پزشکیان: بی توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها است

  4041101060 ۱۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهور بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه را از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها دانست و گفت: زمانی که همه دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی نسبت به مطالبات و مشکلات اقشار ضعیف بی‌اعتنا باشند، نمی‌توان انتظار داشت جامعه به سمت خشونت، بی‌میلی و فاصله گرفتن از کشور و نظام سوق داده نشود.

پزشکیان: بی توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها است

به گزارش ایرنا، یکصد و چهل و هفتمین جلسه هیئت دولت، صبح امروز چهارشنبه اول بهمن‌ماه ۱۴۰۴، به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، برگزار شد.

در این جلسه، رئیس‌جمهور پس از استماع گزارش وزیر اطلاعات درباره علل و عوامل بروز حوادث اخیر، برنامه‌ها و اقدامات دشمنان، ویژگی‌ها و تعداد دستگیرشدگان، و همچنین نقش برخی سازمان‌ها و تشکل‌ها در شکل‌گیری ناآرامی‌ها و اغتشاشات، بر ضرورت اطلاع‌رسانی شفاف به افکار عمومی تأکید کرد و خواستار آن شد که جزئیات این گزارش به سمع و نظر مردم رسانده شود تا جامعه در جریان واقعیت‌ها و ابعاد مختلف این وقایع قرار گیرد.

پزشکیان با اشاره به لزوم بازنگری در روندهای اجرایی کشور تصریح کرد: باید بپذیریم که در مسیر اداره امور، اشتباهاتی داشته‌ایم و اگر نسبت به خطاهای خود آگاه نشویم و برای اصلاح آن‌ها تلاش نکنیم و صرفاً تقصیرها را متوجه دیگران بدانیم، راه به جایی نخواهیم برد.

رئیس‌جمهور بی‌توجهی به اقشار آسیب‌پذیر جامعه را از عوامل مهم بروز نارضایتی‌ها دانست و اظهار داشت: زمانی که همه دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی نسبت به مطالبات و مشکلات اقشار ضعیف بی‌اعتنا باشند، نمی‌توان انتظار داشت جامعه به سمت خشونت، بی‌میلی و فاصله گرفتن از کشور و نظام سوق داده نشود.

پزشکیان با تأکید بر اینکه صرفاً برخوردهای قهری و امنیتی راه‌حل پایدار نیست، خاطرنشان کرد: در کنار برخورد قانونی، باید رویکرد جذب و اقناع نیز به‌طور جدی دنبال شود. با کلام و رفتار صحیح باید افراد را به کشور و نظام علاقه‌مند کرد، در غیر این صورت دیگران با روش‌های خود اقدام به جذب خواهند کرد.

رئیس‌جمهور افزود: همه ما موظفیم پاسخ‌هایی درست، منطقی و قانع‌کننده به مردم ارائه دهیم. هر مسئول در هر جایگاه و سازمانی باید خود را مکلف بداند در چارچوب مأموریت‌های خود، با ایجاد هم‌افزایی، هماهنگی، گفت‌وگو و تعامل با گروه‌های مختلف، زمینه تفاهم و درک متقابل را فراهم کند.

پزشکیان با انتقاد از نادیده گرفتن ضعف‌ها و کوچک انگاری نقاط منفی در درون ساختارها گفت: گاهی چشم خود را بر عیب‌ها می‌بندیم و کاستی‌هایمان را نادیده می‌گیریم و همین غفلت، زمینه نفوذ دشمنان را فراهم می‌کند. بر این اساس، لازم است جلسات تبیین‌گری، روشنگری و اقناع عمومی با جدیت و گستردگی بیشتری برگزار شود.

در ادامه این جلسه، وزیر امور خارجه گزارشی از آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی ارائه و به تلاش‌های اروپا و آمریکا برای دامن زدن به وقایع اخیر اشاره کرد.

وزیر امور خارجه همچنین از تعاملات مثبت و سازنده کشورهای همسایه در قبال این تحولات به‌عنوان عامل موثر در مدیریت شرایط و تقویت ثبات منطقه ای یاد کرد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۳۳۴۷۰۱۵:۴۹:۱۱ ۱۴۰۴/۱۱/۱
خیلی فرقه بین حرف زدن و عمل کردن ،،،در عمل ۷۰ درصد خانوار ایرانی رو زیر خط فلاکت کشوندی در حرف دم از حمایت می زنی فکر نکن مثل ۲۰ سال پیش ۲۰ درصد توانمند و ۲۰ درصد فقیرن الان به دلیل اقدامات دولت شما ۲۰ درصد ثروتمند تر و بقیه فقیر شدند
ناشناس۴۱۳۳۴۷۴۱۵:۵۱:۵۵ ۱۴۰۴/۱۱/۱
آقای پزشکیان به روی مبارک هم نمیاره الان مردم که به او به امیدی رأی دادند حرفشون اینه اینترنت رو وصل کنید، دریغ از یک صحبت و گوش شنوا
ناشناس۴۱۳۳۵۱۱۱۶:۱۱:۴۸ ۱۴۰۴/۱۱/۱
اینترنت بدون محدودیت خطرناکه باعث فعال شدن تروریسم میشه در کشور. توییتر رسما تروریسمی شده پرچم ایران رو پرچم گروهکی گذاشته که از دید ایران تروریست حساب میشه
ناشناس۴۱۳۳۵۱۲۱۶:۱۱:۵۰ ۱۴۰۴/۱۱/۱
اینترنت بدون محدودیت خطرناکه باعث فعال شدن تروریسم میشه در کشور. توییتر رسما تروریسمی شده پرچم ایران رو پرچم گروهکی گذاشته که از دید ایران تروریست حساب میشه
ناشناس۴۱۳۳۵۵۷۱۶:۲۵:۱۴ ۱۴۰۴/۱۱/۱
مردم حرفشون این بود که چرا همتی گران کن و مدنی زاده گران کن رو وزیر کردی که دلار رو از ۶۰ تومن برسونن ۱۴۰ تومن
سینا۴۱۳۳۵۹۷۱۶:۵۳:۳۷ ۱۴۰۴/۱۱/۱
متاسفم که به وعده های پزشکیان رای دادم !!
ناشناس۴۱۳۳۶۳۳۱۷:۱۸:۱۰ ۱۴۰۴/۱۱/۱
این درخواست را از مقامات امنیتی بخواهید نه پزشکیان.
ناشناس۴۱۳۳۴۷۸۱۵:۵۴:۵۶ ۱۴۰۴/۱۱/۱
هیچ کدام از توجیهات شما در ایجاد شوک اقتصادی و معیشتی و گرانی های بی سابقه واسه مردم و علی الخصوص بی توجهی به خواست و اراده مردم توجیه کننده نیست
ناشناس۴۱۳۳۴۸۱۱۵:۵۵:۳۳ ۱۴۰۴/۱۱/۱
از نظر شما اقشار آسیب پذیر شامل چه کسانی میشه
ناشناس۴۱۳۳۶۷۹۱۷:۵۴:۴۸ ۱۴۰۴/۱۱/۱
ظاهراً کسبه بازار و علاالدین اقشار آسیب پذیر هستند!!!
ناشناس۴۱۳۴۰۹۸۲۲:۵۸:۰۷ ۱۴۰۴/۱۱/۱
کسانی که پای انقلاب هستند را دلسرد کنند برای براندازی و تجزیه!!!
ناشناس۴۱۳۳۴۹۴۱۶:۰۴:۲۲ ۱۴۰۴/۱۱/۱
شما اینترنت وصل کن رسیدگی به اقشار ضعیف جامعه بعدا
ناشناس۴۱۳۳۴۹۷۱۶:۰۵:۵۵ ۱۴۰۴/۱۱/۱
پزشکیان نه تنها به وعده رفع فیلتر خود عمل نکرده بلکه بیشترین زمان قطع کامل اینترنت در زمان اون اتفاق افتاد!
ناشناس۴۱۳۳۵۲۴۱۶:۱۴:۵۳ ۱۴۰۴/۱۱/۱
فقط حقوق بگیر ها فقیرند.
گمنام۴۱۳۳۶۶۶۱۷:۴۶:۵۲ ۱۴۰۴/۱۱/۱
فقط خواستم یادآوری کنم یارانه‌ی پزشکیان ۷ دلار است. عرض دیگری ندارم
ناشناس۴۱۳۳۶۹۶۱۸:۰۵:۳۱ ۱۴۰۴/۱۱/۱
هیچ عقل سلیمی قبول نمی کنه که در آمدش ریالی باشه وبا هزینه های دلاری زندگی کنه این سبک از زندگی به دلیل توسعه فقر و رفاه زدایی رخ داده
ناشناس۴۱۳۳۶۹۹۱۸:۰۶:۵۹ ۱۴۰۴/۱۱/۱
شرایط زندگی مردم در مقایسه با کشورهای همسایمون وخیمه
ناشناس۴۱۳۳۹۰۵۲۱:۰۱:۳۸ ۱۴۰۴/۱۱/۱
اجرای خام و بدون پشتوانه و راهکارهای مبتنی بر رفاه و آسایش مردم منجر به شکل گیری اعتراضات شد
ناشناس۴۱۳۳۹۰۷۲۱:۰۳:۲۵ ۱۴۰۴/۱۱/۱
ا چاره ای برای این اوضاع نابسامان اقتصادی کنید
yektanetتریبون

آخرین عناوین