ریاض یا تلاویو بده تا بگیم کجاست !
ناشناس۵۰۸۴۴۱۲۳:۲۱:۱۵ ۱۳۹۷/۵/۳۱
+ شکار پهباد جاسوسی آمریکا. اول گفتن دروغه ، بعد گفتن پس بدید.
ناشناس۵۰۸۴۵۵۲۳:۳۶:۲۸ ۱۳۹۷/۵/۳۱
ایشون همونی نیست که از عربستان پول میگیره تو لندن زندگی می کنه؟
ناشناس۵۰۸۴۹۳۰۰:۱۸:۱۹ ۱۳۹۷/۶/۱
چرا..ال سعود و ترامپ از اصلاح طلبان عبور کردن متمرکز شدن روی منافقین..
ناشناس۵۰۸۵۱۷۰۰:۴۰:۵۱ ۱۳۹۷/۶/۱
آقای مهاجرانی حرف حساب زیاد میزنه و برای خوشایند کسی هم نمیزنه اعتقادش رو میگه به همین دلیل قابل احترامه
ناشناس۵۰۹۲۴۶۱۳:۱۲:۵۸ ۱۳۹۷/۶/۱
ایشونو خدا داند اما مطمئنیم شما به کجا وصلی که از وحدت و یکپارچگی ایران و ایرانی منزجری !
ناشناس۵۰۸۴۶۴۲۳:۴۱:۵۱ ۱۳۹۷/۵/۳۱
انشاالله مسافر بری هم در اینده نزدیک ساخته بشه
ناشناس۵۰۸۵۱۵۰۰:۴۰:۱۰ ۱۳۹۷/۶/۱
منفی به یک ارزوی خوب نشانه چیست؟ خود حقیر بینی؟ تنفر از خود؟ حماقت؟
ناشناس۵۰۸۵۴۷۰۱:۱۰:۲۳ ۱۳۹۷/۶/۱
مزدور بودن عزیزم
ناشناس۵۰۸۶۷۲۰۶:۱۲:۰۷ ۱۳۹۷/۶/۱
جلوگیری از غرور کاذب
ناشناس۵۰۹۲۵۵۱۳:۱۵:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱
جلوگیری از غرور کاذب یا وظن فروشی؟ اینا دنباله همونایی هستند که تا قبل از انقلاب میگفتند ایرانی نمیتواند .
ناشناس۵۰۸۴۷۷۰۰:۰۳:۱۲ ۱۳۹۷/۶/۱
این آقای مهاجرانی از لندن برگرده ایران زندگی کنه.
ناشناس۵۰۸۵۱۳۰۰:۳۹:۱۶ ۱۳۹۷/۶/۱
اتفاقا تاثیر این حرفا از افرادی مثل مهاجرانی خیلی بیشتر از دیگرانه
ناشناس۵۰۸۷۰۴۰۷:۳۳:۴۵ ۱۳۹۷/۶/۱
میگن این جنگنده مدل F5 ساخت آمریکا در دهه 60 میلادی است که قبلا خریداری شده والان بازسازی شده آرزوم هست که ساخت کاملا داخل باشه که بهش ببالم
ناشناس۵۰۹۲۶۷۱۳:۲۰:۲۷ ۱۳۹۷/۶/۱
جهت اطلاع جنگنده کوثر، بومی شده و ارتقاء پیدا کرده همان اف-5 است که در خط تولید انبوه قرار گرفته و بعد از کپی سازی پهباد آرکیو-170 این هم یکی از افتخارات ملی ماست .
ناشناس۵۰۸۷۳۴۰۸:۰۲:۰۶ ۱۳۹۷/۶/۱
متاسفانه شاعر و ادیب ما هم خودرا مجاز میداند که راجع به موشک بالستیک و بیماری ایدز نظر بدهد
ناشناس۵۰۸۷۷۷۰۸:۵۰:۳۲ ۱۳۹۷/۶/۱
همه سرشونو کردن زیر برف و نودو نه درصد هم سواد فنی ندارند و اظهار نظر می کنند
ناشناس۵۰۹۲۷۳۱۳:۲۳:۱۵ ۱۳۹۷/۶/۱
همه نه . فقط اونایی که چشم دیدن ایران سربلند را ندارند .
ناشناس۵۰۸۸۲۱۰۹:۱۷:۳۸ ۱۳۹۷/۶/۱
تبت یدا ابی الهب و تب
ناشناس۵۰۸۸۵۰۰۹:۳۵:۳۶ ۱۳۹۷/۶/۱
حالا اگر عربستان یک نوع آفتابه جدید ساخته بود اینهایی که منفی داده اند مثبت می دانند!! ایران به کوری چشمان دشمنان به مرزهای دانش رسیده است.ولوکره الکافرون
ناشناس۵۰۸۸۸۶۱۰:۱۴:۴۹ ۱۳۹۷/۶/۱
وقتی مسئولان اغراق میکنند یک عده هم از اونور میفتن. باید میگفتن یک نمونه ارتقا یافته از روی جنگنده f5 ساختیم که خودش کار بزرگیه و برای شروع خوبه.
ناشناس۵۰۸۹۰۷۱۰:۳۰:۲۸ ۱۳۹۷/۶/۱
اصلاح طلبان چون همیشه چشم به قدرت دارند حتی وقتی نقش مخالف را در رسانه های دشمن رابازی می‌کنند سعی دارند جهت روز مبادا خود را وطن پرست معرفی کنند
جواد۵۰۸۹۶۸۱۱:۱۰:۳۴ ۱۳۹۷/۶/۱
F5یک هواپیمای نسل سومی است .اما اگر به ظاهر ان نگاه کنید یک طرح تکرار شده در هواپیماهای مدرن است ‌.یعنی شکل بدنه قابلیت ارتقا دارد .f18 رافایل و یوروفایدر از این جمله هستند . جنگنده ساخته شده در ایران از نظر شکل کاملا شبیه f5است اما با کابین جدید اویونیک و موتور توربو فن اوج ارتقا یافته است به یک نسل چهار . انچه که مشهود است ایران با طرح بدنه قادر۳۱۳ موتور اوج اویونیک تست شده در جنگنده جدید .همچنین احیانا رادار و موشک هایی که تابه حال ندیده ایم کمکم در حال حرکت به سمت ساخت یک جنگنده جدید و منحصر به فرد است . اینکه چرا ایران تکنولوژی های را که تولید میکند بر روی جنگنده کلاس f5تست میکند معلوم و مشهود است چون هم تعداد بالاتری از ان در کشور موجود است .هم توان تحمل و هم کنجایش ان رادارد .در کشور های دیگر هم همین کار را میکنند و قبل از ساخت یک نمونه کامل تکنولوژی ها در جنگنده های قبلی تست شده .در ایران می بایست تکنولوژی هاروی همین بزاعت ها تست شود امیدوارم موفق شویم
ناشناس۵۰۹۱۳۶۱۲:۲۹:۱۸ ۱۳۹۷/۶/۱
اگر دیگر مطالب مهاجرانی را هم منتشر می کردید آنوقت می شد گفت شما منصفید. این را تیتر کردید فقط به خاطر جلب خواننده و نه هیچ منظور دیگری.
علی۵۰۹۳۱۶۱۳:۳۶:۲۹ ۱۳۹۷/۶/۱
این هواپیما قطعا اف۵ مدل اف شکاری برد کوتاه رهگیر است که سال ۵۵ تعداد ده فروند تحویل ایران شده و مهندسین توانای خودمان روی ان سالها کار سخت کردند و با کمک سیستمهای الکترونیکی راداری و رادیویی اش که از چین گرفتند و کارآمد ترش کردند و ارابه های فرودش و هیدرولیکش را باز طراحی و بروز کردند و صندلی پرانش هم روسی است و خود مهندسین ایرانی باز طراحی و بروزش کردند و قطعات موتورهاش هم را هم تکه تکه قالب زده و با مهندسی معکوس ساختند که برای شروع خیلی هم خوب است و بسیار بسیار بهتر از رفتن زیر یوغ روسیه و چین برای خرید هواپیماهای سوخو ۲۲ است که به ابگرمکن معروفند و مسخره هستند . تمام دنیا روش همین است که از روی یک هواپیما بازسازی و مهندسی معکوس میکنند
آریو سوئد۵۱۰۵۳۴۱۶:۰۴:۴۱ ۱۳۹۷/۶/۲
کشورهایی مثل هند، سوئد، چین و برزیل هم همچین راهی را پیموده اند و به اینجا رسیده اند. مگر همین امریکا نبود که صنعت موتورهای احتراقی و موشکی را از آلمانها کپی کرد؟ مگر همین امریکاییها و فرانسویها نبودند که روش ساخت کلاه جدیدخلبانها را در دهه ۹۰ میلادی از شورویها کپی کردند؟ مگر همین امریکایها نیستند که در حال حاضر از موتور روسی آر دی ۱۸۰ برای پرتاب ماهوارهای خود استفاده میکنند؟ما نمی توانیم دست روی دست بگذاریم وکاری انجام ندهیم و برای دفاع از کشور به بیگانه وابسته باشیم. اونهایی هم که تلاش دارند با مسخره کردن ما دل جوانان ما را سرد کنند از تاریخ توسعه کشورها چیزی نمی دانند و همیشه دوست داشته اند کشور را و نیرویهای نظامی کشور را وابسته به بیگانه ببینند. بعضی ها متاسفانه از وابسته شدن کشور به بیگانه بخصوص غرب لذت میبرند. راحتر بگویم خیلیها قبلشون امریکا و غربه و کاری هم برای این به اصطلاح ایرانیها نمیشه کرد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین