سخني با رييس جمهور درباره سفر خوزستان

بخش تعاملی الف - نقي عبدالجوادي دستجردي

30 دی 1392 ساعت 10:50

اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.


اولين سفر استاني آقاي روحاني رييس جمهور محترم به استان خوزستان حاوي نكاتي بود كه در اين يادداشت به دو نمونه از اين نكات اشاره مي شود.

الف - كشاندن مردم به خيابان ها به عنوان استقبال مردمي.
ب - نوشتن نامه توسط مردم و رساندن آن به دست رييس جمهور يا اطرافيان ايشان.

در مورد نكته الف بايد گفت:

هر چند من آقاي روحاني را يك رييس جمهور مردمي مي دانم و احترام زيادي براي ايشان قايلم و معتقدم در همين مدت كوتاه، گام هاي خوبي توسط ايشان و وزيرانشان براي رفع مشكلات مردم برداشته شده است. ولي اين دليل نمي شود كه از ايشان انتقاد نكنم و اصولا نقد عملكرد ايشان منافاتي با تاييد توانايي ها و زحمات ايشان ندارد. كما اين كه در تاييد عملكرد آقاي ظريف وزير امور خارجه دولت ايشان، يادداشتي توسط نگارنده، با عنوان "الگويي به نام ظريف" در همين سايت ارايه شد.

نگارنده معتقد است، تعطيلي اداره ها و آموزشگاه ها و كشاندن مردم به خيابان ها به منظور استقبال خياباني عملي نخ نما و كهنه است و چيزي جز ايجاد راه بندان، اتلاف وقت مردم در خيابان ها و بر زمين ماندن كارهاي مردم در ادارات تعطيل شده در پي ندارد. ضمنا رييس جمهور و هيئت همراه هم مي توانند وقت بيش تري براي انجام كارها و رفع مشكلات استان داشته باشند. به جاي اين كار رييس جمهور مي تواند پس از تعطيلي ادارات و آموزشگاه ها در يكي از ورزشگاه هاي شهر با مردم روبرو شود و براي آن ها سخنراني كند.

در مورد نكته ب نيز بايد گفت:
مردم مشكلات زيادي دارند و اين مشكلات مي بايست به گونه درست و ريشه اي حل شود. رسيدگي به تك تك مشكلات مردم كار رييس جمهور نيست. اين كار علاوه بر گرفتن وقت رييس جمهور و دولت در مردم توقع كاذب ايجاد مي كند. ضمنا مردمي كه دسترسي به رييس جمهور ندارند تكليفشان چيست و چگونه مي بايست مكشلاتشان حل شود؟

بنا بر اين ضمن تاييد سفرهاي استاني كه حتما بايد انجام شود، موارد زير براي بهره برداري بهينه از اين سفرها پيشنهاد مي شود:

۱- لغو استقبال هاي خياباني، عدم تعطيلي ادارات و آموزشگاه ها و دعوت مردم به محل برگزاري سخنراني رييس جمهور آن هم در ساعات غير اداري.

۲- عدم قبول نامه هاي مردمي. مردم بايد به اين نكته آگاهي يابند كه بيش تر مشكلات آن ها ناشي از مشكلات كنوني كشور است و با حل مشكلات كشور اكثر مشكلات مردمي نيز حل خواهد شد.

۳- كاهش مدت سخنراني ها. آقاي رييس جمهور خود واقف است كه مدت حضورش در استان محل سفر بسيار كوتاه است. بنا بر اين بهتر است به جاي سخنراني، با برگزاري جلسات با مسئولان استاني، بر مشكلات استان واقف شده و در جهت رفع اصولي آن ها اقدام كند.

البته علاوه بر اين موارد، موارد ديگري در نخستين سفر استاني رييس جمهور به چشم آمد كه در اين يادداشت كوتاه فرصت پرداختن به آن ها وجود ندارد.

اميدوارم با حسن نيتي كه در آقاي رييس جمهور و دولت ايشان وجود دارد، دولت تدبير و اميد بتواند مشكلات كشور را مرتفع كند. مردم نيز به همين اميد به ايشان راي داده اند و ايشان را باكفايت ترين فرد براي حل مشكلات دانسته اند.


کد مطلب: 212509

آدرس مطلب: http://alef.ir/vdcgzx9xyak9qn4.rpra.html?212509

الف
  http://alef.ir