نظر منتشر شده
۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 212509
سخني با رييس جمهور درباره سفر خوزستان
بخش تعاملی الف - نقي عبدالجوادي دستجردي
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۰
اولين سفر استاني آقاي روحاني رييس جمهور محترم به استان خوزستان حاوي نكاتي بود كه در اين يادداشت به دو نمونه از اين نكات اشاره مي شود.

الف - كشاندن مردم به خيابان ها به عنوان استقبال مردمي.
ب - نوشتن نامه توسط مردم و رساندن آن به دست رييس جمهور يا اطرافيان ايشان.

در مورد نكته الف بايد گفت:

هر چند من آقاي روحاني را يك رييس جمهور مردمي مي دانم و احترام زيادي براي ايشان قايلم و معتقدم در همين مدت كوتاه، گام هاي خوبي توسط ايشان و وزيرانشان براي رفع مشكلات مردم برداشته شده است. ولي اين دليل نمي شود كه از ايشان انتقاد نكنم و اصولا نقد عملكرد ايشان منافاتي با تاييد توانايي ها و زحمات ايشان ندارد. كما اين كه در تاييد عملكرد آقاي ظريف وزير امور خارجه دولت ايشان، يادداشتي توسط نگارنده، با عنوان "الگويي به نام ظريف" در همين سايت ارايه شد.

نگارنده معتقد است، تعطيلي اداره ها و آموزشگاه ها و كشاندن مردم به خيابان ها به منظور استقبال خياباني عملي نخ نما و كهنه است و چيزي جز ايجاد راه بندان، اتلاف وقت مردم در خيابان ها و بر زمين ماندن كارهاي مردم در ادارات تعطيل شده در پي ندارد. ضمنا رييس جمهور و هيئت همراه هم مي توانند وقت بيش تري براي انجام كارها و رفع مشكلات استان داشته باشند. به جاي اين كار رييس جمهور مي تواند پس از تعطيلي ادارات و آموزشگاه ها در يكي از ورزشگاه هاي شهر با مردم روبرو شود و براي آن ها سخنراني كند.

در مورد نكته ب نيز بايد گفت:
مردم مشكلات زيادي دارند و اين مشكلات مي بايست به گونه درست و ريشه اي حل شود. رسيدگي به تك تك مشكلات مردم كار رييس جمهور نيست. اين كار علاوه بر گرفتن وقت رييس جمهور و دولت در مردم توقع كاذب ايجاد مي كند. ضمنا مردمي كه دسترسي به رييس جمهور ندارند تكليفشان چيست و چگونه مي بايست مكشلاتشان حل شود؟

بنا بر اين ضمن تاييد سفرهاي استاني كه حتما بايد انجام شود، موارد زير براي بهره برداري بهينه از اين سفرها پيشنهاد مي شود:

۱- لغو استقبال هاي خياباني، عدم تعطيلي ادارات و آموزشگاه ها و دعوت مردم به محل برگزاري سخنراني رييس جمهور آن هم در ساعات غير اداري.

۲- عدم قبول نامه هاي مردمي. مردم بايد به اين نكته آگاهي يابند كه بيش تر مشكلات آن ها ناشي از مشكلات كنوني كشور است و با حل مشكلات كشور اكثر مشكلات مردمي نيز حل خواهد شد.

۳- كاهش مدت سخنراني ها. آقاي رييس جمهور خود واقف است كه مدت حضورش در استان محل سفر بسيار كوتاه است. بنا بر اين بهتر است به جاي سخنراني، با برگزاري جلسات با مسئولان استاني، بر مشكلات استان واقف شده و در جهت رفع اصولي آن ها اقدام كند.

البته علاوه بر اين موارد، موارد ديگري در نخستين سفر استاني رييس جمهور به چشم آمد كه در اين يادداشت كوتاه فرصت پرداختن به آن ها وجود ندارد.

اميدوارم با حسن نيتي كه در آقاي رييس جمهور و دولت ايشان وجود دارد، دولت تدبير و اميد بتواند مشكلات كشور را مرتفع كند. مردم نيز به همين اميد به ايشان راي داده اند و ايشان را باكفايت ترين فرد براي حل مشكلات دانسته اند.
 
کلمات کلیدی : نقي عبدالجوادي دستجردي
 
ناصر خادمی ماشاری
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۲:۰۰:۵۸
بسمه تعالی.اتفاقا قضایا برعکس نوشتار جنابعالیست. با توجه به سابقه امر، به دستور شخص رئیس جمهور محترم، دفتر ایشان به همه استانداران و در این مورد خاص به استانداری خوزستان ابلاغ کردند که حق تعطیلی ادارات، مدارس، مجموعه های صنعتی و... و آوردن اشخاص برای استقبال را ندارند.
راجع به مطلب دوم هم رئیس جمهور محترم بارها اعلام نمودند که این کار خلاف اصول کشورداریست منتهی وقتی مردم عزیز طی هشت ساله دولت عدالت به این شیوه ترغیب شده و عادت کرده اند، آیا تیم همراه دولت می توانستند از دریافت نامه های مردم خودداری کنند؟آنوقت دولت به عدم توجه به مشکلات مردم ، داشتن روحیه پادشاهی و هزار صفت مذموم، متهم نمیشد؟ چرا برخی از ما، مواردی را که رئیس جمهور محترم بارها در مدمت و مخالفت با آن رویه ها صحبت کرده اند را به عنوان منش دولت معرفی می کنیم؟ (1920210) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۸:۰۹:۱۵
کلا این روشی که مردم مشکلات خود را باید حتما و شخصا طی درخواست نامه ای و مکتوب ، با دست شخص خود!!!! به دست شخص !!!! مقام عالی برسانند تا لابد ، شاید انشاءالله به طرح و حل مشکل منتهی شود ، اساسا یک روش مربوط به دوران بی قانونی و نزول اجلال مقام منیع ارباب و خان عبور کننده بود که یافتن روزنه ای به دل بسته و مسدود وی ، رهگشائی بود برای حل همۀ مشکلات رعایا !!!! ؛
آیا در دورانی که قرار شده چراغ سبز " راه- گشا " باشد و قرمز " راه- بند" و قانون هم همۀ موارد را چه آزادی ها را و چه ممنوعیت ها را پیش بینی کرده ، آیا انتقال دستی درخواست به دست یک مقام :
به معنای درخواستی برای چشم بستن وی بر روی مقررات و قوانین است و یا التماسی برای پارتی بازی و سفارش کردن وی ؟!؟!؟!؟
سرعت دادن به نحوه و زمان بررسی درخواست است(طبیعتا با سبقت گرفتن از دیگرانی که در صف بررسی و در نوبت قرار گرفته اند !!!!)؟!؟!؟!؟
بیانگر ضعف ها و نارسائی های قانون است یا بی کفایتی مجریان قانون ؟!؟!؟!؟
حاکی از بسیار طولانی بودن و به نتیجه نرسیدن سازوکار معمولیست ؟!؟!؟!؟
یا...............؟!؟!؟!؟
در هر حال جا دارد جلوی این روش قرون وسطائی و دوران پیش از " حکومت قانون " که متأسفانه رو به گسترش بیش از پیش هم گذاشته ، گرفته شود و سازوکار های کاملا سازگار و مناسب برای رسیدگی به گرفتاری های روز افزون مردم دردمند و ناتوان به گونه ای شایسته و آبرومندانه ، سامان یابد ؛ (1921452) (alef-10)
 
مرتضی
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۸:۲۴:۴۸
آقای احمدی نژاد 8 سال ملت را پشت خودش کشید کسی چیزی نگفت. نمی دانم چرا این قدر به روحانی گیر می دهید؟! (1921500) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۱۹:۱۱:۲۷
کشور ما باید هر چه سریعتر به جایی برسد که مردم احتیاجی به نامه نوشتن به رئیس جمهور نداشته باشند و کارهایشان در ادارات بدون تبعیض و پارتی بازی و ... انجام شود .
یکی از بزرگترین مشکلات ما همین رفیق بازی و تبعیض است که در کشور اسلامی اصلا نباید جایی داشته باشد . والسلام . (1921626) (alef-10)
 
عبدالله
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۲۰:۵۴:۱۴
فقط می گویم خدا ننه ات را بیامرزد (1921902) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۰-۳۰ ۲۲:۱۳:۱۵
موافقم لطفا رییس جمهور مردمی و محبوب مردم ازاعمال عوام فریبانه دولت قبلی پرهیز نمایید و ملت منتظر بر انداختن بدعتهای نادرست دولت قبل است . (1922101) (alef-10)