قاتل ملیکای ۸ ساله خوزستانی دستگیر شد/ نوجوانی ۱۴ ساله با انگیز سرقت طلاجات دختربچه

گروه حوادث الف،   3960708011 ۲۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

پسر ۱۴ ساله ای به خاطر قتل ملیکای ۸ ساله در هفتکل خوزستان دستگیر شد. فرمانده پلیس خوزستان با اعلام این مطلب گفت: انگیزه قاتل سرقت طلای دختر بچه بوده و تحقیقات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

قاتل ملیکای ۸ ساله خوزستانی دستگیر شد/ نوجوانی ۱۴ ساله با انگیز سرقت طلاجات دختربچه

جسد ملیکا دختر ۸ ساله اهل هفتکل در حالی که سه روز از گم شدنش می گذشت در حالی که دستان او از محلی که دفن شده بود، بیرون افتاده بود در یک خرابه کشف شد.

ملیکا دختر ۸ ساله اهل منطقه هوره هفتگل که به خاطر جدا شدن مادر و پدرش در خانه پدر بزرگ مادری اش زندگی می کرد، سه روز قبل از پیدا شدن جسد در حالی که آخرین بار در نزدیکی خانه شان مشغول بازی کردن بود گمشده بود و پلیس از شب چهارم مهر ماه سال جاری تحقیقات ویژه ای را آغاز کرده بود.

تحقیق از مظنونان

سرهنگ علی تقدسی، فرمانده انتظامی شهرستان هفتکل ساعتی پس از آغاز تحقیقات، گفت: چند مظنون در ارتباط با قتل دختر بچه هشت ساله هفتکل دستگیر شدند.

قتل این دختر بچه هشت ساله برای ما محرز شده و کارشناسان آگاهی سرنخ های خوبی در این زمینه به دست آورده که با دستگیری این افراد کار تجسس و کارشناسی فنی و دقیق بر روی پرونده آغاز شده است.

۷۲ ساعت بعد

سردار حیدر عباس زاده ۷۲ ساع پس از کشف جسد خبر دستگیری قاتل ملیکای ۸ ساله را اعلام کرد و در تشریح جزئیات عملیات گفت: ظرف ۷۲ ساعت با تلاش شبانه‌روزی کارآگاهان پلیس آگاهی قاتل دختربچه هفتکلی شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود: قاتل که نوجوانی ۱۴ ساله است با انگیز سرقت طلاجات دختربچه، او را به ساختمان نیمه‌کاره‌ای برده و پس از سرقت گوشواره‌ها وی را خفه می‌کند.

سردار عباس زاده با اشاره به اینکه قاتل برای از بین بردن رد جرمش جسد دختربچه را دفن کرده است، افزود: گوشواره دختربچه نزد متهم کشف شد. فرمانده انتظامی استان خورستان عنوان کرد: متهم در تحقیقات پلیس انگیزه خود را سرقت گوشواره عنوان کرد.

اسحاق مرادی فرماندار هفتکل پیش از دستگیری قاتل در خصوص تجاوز به ملیکا گفته بود که هنوز مشخص نیست که آیا به این دختر بچه تجاوز شده است یا نه، جسد ملیکا برای تحقیقات بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شده است و پلیس آگاهی در حال حاضر تحقیقات خود را از مادر و پدر ملیکا آغاز کرده است تا سرنخی از قاتل یا قاتلان به دست بیاوردند.

ملیکا ۸ ساله که قربانی یک جنایت هولناک شده است، غروب روز سوم شهریور ماه در محل بازی کودکان مشغول بازی بود که به طرز مرموزی ناپدید شد، تا اینکه پلیس در گام نخست دمپایی ملیکا را زیر وسایل بازی پیدا کرد و ۱۰۰ متر آن طرف تر جنازه اش را درحالی که دستان کوچکش از زیر خاک بیرون بود، پیدا کردند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۱۱۵۸۲۰۹:۱۷:۱۲ ۱۳۹۶/۷/۸
قاتل 14 ساله.سن قاتلین چرا داره پایین میاد؟
مسلم۱۱۱۵۹۴۱۰:۱۵:۱۶ ۱۳۹۶/۷/۸
دستشون درد نکنه من به عنوان شهروند ازشون بخاطر این امنیت تشکر میکنم.
ناشناس۱۱۱۶۲۶۱۱:۲۲:۳۰ ۱۳۹۶/۷/۸
سن قاتل شدن در ایران کاهش یافته
ناشناس۱۱۱۶۶۱۱۲:۲۵:۴۰ ۱۳۹۶/۷/۸
اگر پسر 14 ساله قاتل است واقرار کرده پس چرا هنوز پدر ومادر برای دستگیری قاتل یا قاتلان مورد تحقیقند ؟!
ناشناس۱۱۲۲۰۲۱۸:۳۰:۱۲ ۱۳۹۶/۷/۹
این حرف شما کاملا رد میشه اصلا پدر و مادر جزو تحقیقات شوندگان نیستن
ناشناس۱۱۱۶۸۲۱۲:۵۷:۲۹ ۱۳۹۶/۷/۸
تا چند سال پیش نوجوانان ۱۳-۱۴ ساله مون بخاطر دفاع از ناموس میرفتن زیر تانک
ناشناس۱۱۲۱۲۵۱۴:۱۶:۱۳ ۱۳۹۶/۷/۹
اون روزها تلگرام نبود که همه چیزش مبتذله. بچه ها موبایل نداشتند خوش به حال اون روزها
جواد۱۱۱۶۹۱۱۳:۲۱:۳۷ ۱۳۹۶/۷/۸
خدا لعنت کنه این ذهن های پلید رو به حق این شب های عزیز. مردم مراقب افکارتون باشید من نمیدونم واقعا چه بر سر این جامعه اومده که خیلی از کارهای حرام رو به شوخی برای هم تعریف میکنند و برای هم پیغام می فرستند. نتیجه اش این می شود که یک دختر بچه معصوم قربانی این افکار پلید و شیطانی می شود. خدایا خودت بهمون رحم کن. الهی آمین
ناشناس۱۱۱۷۲۱۱۴:۱۳:۵۹ ۱۳۹۶/۷/۸
سالانه صدها میلیارد بودجه فرهنگی مملکت پس چی میشه؟
ناشناس۱۱۲۲۹۰۲۲:۰۰:۳۸ ۱۳۹۶/۷/۹
هیچی میره توی حساب ژنهای خوب. جای نگرانی نداره.
ناشناس۱۱۱۷۶۳۱۶:۰۵:۰۳ ۱۳۹۶/۷/۸
لابد می‌خواهید قاتلش را اعدام کنید تا عبرتی بشود برای سایرین که این کار را در جای دیگری از ایران تکرار نکنند. عزیزان، خیرخواهانه می‌گویم: با اعدام قاتل در منظر عام، شما جرم را گسترش می‌دهید. داستان "طوطی و بازرگان" را دریابید.
بهزاد۱۱۱۷۶۶۱۶:۱۸:۴۴ ۱۳۹۶/۷/۸
چه به سر ما امده است
ناشناس۱۱۱۷۷۶۱۶:۴۱:۱۷ ۱۳۹۶/۷/۸
قاتل 14 ساله واقعا نوبره!!
ناشناس۱۱۱۸۷۹۲۱:۳۷:۱۵ ۱۳۹۶/۷/۸
سن اش 14 است ولی هیکل و قواره اش ممکن است 18 ساله باشد.
ناشناس۱۱۱۸۸۴۲۱:۵۶:۳۵ ۱۳۹۶/۷/۸
فقر چیکار میکنه با جامعه...
ه۱۱۱۹۳۷۰۰:۰۶:۲۹ ۱۳۹۶/۷/۹
وقتی بی حجاب بیرون میاین نوجوون دستش به شما که نمیرسه ...
ناشناس۱۱۳۸۷۴۱۷:۰۳:۳۳ ۱۳۹۶/۷/۱۲
برو بخون انگیزه قتل چی بوده بعد بیا .. نظر بده.
ناشناس۱۱۱۹۴۰۰۰:۱۳:۵۳ ۱۳۹۶/۷/۹
خیر نبینه الهی
ناشناس۱۱۲۶۵۰۱۷:۱۳:۴۳ ۱۳۹۶/۷/۱۰
خدالعنتش کنه این بایدقصاص شهرستان
ناشناس۱۱۱۹۴۹۰۰:۳۵:۱۴ ۱۳۹۶/۷/۹
خدا عاقبتمون رو بخیر کنه!!!!!یاااااااااخدااااااا خودت رحم کن
ليلا۱۱۲۰۳۵۱۱:۰۹:۴۶ ۱۳۹۶/۷/۹
وقتي يه فضاي تفريحي درست و حسابي براي ادم ها مخصوصا بچه ها نداشته باشيم بچه ها هم ميرن دنبال اعتياد و فساد و جنايت بعد از اين همه سال حتي يه شهر بازي خوب و استاندارد در حد بقيه كشورها نداريم بقيه چيزها بماند يا در مورد ورزش انقد هزينه ها گرونه نميشه رفت سمتش در مورد درس هينطور من فقط خودم امسال نزديك ٢ ميليون پول كتاب دادم جدا از چيزاي ديگه
مژده۱۱۲۱۲۲۱۴:۱۳:۱۱ ۱۳۹۶/۷/۹
هر چی بدبختی مال تلگرام موبایلهاست. تو را به خدا مسئولین محترم بساط تلگرام را جمع کنید. فرهنگش را نداریم
رزا۱۱۲۱۵۰۱۵:۲۲:۵۷ ۱۳۹۶/۷/۹
واقعا جای تاسف داره. از صمیم قلبم تسلیت عرض میکنم به خانواده محترم ملیکا
ناشناس۱۱۲۲۸۰۲۱:۳۹:۰۳ ۱۳۹۶/۷/۹
باز هم بگیم مقصر ماهواره است تا حبال همه راحت بشه
سرباز گمنام امام زمان عجل الله۱۱۶۶۷۸۱۸:۰۲:۳۳ ۱۳۹۶/۷/۱۶
اعدام فقط اعدام
yektanetتریبون

آخرین عناوین