در جلسه با روسای کمیسیون های تخصصی مجلس؛ تازه ترین واکنش رییس جمهور به اعتراضات: باید صدای انتقاد و اعتراض را شنید / مشکلات هست مملکت گل و بلبل نیست/ باید دنبال راه‌ حل مشکلات باشیم

گروه سیاسی الف،   3961011210 ۶۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

رییس جمهور، همدلی و همراهی بیش از پیش همه قوا برای رفع مشکلات مردم را ضروری خواند و با استناد به آمارهای رسمی از روند توسعه و پیشرفت کشور به رغم همه تلاش های دشمنان، تصریح کرد: شرایط اقتصادی ما از شرایط متوسط دنیا بهتر است اما این بدان معنا نیست که همه مشکلات حل شده است، برخی مشکلات هنوز هست اما باید با وحدت و همدلی و دست در دست یکدیگر ، برای رفع آنها تلاش کنیم.

 تازه ترین واکنش رییس جمهور به اعتراضات: باید صدای انتقاد و اعتراض را شنید / مشکلات هست مملکت گل و بلبل نیست/ باید دنبال راه‌ حل مشکلات باشیم

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه‌ای با روسای کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی، ضمن بیان ضرورت تداوم جلسات مشترک با روسای کمیسیون های مجلس و اهمیت این نشست ها در هماهنگی نزدیکتر میان دولت و مجلس ، به موضوع حوادث چند روز گذشته در کشور اشاره کرد و گفت: طی چند ماه گذشته ما یک انتخابات بسیار شکوهمند و شاید رقابتی‌ترین انتخابات را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی داشتیم.

روحانی افزود: حضور و مشارکت گسترده مردم در سراسر کشور در این انتخابات که حتی با یک مساله امنیتی و یا نزاع و برخوردی میان مردم مواجه نبود، بسیار چشمگیر بود و گروههای حاضر در جامعه هر کدام نظر خودشان را می‌گفتند. این روند و برگزاری یک انتخابات عظیم و پرشکوه و با حضور گسترده مردم ، پیروزی بزرگی برای ملت و انقلاب و کشور بعد از حدود ۳۹ سال بود.

رییس جمهور با بیان برخی توطئه ها که در ذهن بعضی دشمنان بویژه در مساله بروز اختلاف میان نیروها وجود داشت ، گفت: بعد از انتخابات، یک انتظارات و هوس‌هایی یا یک تفکراتی در ذهن دشمنان ما بود که شرایط اینگونه و یا آنگونه خواهد شد و اختلاف ایجاد می شود اما شما دیدید یک مراسم بسیار خوب و شکوهمند برای تنفیذ و مراسم بسیار شکوهمند و بی سابقه نیز برای تحلیف شکل گرفت که در آن هیات هایی از ۱۱۰ کشور جهان شرکت داشتند که در برخی از این هیات ها سه تا ۴ وزیر نیز حضور داشتند.

روحانی اظهارداشت: بعضی ها از اینها فکر می کردند روابط سه قوه ، روابطی گسسته، با فاصله و اختلاف می‌شود اما بحمدالله این روابط حتی در مقایسه با دولت یازدهم بهتر و نزدیک‌تر شد که در رای اعتماد نمایندگان مجلس به وزرا تبلور یافت. آن جلسه رای اعتماد بسیار شکوهمند و کم‌نظیر بود. مجلس حرف خودش را با کمال احترام ، رعایت قانون و بهتر از هر زمان دیگر زد . تحمل اینها و دیدن این میزان از وحدت و اتحاد ، برای مخالفین و دشمنان نظام آسان نبود.

رییس جمهور با بیان اینکه وحدت و اتحاد نزدیک بین نیروهای مسلح و دولت و در مرحله بعد نیز موفقیت و پیروزی سیاسی بزرگ ملت ایران در دنیا، خوشایند دشمنان ما نبود، تصریح کرد: آمریکایی‌ها کمر بستند که برجام را از بین ببرند، با ملت ما مبارزه کنند و تحریم ایجاد کنند اما دنیا در برابر آمریکا ایستاد و در اولین گام شکست بزرگی خوردند.

روحانی با بیان اینکه البته موضوع برجام فراز و نشیب دارد، گفت: طبیعی و معلوم است موضوعی که یک طرف ما، قدرت‌های بزرگ هستند، مخصوصاً یکی از آن کشورها آمریکاست که با ما دشمنی دارد، فراز و نشیب داشته باشد. به هر حال آمریکا شکست بزرگی در برابر متحدینش و حتی اروپا متحمل شد. فقط یکی دو کشور و یک رژیم منفور غاصب از آمریکا حمایت کردند و همه دنیا در برابر این کشور ایستاد. این یک پیروزی بزرگ و عظیم و بین‌المللی برای همه ما بود و دنیا هم این پیروزی را دید.

رییس جمهور اظهار داشت: مساله بعدی موفقیتی بود که برای ثبات و امنیت منطقه و برای از بین بردن تروریسم به دست آوردیم. هیچ‌کس تردید ندارد که ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه،نقش مهم و اساسی داشته است. امروز هم برای صلح، آینده سوریه، ثبات بیشتر عراق، ثبات بیشتر در لبنان و برای دفاع از مظلومین، همه جا ایران نقش مثبت دارد.

روحانی با بیان اینکه مجموعه اینها برای دشمنان ایران سخت بود، تصریح کرد: می‌گفتند که شاید همه اینها هست، ‌ولی کشور از لحاظ اقتصادی و اجتماعی دچار شکست می‌شود. شما نمایندگان و روسای کمیسیون‌های مجلس مطلع هستید، شرایط ما از شرایط متوسط دنیا بهتر است. چرا نباید بگوییم؛ وضع اقتصادی ما از وضع اقتصادی متوسط دنیا بهتر است.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: امسال رشد اقتصادی ما در ۶ ماهه اول، ۶ درصد است. تمام کشورها به طور متوسط رشد اقتصادی‌شان ۲ الی ۳ درصد است. رشد اقتصادی ما از متوسط دنیا بهتر است و ما پیش رفتیم. ما ۷۰۰ هزار شغل درست کردیم. نتیجه در تابستان امسال نسبت به تابستان پارسال، گواه یک کار عظیم است؛ ۷۰۰ هزار شغل درست کردن، مگر کار کمی است؟

روحانی ادامه داد: چند تا کشور می‌توانند در سال ۷۰۰ هزار شغل درست کنند؟ تعداد انگشت‌شماری هستند. اما ما این کار را کردیم. کشوری هستیم که حقوق ثابت کارگر، کارمند و مستمری‌بگیر ما از تورم سالانه بالاتر است. یعنی هر سال افزایش حقوقی که داریم، با تورم سال یا معادل است یا بالاتر است. این کار بسیار عظیم و بزرگی است.

رییس جمهور گفت: دهک‌های بسیار پایین و مستضعف ما که مستمری آنها امسال، یعنی در ۹۶ نسبت به سال ۹۵ به طور متوسط بیش از سه برابر شده است. کجا داریم؟ در کدام کشور که اقشار سطح پایین جامعه آن ۸ الی ۱۰ میلیون نفر است، مستمری این افراد در طول یکسال نسبت به سال گذشته به طور متوسط بالای ۳ برابر شده است. ما کار عظیمی کردیم.

روحانی اضافه کرد: وضع روستاهای ما از لحاظ برق، آب، گاز و بهداشت را با ۵ الی ۱۰ سال پیش مقایسه کنید تا ببینید که تحول بسیار بزرگی رخ داده است. در کشاورزی، یک رشد کم‌سابقه‌ای داشتیم. در تولید گندم، دانه های روغنی، شکر و سایر محصولات پیشرفت کردیم. پیشرفت قابل ملاحظه ای هم داشتیم.

رییس جمهور اظهار داشت: خودکفایی در تولید گندم، گازوئیل و صادرات گازوئیل داریم و به سمت خودکفایی در تولید بنزین می رویم که کار عظیمی است. در پارس جنوبی، در طول ۴ سال معادل همه سال‌های قبل کار کرده ایم. فازهای ۱۰ - ۱۱ را به ثمر رساندیم که کار بسیار عظیم و بزرگی است.

روحانی تصریح کرد: در سال گذشته کمبود گاز نداشتیم. برای اولین بار وقتی ترکمنستان گاز را قطع کرد، برای ما مشکل ایجاد نکرد. این برای ما افتخار است. دفعه پیش که ترکمنستان گاز را قطع کرد، ما ناچار شدیم پول کلانی بدهیم برای اینکه وصل شود و افزایش قیمت را هم پذیرفتیم. این دفعه قبول نکردیم و بی‌اعتنایی کردیم و آنها خودشان بعد از ۱۵ روز ناچار شدند که گاز را وصل کنند.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان نگاه کنیم که نسبت به ۵ الی ۷ سال پیش وضع‌مان بهتر شده است یا نه؟ ممکن است یکسری مشکلاتی باشد، ما که نمی‌گوییم همه مشکلات حل شده است. اینکه بعضی‌ها می‌گویند ما نگوییم کشور ما گل و بلبل است، بله درست است. گل و بلبل نیست، مشکل داریم.

رییس جمهور اضافه کرد: شما روسای کمیسیون های تخصصی مجلس بهتر از همه می‌دانید که حل برخی از مشکلات زمانبر است، آماری که دیروز دیدم بارندگی پاییز امسال نسبت به پاییز متوسط ۱۰ سال گذشته، ۵۵ درصد کاهش یافته است. اینکه دست ما نیست. باید دعا کنیم رحمت خداوند بر ما نازل شود. در مورد زلزله هم از شمال تا جنوب ایران می لرزد، اینها که دست ما نیست ، خداوند باید کمک کند، البته ما باید خودمان را در برابر زلزله آماده کنیم.

روحانی همچنین به مشکل آلودگی هوا در کشور اشاره کرد و اظهارداشت: این آلودگی در عرض ۲روز و یکسال و ۵ سال که بطور کامل برطرف نمی شود بلکه چند تا برنامه می‌خواهد تا با این آلودگی‌ مبارزه کنیم. همین امسال و ۲ماه پیش به خاطر آلودگی، برخی شهرهای اروپایی بهم ریخت ،آنجا که باد و باران است اگر برای مدتی این اتفاق نیفتد، دچار مشکل می شوند، لذا اینطور نیست که چنین مشکلاتی را بتوان به سادگی حل کرد البته این معنایش این نیست که نمی‌توانیم این مشکل را حل بکنیم، باید حل کنیم.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: این مجموعه، دشمن ما را عصبانی کرد، وحدت ما تیری بود بر چشم آنها، پیشرفت ما برای آنها غیرقابل تحمل بود، موفقیت ما در دنیای سیاست و در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی برای آنها غیرقابل تحمل بود. موفقیت ما در منطقه برای آنها غیر قابل تحمل بود. شما می‌خواهید آنها انتقام نگیرند؟ شما می‌خواهید یک عده افراد را تحریک نکنند؟ ما می‌بایستی خودمان را برای این داستان آماده می‌کردیم. آنها به زبان و صراحت گفتند که ما این مشکل را به تهران می‌کشانیم و به زبان تصریح کردند نه اینکه تحلیل ما باشد.

روحانی تصریح کرد: ملت ایران با صلابت، به خوبی از این مشکلات عبور خواهد کرد. ملت ما یک اقلیت و گروه کوچک را که بیایند کاری انجام دهند، شعار خلاف قانون و خواست مردم بدهند و به مقدسات و ارزش‌های انقلاب توهین کرده و تخریب اموال عمومی بکنند ، به خوبی جمع می‌کند. ملت بزرگ ما هم از چنین حوادثی زیاد دیده و هم به راحتی از اینها عبور کرده است، اینها که چیزی نیست.

رییس جمهور افزود: دشمن در برابر پیشرفت‌ها و عظمت‌های ملت ساکت نمی‌ماند، البته اغفال شده‌هایی هم در جمع معترضین هستند که خواست به حق دارند، حالا مشکل دارند. موسسات غیرمجاز و تعاونی‌ها که ربطی به این دولت نداشته و حتی مجوز بانک مرکزی را هم نداشتند، اینها مجوزهایشان مجوزهای تعاونی برای دهه ۸۰ و قدیمی است، اشکالات و مشکلاتی داشتند، دولت برای اینکه این مسایل را حل کند، تاکنون ۱۱ هزار میلیارد تومان، پول گذاشته، این بار سنگینی بر دوش دولت است. ما این کار را کردیم. به عهده ما نیست. مگر باید این را دولت حل کند؟ برخی رفتند به یک موسسه غیرمجاز اعتماد کردند و این را هم می‌گویند که به موسسه کاسپین بانک مرکزی مجوز داده ، شما می‌دانید که موسسه فرشتگان، جزو آنهایی بود که داخل این نبود و مجاز نبود داخل این شود. نمی‌خواهم تفسیرش را بگویم یک قاضی‌ در یکی از شهرها اشتباهی کرده و این گرفتاری برای ما درست کرده که ربطی به دولت ندارد.

روحانی اضافه کرد: ما باید مشکل مردم را به گونه ای حل می‌کردیم چرا که مردم گرفتار شده بودند لذا آمدیم پول های بیش از سه میلیون نفری که گرفتار بودند را با یک سود عادلانه ای پرداخت کردیم ، حتی سود عادلانه هم به آنها داده شده است. از تعداد سپرده‌گذاران ۹۸ درصد مسایل‌شان حل و فصل شده و ۲ درصد مانده حالا ممکن است عدد پولشان بالا باشد ولی تعداد سپرده‌گذار ۲ درصد است برای حل آن هم داریم تلاش می‌کنیم ، یک مشکل قضایی بوده و مجوزهایی لازم بوده، فکر می‌کنم کارهایش را در همین هفته بتوانیم سامان دهیم که اموال آنها در اختیار قرار بگیرد، محاسبه و به آنها رسیدگی شود اما عده‌ای هم مشکلات دیگری دارند، یکسری کارگر هستند که صاحب کارخانه فعال است. جنس هم تولید کرده و جنسش هم در انبار است، تقاضا در بازار وجود ندارد. پول ندارد پول کارگرش را بدهد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه در بحث اشتغال هنوز تا زمانی که مشکل بیکاری را حل کنیم، فاصله داریم، گفت: مردم مشکلات دارند. طبیعی است، باید این مشکلات را حل و فصل کنیم. بنابراین یک عده اعتراض یا انتقاد دارند. به حق انتقاد دارند، منتها باید طریق و مسیر درست و قانونی را برای بیان انتقاد انتخاب کنند. یک عده ای در این وسط آمدند دارند با تحریک دیگران سوء استفاده می‌کنند. آن هم معلوم است که برای چیست؟

روحانی با بیان اینکه بهترین پاسخ در برابر اینگونه حوادث، چه مشکلات و چه اینگونه مسائل وحدت ملی ما است، اضافه کرد: اولین مصداق وحدت هم وحدت مسئولین است. یعنی مجلس، دولت، قوه قضائیه، نیروهای مسلح و همه افرادی که در این کشور مسئولیت دارند، همه باید کنار هم قرار بگیرند و متحد و یکصدا شوند.

رییس جمهور با اشاره به اینکه نمی خواهم وارد بحث در این باره بشوم که ریشه این حوادث که ایجاد شد، از کجا شروع شد و چه بود؟، اظهار داشت: درباره این مساله در یک فرصت و زمان دیگر می‌شود بحث کرد و حرف زد. منتها امروز باید متحد باشیم. همه دست به دست هم دهیم. دیگر بحث سر این نیست که این برای کدام جناح و حزب است و دارای چه تفکری است. بحث، بحث خود نظام و انقلاب و منافع و امنیت و مصالح ملی و ثبات ما و منطقه است.

روحانی درباره روش حل مشکل تصریح کرد: همیشه نمی شود مریض را با قرص خوب کرد و گاهی جراحی می‌خواهد. حالا اگر خانواده‌ای که باید این مریض را به جراح بسپارند، بین‌شان اختلاف نظر شود، یعنی یکی بگوید این باید جراحی شود، پزشک متخصص هم می‌گوید جراحی شود، آن طرف هم بگوید من می‌دانم باید جراحی شود، اما می‌ترسم و نمی‌توانم تحمل کنم، می‌ترسم طوری شود، نگرانی پیدا می‌کند. حالا وقتی دعوا می‌شود پزشک و جراح باید چه کار کند، بایستد؟

رییس جمهور خاطرنشان کرد: مثلاً مساله موسسات اعتباری غیرمجاز را اگر جراحی نمی‌کردیم، چه می‌شد؟ غده‌ای بود که همه بدن اقتصاد ایران را می‌گرفت. خوب جراحی شد. البته برای دولت به تنهایی کار سختی بود؛ با قوه قضائیه همکاری لازم بود و مجلس و دیگران همه دست به دست هم دادند. اما اگر این کار را نمی‌کردیم چه می‌شد. نمی‌توانیم این کار را نکنیم.

روحانی گفت: الان مشکل بیکاری و معضل اشتغال داریم. باید به شکلی آن را حل کنیم. شما می‌گویید بودجه اشتغال را از جای دیگری بیاورید. اهلا و سهلا، شما نمایندگان مجلس هستید. شما می‌گویید این بودجه را از اینجا نبریم، خوب بگویید از کجا بیاوریم، هر جا بگویید ما حرفی نداریم.

رییس جمهور افزود: آیا ما اشتغال نمی‌خواهیم؟ خیلی خب، نیاییم به مردم بگوییم؟ خب چه کار کنیم؟ به مردم چه بگوییم؟ من به عنوان رییس جمهور شما، برنامه ششم؛ برنامه ششم سر جای خودش، من به عنوان رییس جمهور یک برنامه‌ای به مردم ارایه دادم و با این برنامه‌ام مردم به من رای دادند. خود قانون اساسی هم می‌گوید برنامه به عهده رییس جمهور است. اصل ۱۳۴ می‌گوید خط مشی و برنامه با مشورت وزرا بر عهده رییس جمهور است.

روحانی اظهار داشت: من برنامه دادم و مردم به این برنامه رای دادند. به مردم قول دادم و گفتم فقر مطلق را می‌خواهم از بین ببرم. به مردم گفتم که می‌خواهم مشکل اشتغال را درست کنم. بر این مبنا مردم آمدند به من رای دادند. من باید به مردم چه بگویم؟ بگویم من برای اشتغال برنامه ندارم. باید بگویم برنامه دارم، برای اینکه برنامه داشتم و در بودجه دادم به مجلس، اما مجلس به هر دلیلی آمد گفت من رای نمی‌دهم. باید به مردم شفاف بگوییم.

رییس جمهور تصریح کرد: در قدیم مجلس می‌گفت که دولت باید شهامت به خرج دهد. وقتی انجام نمی دهیم می‌گویند دولت شهامت این کار را ندارد که معضل را حل کند، می‌ترسد. خیلی از کارهایی که می‌خواهیم انجام دهیم ممکن است عده‌ای موافق نباشند و عده‌ای مخالف باشند. مگر شما در قانون نگفتید که حامل های انرژی چگونه باید اصلاح شود. قانون خودتان است، من الان این بحث را نمی‌خواهم اینجا مطرح کنم. این کاری که شما در مجلس انجام می‌دهید، قاعدتاً در کمیسیون تلفیق بحث می‌کنید و می‌روید دنبالش. شما می‌دانید اگر اشتغال را حل نکنیم به یک نقطه‌ بحران می‌رسیم.

رییس جمهور با بیان اینکه مجلس اگر منابع بهتری دارد، آنها را اعلام کند و ما در این موضوع بحثی نداریم، گفت: آلودگی هوا را چه کار می‌خواهید بکنید. آلودگی باشد یا نباشد؟ نمی‌توانید در قیمت ها اصلاً دست نبرید و بگویید آلودگی حل شود؛ پس فردا که آلودگی زیاد می‌شود، اگر بنا باشد مدارس و حتی ادارات تهران ۱۰ الی ۲۰ روز تعطیل شود، آنوقت مردم می‌گویند چرا آلودگی را حل نمی‌کنید. ما یک مشکل دیگر داریم که آن مشکل را باید حل و فصل کنیم.

روحانی با اشاره به وعده دولت به مردم در راستای از بین رفتن فقر مطلق در کشور،اظهار داشت: اجرای این کار نیاز به منابع دارد و طرح دولت در بودجه این است که در سال آینده به مردم اعلام کنیم کسانی که درآمد آنها از حداقل مستمری که به افراد ضعیف داده می شود، کمتر است، ثبت نام کرده و ما به آنها کمک کنیم.

رییس جمهور با بیان اینکه سالانه ۶۰ هزار میلیارد تومان از جیب دولت بخاطر کمبود های صندوق های بازنشستگی، می رود، گفت: دلیل آن عمدتاً به تصمیمات مجلس و دولت در گذشته مربوط می‌شود؛ با تصویب بازنشستگی زودهنگام، ورودی پول به این صندوق کم شده و خروجی آن زیاد می‌شود و نتیجه آن کسری در صندوق است که هر سال هم بدتر می‌شود و سال آینده باید پول بیشتری برای آن بگذارید.

روحانی افزود: از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بودجه عمومی، ۶۰ هزار میلیارد تومان برای صندوق های بازنشستگی و بیشتر از ۴۰ هزار میلیارد تومان برای یارانه نقدی تخصیص پیدا می کند؛ ۶۰ هزار میلیارد تومان نیز به صندوق توسعه ملی و ۱۰ الی ۱۱ هزار میلیارد تومان هم به عنوان پاداش بازنشستگی می‌دهیم؛ علاوه بر آن برای توسعه کشاورزی نیز یارانه هایی ارائه می کنیم که در مجموع نزدیک به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان از این ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بخاطر مسایلی که در اختیار دولت نیست، از دست ما می‌رود.

رییس جمهور ادامه داد: آن ۶۰ هزار میلیاردی که به صندوق‌ها کمک می‌کنیم حاصل یک فرآیندی است که در طول سال‌ها انجام شده و به اینجا رسیده است؛ تقصیر ما نیست اما باید حل کنیم.

روحانی لایحه بودجه سال ۹۷ را برنامه یکساله دولت بر مبنای ۴ سال برنامه‌ای که به مردم وعده داده است، عنوان کرد و گفت: امسال سال انتخابات نیست و در موقعیت خوبی قرار دارید؛ حالا اگر در بهترین موقعیت مجلس و دولت نمی‌توانیم مسائل را حل کنیم، معنایش این است که نمی‌توانیم این ۵ مشکل بزرگ را حل کنیم و به یک نقطه بسیار خطرناک و ناجور خواهیم رسید.

رییس جمهور با اشاره به اینکه همه ما موقتی بوده و کشور و مردم ماندنی و ماندگار خواهند بود، اظهار داشت: معتقدم آنچه که این چند روز واقع شده ظاهرش یک نوع تهدید بوده که باید آن را به فرصت تبدیل کنیم و ببینیم مشکل چیست. چراکه همه اینها کسانی نیستند که از خارج دستور گرفته باشند بلکه عده‌ای از آنها مردمی هستند که به خاطر احساسات و مشکلات‌شان به خیابان ها آمدند.

روحانی با بیان اینکه مردم تنها به خاطر مشکلات اقتصادی به خیابان نیامده اند و فقط پول و نان و آب نمی‌خواهند، افزود: یکی از خواسته های مردم این است که فضا را بازتر کنیم.

رییس جمهور خاطرنشان کرد: وقتی خودمان همدیگر را تضعیف کنیم یعنی دولت، مجلس را تضعیف کند ما دو تا با هم قوه قضائیه را تضعیف ‌کنیم و قوه قضائیه هم همه ما را تضعیف کند آیا در چنین صورتی می‌توانیم پیش برویم، قطعا نمی‌توانیم پیش برویم وقتی خدمات‌مان را کم بیان می‌کنیم. به هر حال یک کار بزرگی در این کشور به نام برجام انجام گرفته است اصلا کاری ندارم که برجام بعدا چه می‌شود تا همین دو سال، برجام چه خدماتی به ما کرده است؟ برجام هم که برای دولت نیست بلکه مجلس، شورای نگهبان و رهبری و شورای عالی امنیت ملی هم آنرا تصویب کرده است و با هم این کار را کرده ایم.

روحانی افزود: چرا این افتخار برجام را به خوبی بیان نمی‌کنیم و همین افتخار را تبدیل می‌کنیم به کار غیردقیق انجام گرفته ما در برابر آمریکا؟ معلوم است که ما به آمریکا اعتماد نکردیم. ما که روی کلمه کلمه و خط خط برجام بحث کردیم، بالا پایین کردیم، ۳۰ ماه شبانه‌روز مذاکره کردیم ، اگر اعتماد داشتیم که ۳ روزه حل می‌شد و متنی را با هم توافق می‌کردیم چون اعتماد نداشتیم ۳۰ ماه طول کشیده است.

رییس جمهور با طرح این سوال که آیا تا اینجای برجام ما سود بردیم یا ضرر کرده ایم؟ ، گفت: اگر سود بردیم چرا همه آنرا نمی‌گوییم. دولت خدماتی انجام داده یا نه؟ اگر انجام داده، چرا همه با هم نمی‌گوییم؟اگر نقصی هم دارد و از دولت داریم را هم بگوییم، چنانچه اشکالی وجود دارد را باید دولت ، مجلس و قوه قضائیه همه با هم باید حل کنیم چرا که مشکل هم برای همه ما است، شما قانونی تصویب کرده اید ممکن است دقیق نبوده و اصلاحیه بخواهد و یا ممکن است دولت اقدامی کرده که دقت لازم را نداشته و نیازمند اصلاح باشد و یا قوه قضائیه ممکن است سیاستی اتخاذ کرده که نیازمند اصلاح باشد همه باید قبول کنیم که در مسیر تغییر صحیح و تحول درست برای رسیدن به اهدافی که مردم از ما می‌خواهند حر کت بکنیم.

روحانی تصریح کرد: اگر همه با هم شویم من تردید ندارم مردم از ما حمایت می‌کنند؛ مردم ۸۰ میلیون جمعیت است که اگر روزی لازم باشد این مردم در روزهای آینده بیایند و از نظام حمایت کنند خواهید دید که چه جمعیت میلیونی در خیابان خواهد آمد، معلوم است اینها به معنای مردم نیستند اما این هم معنایش این نیست که ما نسبت به صدای انتقاد و اعتراض بی‌توجه باشیم و گوش نکنیم بلکه باید گوش کنیم و این را به یک فرصت تبدیل کنیم. ببینیم مساله و راه حل آن چیست؟ دنبال آن راه‌ حل بگردیم و حل و فصل کنیم.

رییس جمهور با اشاره به اینکه نکاتی در جمع مطرح شد که می‌خواستم درباره آنها هم صحبت بکنم، اما فرصت نشد، گفت: خیلی از دیدگاههایی که مطرح شد، حرف‌هایی است که ما کاملاً با آن ‌موافقیم. یعنی نظر ما یکی است. باید یک قوانینی را اصلاح کنیم و باید به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ توجه بیشتر کنیم.

روحانی اضافه کرد: مساله مهارت‌آموزی از تاکیدات من در این دولت بوده و الان، هم در دانشگاه‌ها، هم در آموزش و پرورش و هم در جاهای دیگر دارد، انجام می‌شود و کمیسیونهای مجلس همه می‌توانند به ما کمک کنند. مسکن یکی از مسایلی است که این دولت، کاملاً به آن توجه کرده و ما در این مساله برنامه‌ای که داریم، تبصره ۱۸ و ۱۹، در تبصره ۱۸ دنبال اشتغال و در راس آن مساله بافت فرسوده و مسکن هستیم.

رییس جمهور اظهار داشت: جلسات متعددی برای بافت فرسوده گذاشتم و داریم موضوع را دنبال می‌کنیم. حتی فردی را گذاشتم برای نظارت ویژه برای بافت فرسوده. اگر می‌خواهیم اشتغال را درست کنیم، باید مسکن ما به حرکت در بیاید، باید صنایع و بنگاه‌های کوچک و صادرات غیرنفتی به حرکت در بیاید. حمل و نقل ما باید اصلاح شود، تا هم موضوع انرژی حل شود و هم مساله اشتغال حل شود.

روحانی با اشاره به اینکه در منبع دست شما باز است، تصریح کرد: به نظر من اگر مجلس، فکر می‌کند منبع بهتری دارد، در تبصره ۱۸ بیاید از منبع بهتر استفاده کند، ولی اگر ما برای اشتغال سال‌های آینده، امسال تصمیم‌گیری درستی نداشته باشیم، نمی‌توانیم. شما بدانید، هیچ مساله‌ای بالاتر از مساله اشتغال نیست و هیچ خطری بالاتر از بیکاری نیست. تمام مسایل از جمله مسایل اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، مواد مخدر، مساله خانواده، طلاق، هر جا که شما بروید، یک ریشه‌اش به مساله بیکاری و اشتغال برمی‌گردد.

رییس جمهور ادامه داد: این مساله بسیار مهم ما است که باید آن را حل و فصل کنیم. قادر هستیم حل و فصل کنیم. شما می‌گویید دولت یک منبعی گذاشته و من می‌خواهم منبع دیگری تعیین کنم. اهلا و سهلا، شما یک منبع بهتر پیدا کنید، ما در خدمت شما هستیم. مجددا تاکید می‌کنم دولت می‌داند که در سایه وحدت قوا می‌تواند کارش پیش برود.

روحانی خاطرنشان کرد: ما در حسن نیت مجلس و نمایندگان هیچ تردیدی نداریم. نمایندگان محترم با حسن نیت دارند دنبال می‌کنند. نماینده ملت هستند. هم شما و هم من نماینده مستقیم ملت هستیم. یعنی رییس جمهور نماینده مستقیم کل ملت است. تک تک شما هم هر کدام نماینده حوزه انتخابیه هستید که وقتی رای می‌گیرید طبق قانون اساسی نماینده همه ملت می‌شوید و در برابر همه ملت مسئولید.

رییس جمهور تاکید کرد: بنابراین هر دو نماینده مردم هستیم و از طرف مردم انتخاب شدیم. باید دست به دست هم دهیم و مشکل مردم را حل کنیم. به اعتقاد من با وحدت و اتحاد و یگانگی حتماً می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم و این جلسات را هم ان شاء الله استمرار می‌بخشیم که بیشتر استفاده کنیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

در این جلسه که با هدف افزایش تعامل و همکاری دولت و مجلس و بررسی مسائل و موضوعات کلان کشور بویژه موضوعات مرتبط با نحوه اجرای احکام برنامه ششم توسعه و قانون بودجه سال ۹۷ و حوزه های فعالیت تخصصی هر یک از کمیسیون ها برگزار شد، روسای کمیسیون های مجلس به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات تخصصی خود در بخش های مختلف به منظور بهبود شرایط در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی کشور و مردم پرداختند.

ضرورت استمرار نشست های تخصصی میان دولت و مجلس، موضوعات مرتبط با احکام بودجه و راه های تامین مالی، ساماندهی موسسات مالی و اعتباری در حوزه اقتصادی کشور، نگاه مجلس درباره تغییر در قیمت حامل های انرژی، تحول در بخش مسکن و تاثیرات آن در رونق اقتصادی، آسیب های اجتماعی و راهکارهای برون رفت از آن، موضوعات مرتبط با بخش های فرهنگی، آموزش عالی و قضایی کشور، ضرورت بازنگری در قوانین و مقررات بازرسی متناسب با شرایط کشور، توجه جدی به معیشت مردم و اقدام عملی در زمینه ایجاد اشتغال در کشور از جمله موضوعات مطرح شده در نشست روسای کمیسیون های تخصصی مجلس با روحانی بود.

همچنین در این جلسه روسای کمیسیون های تخصصی مجلس درباره مسائل سیاست خارجی و ارتقاء امنیت ملی، طرح نظام سلامت و تقدیر از این اقدام دولت، گزارش کمیسیون اصل نود در زمینه وظیفه نظارتی مجلس و تاکید بر توجه سران سه قوه به گزارش های این کمیسیون در راستای حل مشکلات مردم، توجه به حُسن عملکرد سه قوه، شرایط پروژه های عمرانی و طرح های نیمه تمام، توجه به بافت های فرسوده، انرژی و محیط زیست و لوایح مربوط به نظام انتخاباتی و امور شوراها، دیدگاه های خود را با رییس جمهور در میان گذاشتند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۸۷۰۰۸۱۴:۴۳:۵۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
از رای پشیمانم حمایت نمی کنم نه لفظی نه عملی
ناشناس۱۸۷۹۵۹۲۲:۳۰:۳۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
دولت باید در هر یک از دستگاههای اجرایی کشور یک ستاد مبارزه به فساد تشکیل دهد و گزراشات مردمی در ان سریعا رسیدگی شود بی انکه برای فرد پیگیری کنند تهدیدی به همراه داشته باشد
ناشناس۱۸۸۰۹۲۲۳:۴۴:۴۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
از رای به این دولت و به این مجلس خجل و شرمساریم و از پیشگاه ملت بزرگ ایران خاضعانه عذر میخواهیم .<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ناشناس۱۸۷۰۳۳۱۴:۵۲:۰۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
این حرف ها بیشتر موجب عصبانیت مردم میشود اقتصاد ما بهتر از حد متوسط دنیا است شما حتما دارید با بنگلادش و زامبیا ما را مقایسه میکنید
ناشناس۱۸۷۰۵۹۱۵:۰۳:۱۵ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جناب آقای روحانی گفتار درمانی جواب نمی دهد
ناشناس۱۸۷۰۶۶۱۵:۰۵:۲۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
امیدوارم به این حرفها عمل نمایند
ناشناس۱۸۷۰۷۹۱۵:۰۹:۰۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
چرا در سال اقتصاد مقاومتی یکی از بانک های زیان ده کشور به مدیران و پرسنل خود پاداش ویژه تراز و هم چنین وام صوری خودرو با سود 10 درصد و 10 ساله در حالی که سپردهدهای 23 درصدی جذب کرده و مدیر عامل این بانک از مدیرتن نجومی با پاداشدهای کلان و و وام هابسبار زیادی با نرخ بسیار پایین برای خود ابتیاع کرده لازم به ذکر است مدیر عامل مذکور چند روزی است برکنار شده ولی پول های یا مفت از ایشان باز پس گرفته نشده است
ناشناس۱۸۷۱۰۰۱۵:۱۵:۲۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
خود گویی و خود خندی عجب مرد هنرمندی!!!!! اقتصاد ما با این درآمد سرشار نفتی رو با کدوم کشور مقایسه کردی آقای روحانی؟ مردم رو بیسواد و نادان فرض کردید؟؟؟؟
ناشناس۱۸۷۱۰۱۱۵:۱۵:۳۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
علت وجود واقعیتهای متناقض چیست؟ --- متاسفانه کسانی که از نبود یا ضعف دانش مدیریت علمی رنج می برند هرگز نمی توانند واقعیتهای برون محیط مدیریت خود را با واقعیتهای کار مدیران خود و تاثیر این واقعیتها بر یک دیگر را درست ارزیابی کنند و همیشه تحت تاثیر القاآت مدیران خود نمی توانندپیامدهای واقعیتهای برون این مدیریت را درست آن چنان که هستند ببینند و باور کنند و نتیجه می شود همین اظهاراتی که رئیس جمهور محترم ما از واقعیتهای برون این مدیریت توصیف می کند و وای به به حال ما اگر این وضع با منوالی که هست باقی بماند و ادامه یابد.
سیدناصر۱۸۷۱۰۸۱۵:۱۷:۴۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
برنامه حذف یارانه کارمندی - نشانه بی تدبیری و ناامیدی
ناشناس۱۸۷۱۱۱۱۵:۱۸:۱۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جناب آقای دکتر روحانی! با فرض اینکه فرمایش شما صحیح باشه. شما میفرمایین ما با این همه منابع سرشار نفت و گاز و معدنی و ظرفیت گردشگری و ... دلمون خوش باشه که فرضا بالاتر از متوسط جهانی هستیم؟؟!! ما اگه یک سال نفت و گازمون نفروشیم که تو همون لیست از قبایل جنوب آفریقاام وضعمون بدتر میشه!!!
شهروند ایرانی۱۸۷۱۱۵۱۵:۱۸:۵۳ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
آقای روحانی وقتی حرف می زنید لطفا اول به تاثیری که حرف شما بر ذهن و رفتار مردم می گذارد فکر کنید. وقتی شما حرف هایی را می زنید که هیچ مطابقتی با واقعیات جاری در زندگی مردم ندارد چطور انتظار دارید این حرفها را باور کنند؟! چرا بیشتر مسئولین کشور ما تصور می کنند که مردم ایران چیزی نمی فهمند؟! وقتی می گویید حقوق کارمندان و کارگران مطابق نرخ تورم افزایش می یابد، آیا نمی دانید که حقوق کارگران و کارمندان از پایه ضعیف است؟ آیا حقوق کارمندان و کارگران را با حقوق مدیران و پزشکان هم تراز و متناسب می دانید؟!! سایت محترم الف لطفا منتشر کن تا شاید یکی از مسئولین بخواند و بداند که مردم ایران نادان و نابخرد نیستند و همه چیز را حتی بهتر از بسیاری از مسئولان می فهمند و مشکلات را بهتر از آنها حس و درک می کنند.
عبادی۱۸۷۱۲۴۱۵:۲۱:۰۳ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
در کلیات بودجه 97 باید یک اصلاحات اساسی در راستای رضایت قشر ضعیف و متوسط کشور انجام گیرد.
ناشناس۱۸۷۱۳۰۱۵:۲۲:۲۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اقای روحانی لطفا اقای سخنگو وریس بانک مرکزی را برکنار کنید تا قدری ارامش به جامعه برگردد
ناشناس۱۸۸۳۷۹۰۸:۲۵:۵۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
موسسات غیرمجاز و تعاونی‌ها که ربطی به این دولت نداشته و حتی مجوز بانک مرکزی را هم نداشتند، اینها مجوزهایشان مجوزهای تعاونی برای دهه ۸۰ و قدیمی است،این بار سنگینی بر دوش دولت است. ما این کار را کردیم. به عهده ما نیست. مگر باید این را دولت حل کند؟ برخی رفتند به یک موسسه غیرمجاز اعتماد کردند و این را هم می‌گویند که به موسسه کاسپین بانک مرکزی مجوز داده ، شما می‌دانید که موسسه فرشتگان، جزو آنهایی بود که داخل این نبود و مجاز نبود داخل این شود. نمی‌خواهم تفسیرش را بگویم یک قاضی‌ در یکی از شهرها اشتباهی کرده و این گرفتاری برای ما درست کرده که ربطی به دولت ندارد. از سخنان آقای روحانی کاملا مشخص است که سیف همچنان دارد اطلاعات اشتباه و نادرست در اختیار ایشان قرار می دهد کلیه این مطالبی که توسط رئیس جمهور در خصوص موسسه فرشتگان گفته شد کاملا اشتباه و نادرست است کاسپین به خودی خود هویتی ندارد و هویتش را از تجمیع این 8 تعاونی که عمده آنها فرشتگان می باشد بدست می آورد یعنی 53% از کاسپین فقط سهم فرشتگان است بعد رئیس دولت می گوید فرشتگان داخل این نبود و مجاز نبود! اگر فرشتگان نبود که در اینصورت مجوز صادره شما در 961227 غیر قانونی است چرا که حتی سپرده قانونی کاسپین را فرشتگان پرداخت کرده است و کاسپین به خودی خود که ریالی پول نداشته است حتی پول و در واقع باج مجوز صادره را باز فرشتگان پرداخت کرده است در واقع آقایان تصور کرده اند که می توانند کلیه سپرده های سپرده گذاران مظلوم فرشتگان را به نفع کاسپین و سهامدارانش بالا بکشند فرشتگان در سال 92 منحل شد و موسسه آرمان ایرانیان بوجود آمد نکته ای که سیف همیشه آنرا مخفی می کند تا حقایق اینت بر مسئولین امر آشکار نگردد موسسه آرمان ایرانیان فقط اسمش به کاسپین تغییر کرده و از منظر حقوقی و تعهدات هیچ تغییری نکرده حتی با یک شماره ثبت در اداره ثبت شرکتها (آرمان ایرانیان و کاسپین) ثبت شده اند جناب آقای روحانی از یکسال گذشته تاکنون بانک مرکزی دولت شما هزاران بار حرف هایش را تغییر داده اما درک نکرده است که مردم به مجوز صادره اعتماد کرده و در کاسپین سپرده گذاری کرده و یا افزایش سپرده داده اند و همه مستندات بانک مرکزی موجود است مطمئن باشید مردم به کمتر از حقشان که همانا پرداخت کلیه مطالباتشان اعم از اصل سپرده و سود سپرده طبق قرارداد تا روز تسویه می باشد راضی نخواهند شد در واقع طبق حقوق شهروندی که جنابعالی بارها فقط اعلام کردید بایستی ضرر و زیان وارده به سپرده گذاران طبق قانون پرداخت شود ضمنا قاضی اشتباه نکرده چرا که قبل از نامه قاضی بانک مرکزی مجوز تغییر تابلوها را داده بوده و مستنداتش موجود است و اینها حقایقی است که بانک مرکزی سعی بر پوشیده و مخفی نگهداشتن آنها دارد و متاسفانه سپرده گذاران راه ارتباطی با جنابعالی ندارند که مستندات واقعی را تقدیم حضورتان کنند در این زمینه 183 نماینده ملت در مجلس شورای اسلامی همه مستندات را بررسی کرده و 183 نماینده رای بر محکومیت بانک مرکزی طبق ماده 236 آئین نامه داخلی داده اند که گزارش محکومیت بانک مرکزی به قوه محترم قضائیه بیش از 100 روز است ارجاع شده و قرار بوده بدون اطاله وقت بررسی شود و طبق ماده 171 قانون اساسی کلیه مطالبات سپرده گذاران مظلوم کاسپین شامل اصل سپرده و سود سپرده طبق قرارداد از محل بودجه دولت در سال 96 پرداخت گردد.
ناشناس۱۸۷۱۳۸۱۵:۲۵:۴۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
ما به شما رای دادیم که بودجه این مملکت برای اشتغال زایی برای این مردم استفاده بشه نه اینکه بودجه بعضی نهادهای خاص و یا نهادهایی با عنوان های عجیب و غریب فرهنگی و سیاسی چند برابر بشه اونم با پول این مردم به شکل افزایش سوخت و مالیات .امید مردم را نامید کردید اقای روحانی فقط شعارررر.ما هزینه ندادیم که شما سر منافع حزبی و جناحی با دیگران صلح کنید و به مردم پشت کنید.!
ناشناس۱۸۷۱۴۹۱۵:۳۰:۵۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
دلار شده 4380 تومن هنوزم میگه اوضاع خوبه
ناشناس۱۸۷۱۵۰۱۵:۳۱:۱۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
مبارزه با فساد اداری و رانت خواری به زمان زیادی نیاز ندارد به اراده قوی و دست پاک نیاز دارد که نیست
ناشناس۱۸۷۱۶۲۱۵:۳۴:۲۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
تا حالا کجا بودید؟
ناشناس۱۸۷۱۸۴۱۵:۳۹:۴۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جناب ریس جمهور خواب زده.دلار 4330 شده...
مهدی۱۸۷۱۹۷۱۵:۴۸:۰۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
روحانی با بیان اینکه مردم تنها به خاطر مشکلات اقتصادی به خیابان نیامده اند و فقط پول و نان و آب نمی‌خواهند، افزود: یکی از خواسته های مردم این است که فضا را بازتر کنیم (دستور قطع تلگرام و اینستاگرام را امضا میکند)
علی نفیسی۱۸۷۲۱۳۱۵:۵۶:۳۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جناب اقای رییس جمهور و روسای محترم قوای مقننه و قضاییه ملت فهیم و نجیب ایران از تلاش های مدیران اجرایی مملکت در جهت پیشرفت امور اگاه هستند ولی گله اکثریت از نگفتن و یا کتمان واقعیت هایی است که ملت بطرق مختلف از ان مطلع میشوند . بعنوان مثال . اقای رییس جمهور مگریکی از وعده های جنابعالی حفظ ارزش پول ملی نبود؟ تولید کنندگان کشور که از دان مرغ و خوراک احشام گرفته تا قطعات و وسایل تولید و مواد اولیه کارخانجات تا داروی مورد نیاز کشور را باید با ارز خارجی تامین نمایند وقتی با افزایش نرخ ارز ۳۰ درصدی مواجه میشوند چگونه قادرند تولیدات و مایحتاج روزانه مردمی را که حتی با قیمت های یکی دوسال گذشته بسختی امرار میکردند تامین نمایند؟ من نمیدانم این امار خوش اب و رنگ مبنی بر بهبود وضعیت اقتصادی از کجا و توسط چه کسانی برای شما بزرگواران تهیه میشود ولی باور بفرمایید مردم این مملکت با اینهمه ثروت خداداد انقدر محتاج شده اند که دیگر ارزش های خانودگی و انسانی برایشان معنا و مفهوم واقعی خود را از دست داده شاید این مثال عامیانه وصف حال اکثر مردم باشد:ادم گرسنه دین وایمان ندارد.
ae25250@yahoo.com۱۸۷۲۱۶۱۵:۵۸:۳۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
امسال رشد اقتصادی ما در ۶ ماهه اول، ۶ درصد است. عجب!!!!!!!
مشعود۱۸۷۲۲۸۱۶:۰۳:۳۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
شما فقط 4 سال گفتی دولت قبل. گفتی همه چی توی دولت ما فوق العاده شده. ملت خیال کردی نمی فهمن؟
ناشناس۱۸۷۳۲۰۱۷:۰۳:۲۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
دولت تهدید
ناشناس۱۸۷۳۳۸۱۷:۱۸:۴۳ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جالبه که رئیس جمهور هنوز داره از برجام حرف میزنه
نمیدونم۱۸۷۳۸۰۱۷:۴۸:۱۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
بیایم صادق باشیم.اگه خدا وکیلی وضعیت اقتصادی و رفاهی شما دوستانی که کامنت میذارین بهتر شده رای موافق و اگه وضعیت اقتصادی و رفاهی شما بدتر شده به این کامنت رای مخالف بدین. بسم الله.
ناشناس۱۸۷۳۸۸۱۷:۵۲:۱۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
درود بر آقای روحانی
ناشناس۱۸۷۳۹۱۱۷:۵۳:۴۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
شرایط ما از شرایط متوسط دنیا بهتر است؟!؟! محبت کنید بفرمایید کدوم مشکل و درد از جامعه رو دوا کردید تو این پنج سال؟ کدوم سنگ رو از جلو راه تولید کننده داخلی غیر از صنعت خودرو برداشتید ؟که صنعت خودرو هم که معلوم هست سود و منفعتش غیر از جیب هم قطاران شما جای دیگری نمیرود. نود درصد بازاریان و مشاغل آزاد یا ضرر ده شده شغلشون یا تعطیل و خانه نشین شدن. البته طبق معمول آمار و نمودار شما که داره رو به بالا میره و شرایط رو مثبت نشون میده. اما مردم چیز دیگه ای سر سفره هاشون حس میکنن
هادی۱۸۷۴۰۰۱۷:۵۷:۱۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
مهمترین مسله این است اگر ‍پول نیست چرا برای خودت و وزیر و نمایندگان مجلس هستُ چرا یکی ۱ میلیون بگیره یکی ۵۰ میلیون هم کمشه؟ چرا وقتی کار نیست برای بچه های وزیر و نماینده کار هست؟ الان خونت چنده کجاست کارت هم که مشخصه و خیلی چراهای دیگر
ناشناس۱۸۷۴۱۴۱۸:۰۵:۳۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
باید راه برای اعتراض به صورت قانونی باز شود.وقتی من جانباز فقط جهت گرفتن داروی ریه که خرج سنگینی برای بنده که هیچ درآمدی ندارم مجبور می شوم جهت اثبات شیمیایی بودنم به چندین پزشک مراجعه کنم و در کمیسیون پزشکی هم تایید می شوم ولی به ناگهان رد می شوم و علت رد شدنم را شفاهاعدم بودجه می دانند.خب معلوم است شاکی میشوم.وقتی که می بینم در همین تهران برخی ها با ماشین های میلیاردی جولان می دهند و وقتی می بینم در یکی از بانک های خصوصی براحتی برادران و خواهرانش را یکی از مسئولین بانک استخدام می کند و آنوقت من ایثارگر علیرغم مصوبه مجلس در تگنای بوروکراسی و آزمون و تست ورزش گیر می کنم و آخر هم رد می شوم و در خرج زندگی ام می مانم و باید از این و اون قرض بگیرم تا بتوان فقط گرسنه نمانم خب معلوم است شاکی می شوم. منتهی من رزمنده نظامم را دوست دارم ولی از این بی عدالتی و فاصله طبقاتی و حقوق های نجومی و عضویت افراد دولتی در چندهاشرکت سرمایه گذاری شاکیم و اعتراض دارم و باید مسئولین برخورد جدی با مفاسد داشته باشند.
ناشناس۱۸۷۴۲۱۱۸:۱۰:۴۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
ریشه همه مشکلات دروغ گویی است آقای رییس جمهور!
ناشناس۱۸۷۴۸۳۱۸:۳۴:۱۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
آدم وقتی صحبت های جناب روحانی، نوبخت و جهانگیری را می شنود حس بدی بهش دست می دهد احساس می کند که .... فرض شده و به شعورش توهین می شود
ناشناس۱۸۷۵۳۱۱۸:۵۷:۴۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اقای رییس جمهور! مشکل الودگی ، با گران کردن بنزین حل نمی شود. بلکه اینست که به جای اینکه زورتان به 80 میلیون برسد و بنزین را گران کنید زورتان به دو شرکت مونتاژکار بی کیفیت برسد که نه محصولاتشان نه کیفیت دارد و نه ایمنی و نه قیمت. توقع دارید که باور کنیم که شما نگرانی جدی تان الودگی هواست و نه کسب درامد ازافزایش حامل های انرژی؟
ali۱۸۷۵۴۶۱۹:۰۵:۱۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
ریشه اش در دولت احمدی نژاد بود. اون مقصره. وگرنه شما کشوررو درست کرده بودی کشور اول منطقه از لحاظ اقتصادی. چنان رونقی ایجاد می کردی که.... اما این احمدی نژاد نذاشت.
ناشناس۱۸۷۵۵۸۱۹:۱۵:۰۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
ملت دیگر صبرشان لبریز شد. نمیشود یک عده با پارتی وارد سازمانهای دولتی شوند و حقوق و وامهای آنچنانی بگیرند و یک عده بیکار بمانند و نان زن و بچه خود را نداشته باشند. وقتی کسی نان برای زن و بچه اش نداشته باشد, دیگر چیزی برایش مهم نیست.
ناشناس۱۸۷۵۸۸۱۹:۲۶:۴۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اقای روحانی کدام مملکته که ارزش پولش به این شکل پایین بیاد ؟چرا رد می کنید مسایل و مشکلات بزرگ را ؟
ناشناس۱۸۷۶۱۰۱۹:۳۸:۴۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اقای روحانی یک سال و نیم پیش خانم رفت سونوگرافی توی کرج قیمتش شد۸۰۰۰۰ تومان امسال همون سونوگرافی رو انجام داد یکصد و چهل هزار تومن.....نزدیک دو برابر.حقوق منه کارگر چقدر افزایش داشته??
ناشناس۱۸۷۶۱۱۱۹:۳۹:۰۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
پس ما حالمون خوبه مابقی دنیا بیچاره و بد بخت هستند.بیچاره خارجیها که چقدر بد بخت هستند و نمیدونن.
ناشناس۱۸۷۶۱۴۱۹:۳۹:۲۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
تکرار مکررات
ناشناس۱۸۷۶۲۰۱۹:۴۱:۳۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
حرفهای تکراری چندین ساله روحانی در خصوص افزایش حقوق بالاتر از تورم که خیلی برای باز نشستگان شنیدن این حرفها عذاب آور است
ناشناس۱۸۷۶۴۷۱۹:۵۲:۰۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
احسنت به به این رییس جمهور دانا
محمد۱۸۷۶۶۱۱۹:۵۹:۵۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
علی رغم تمام انتقاداتی که به آقای روحانی دارم ولی این حرفش کاملا درست و منطقی است مردم نه تنها برای مشکلات اقتصادی بلکه همچنین برای وجود برخی فساد در اکثر ارگان ها و دستگاه ها از جمله قوه قضائیه و ..... اعتراض دارند .
ناشناس۱۸۷۶۶۸۲۰:۰۱:۳۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
در مورد مقدمه برجام و آن یک جمله گنجانده شده هم می گفتید آقای رئیس جمهور. ما هنوز توضیحی نشنیدیم.
ناشناس۱۸۷۶۹۱۲۰:۲۱:۰۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
جناب ریس جمهور محترم راه حل زدن و بستن و محدود کردن مردم نیست..راه حل جلوگیری از فساد و رانت گسترده اطرافیان شما است..با نگاهی به پرونده برادر شما و برادر معاون اول شما و وزرا و مسولان و مدیران حقوق میلیاردی بگیر می توان فهمید به کجا می روید..
نسیم شمال۱۸۷۸۵۹۲۱:۵۸:۰۶ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
بله مشکلات هست اما چرا همش از جیب مردم مایه میزارن ..دونرخی کردن بنزین و یا حذف نصف مردم از یارانه یعنی پاک کردن صورت مسئله مردم الان 10ساله همش به امید سال بهتر بدتر شدن اوضاعشون تجربه می کنن ید
ناشناس۱۸۷۹۷۰۲۲:۳۶:۱۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
ملت دیگر صبرشان لبریز شد. نمیشود یک عده با پارتی وارد سازمانهای دولتی شوند و حقوق و وامهای آنچنانی بگیرند و یک عده بیکار بمانند و نان زن و بچه خود را نداشته باشند. وقتی کسی نان برای زن و بچه اش نداشته باشد, دیگر چیزی برایش مهم نیست
ناشناس۱۸۷۹۸۸۲۲:۴۲:۲۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اعتراضات قابل پیش بینی بود هر زمان که بیت المال به تاراج برود و به حقوق مردم و محرومان تعدی بشود کاخها بر روی کوخها بنا شود باید جواب پس داد. تاریخ را مطالعه کنیم از سرنوشت دیگران عبرت بگیریم ریشه اختلاس و فساد و اشرافی گری و رانت خواری را خشک کنید وگرنه فردا دیر است...
مهدي۱۸۸۰۹۳۲۳:۴۶:۰۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۱
اقای رییس جمهور چرا حرفهای تکراری و غلط قبلی خود را تکرار می کنید کجا مشکل ۹۸ درصد سپرده گذاران حل شده به خدا همش دروغه کجا سود متعارف دادن ،حتی اصل پول سپرده گذاران را هم ندادن حقایق رو از مردم بشنوید نه از اقای سیف به خدا زندگی سپرده گذاران نابود شده ایا فرایادرسی نیست
ناشناس۱۸۸۲۷۵۰۵:۱۱:۵۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
آقای روحانی، فرافکنی بسه. مگه میخوای مردمو گول بزنی؟ یا شاید خودت میگی خودتم باور میکنی خوشحالم میشی عزیز جان ، مگه میشه این همه موسسه یهو با هم ورشکست بشن برادر من، یه مقدار از اون اصول شهروندی که مدام میگی رو وردار بیا و صادقانه بگو داستان این موسسات چیه. آقای رییس جمهور با این حرفای کلی و نادرست که ۹۸درصد مشکلات سپرده گذارا حل شده و ۲ درصد حل مونده ،مساله حل نمیشه. اگه مساله حل شده بود این همه آدم نمیومد تو خیابون واسه پولش و سرمایه یه عمرش آقای رییس جمهور ، این مدیر نالایق بانک مرکزی سیف پاشنه آشیل شماست. با گفتاردرمانی و انکاردرمانی این مساله حل نمیشه، از خواب انکار و غفلت بیدار بشین قبل اینکه خیلی دیر بشه. پول مردمو پس بدین
ناشناس۱۸۸۲۸۵۰۶:۰۱:۴۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
 درسته دل خوشی از روحانی و دولت  ندارم،اما اینم میدونم که اوضاع فعلی بسیار بهتر از شرایطی است که خدای ناکرده جنگ داخلی رخ بده و وضعیت کشورمون بشه مثل سوریه. دولت باید به فکر محرومان و قشر متوسط و ضعیف باشه،برای تامین درآمدهاش،از جیب مردم هزینه نکنه،به والله مردم پولی در بساط ندارند،چرا قصد داشتید بنزین رو ۱۵۰۰تومان بکنید؟؟چرا قصد افزایش مالیات ها رو داشتید؟چرا در این وضعیت وخیم قصد داشتید که یارانه ۳۰ میلیون نفر رو قطع کنید؟ جناب روحانی،مردم توان اداره یک زندگی عادی رو ندارند،حداقل ۵ سال باید قیمت بنزین به همین شکل بمونه،افزایش قیمت نداشته باشیم و یارانه حذف و قطع نشه تا به یک ثبات و تعادلی برسیم. شما خرج هاتون و اسراف در دستگاههای دولتی رو کم کنید،بهره وری سازمانها و وزارت خانه ها رو افزایش بدید و از راه صرفه جویی در دستگاهها و حذف بریز و بپاش های مضر،درآمد کسب کنید. به والله برای مملکتی که بهترین مملکت برای درآمد زایی در حوزه گردشگری است؛خجالت داره که مردم اش در فقر زندگی بکنن. با گردشگری ما میتونیم درآمدی در حد درآمد نفت داشته باشیم. کشوری مثل آلمان درآمدش از گیاهان دارویی بیشتر از درآمد نفت ماست ولی ما که کشورمون بهشت گیاهان دارویی است،اندر خم یک کوچه ایم و درآمدی از این نعمت نداریم. و دهها مورد درآمدی دیگه. قبول کنید که مدیران وزارت خانه ها و سازمان های شما با میانگین سنی بیش از ۵۵ و ۶۰ سال ناکارآمد هستند.انگیزه کار و تلاش ندارند. توانایی و نشاط مناسبی ندارند.وزرا و مدیران کل را باید عوض کرده و نیروهای جوان و کارآمد و با انگیزه وارد دستگاهها کنید و نتیجه را ببینید. با محافظه کاری و ترسیدن و ریسک نکردن به هیچ جا نخواهید رسید و اوضاع وخیم تر خواهد شد. اما بدانیم که تا زمانیکه با همسایگان و کشورهای حوزه خلیج فارس مشکلات جدی داریم،رشد و پیشرفتی نخواهیم داشت. به هر شیوه ممکن،این درگیری های منطقه ای را پایان دهید زیرا این مسایل و دعوا و درگیری با کشورهای همسایه؛شده پاشنه آشیل کشور ما. بیش از ۵۰ درصد ظرفیت مدیریت کشور ما و هزینه های ما؛بابت این درگیری ها صرف میشود و تبدیل به وضعیت نگران کننده ای شده است. اگر با همسایگان رابطه عالی داشته باشیم؛مشکلات اقتصادی هم به تبع آن بهبود خواهد یافت. امیدوارم گوش شنوایی برای شنیدن باشد
ناشناس۱۸۸۴۴۱۰۸:۴۸:۲۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
آقای روحانی چرا فکر می کنید رونق و اشتغال فقط در ساخت وساز و بالا بردن نرخ خانه وملک است بسیاری از کارخانه های بزرگ وکوچک با واردات بی رویه دولت شما تعطیل شده اند - فساد ورانت خواری در دولت شما به اوج رسیده - ........
رضا۱۸۸۵۲۱۰۹:۳۰:۰۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
مشگلات اقتصادی مملکت جز با یک جراحی دردناک اقتصادی از طریق حذف 90 درصد یارانه ها و افزایش مالیات برمصرف و نهایت اختصاص دادن منابع حاصله به اشتغال و رشد اقتصادی قابل حل نخواهد بود.
ناشناس۱۸۸۵۳۰۰۹:۳۴:۳۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
به درد دل مردم گوش کنید! مخصوصا ابعاد اقتصادی آن که تحت تاثیر ابعاد سیاسی نیز هست.
آرمان۱۸۸۶۰۳۱۰:۱۲:۴۷ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
من که تمام مدتی که جناب روحانی حرف میدن،واقعا شک میکردم نکنه دارن از اوضاع یه کشور دیگه میحرفن!!! واقعا ایران تو این مدتی که ایشون اومده حتی یه نمونه پیشرفت هم داشته؟ یا کلا فقط پس رفت بوده و عقب گرد؟
مرتضی۱۸۸۶۹۲۱۰:۵۸:۲۹ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
دوای درد همه این مشکلات حزب هست. الان وقتشه که حزب ها فعال بشن و مردم رو به خودشون جذب کنند و این اعتراضات رو مدیریت کنن. ما میتونیم این تهدید رو با این روش به فرصت عالی تبدیل کنیم.به نظرم بهترین فرصت برای احیای کار حزبی توی جامعه است. فرصتی برای تحول دموکراسی توی جامعه سنتی ایران. فرصتی که به همین راحتی ها به دست نمیاد. البته باید اجازه بدیم احزاب راحت تر از اینی که هست تشکیل بشن و مجوز بگیرند. اگر حزب داشته باشیم مشکلات اینطوری سر باز نمیکنن و از راه درست مطرح میشن و از طرفی مردم میتونن حرفشون رو به کرسی قدرت برسونن. الان برنده کسی هست که با بلند کردن پرچم حزب، کوله بار تشکیلاتش رو ببنده. آینده جمهوری اسلامی با تشکیل حزب های مردمی تضمین میشه. همونطوری که از اول انقلاب تا الان داریم نان حزب جمهوری رو میخوریم. ولی تا کی؟؟
جلال۱۸۸۹۷۰۱۳:۱۰:۳۴ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
عامل بسیاری از نارضایتی های مردم فقط حرف زدن رییس جمهور و عدم کارایی است
طاووسی۱۸۹۲۹۲۱۴:۵۱:۰۰ ۱۳۹۶/۱۰/۱۲
بازم آفرین بر این رئیس جمهور که برای مردم حق اعتراض قائل هست و لایحه حقوق شهروندی رو مطرح کرد نه اینکه مثل احمدی نژاد معترضین رو خس و خاشاک نامید و با مردم آنچنان برخورد کرد که کهریزک یک نمونه اش بود.رئیس جمهور در قدرت باید به مردم حق اعتراض بده نه وقتی کنار رفت دم از حق اعتراض بزنه و از بست نشینی حمایت کنه.
ناشناس۱۹۰۳۹۱۰۸:۱۴:۳۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
بد ترین دوره کشور از نظر اقتصادی وسیاسی وفشار برمردم همین دوره روحانی است وبهترین دوره اقتصادی بدون مشکلات سنگین برای مردم دوره خاتمی بوده است
ناشناس۱۹۳۷۸۵۰۹:۵۷:۳۳ ۱۳۹۶/۱۰/۱۵
آقای روحانی راه حل ساده است بایدقاطعانه بایستی وجلوی بودجه که خودتان برای نهادهای بدون بازده گذاشته ای رابگیری وپول آنهاراخرج مشکلات کشوربکنید.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین