امسال «سال بدون استقراض از نظام بانکی» برای تامین اجتماعی است  

  4020818105

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به راه‌اندازی سامانه نظارت مردمی در این سازمان در عین حال گفت: امسال برای سازمان تأمین‌اجتماعی «سال بدون استقراض از نظام بانکی» بوده است.

به‌ گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی در نشست مدیران حراست بخش درمان این سازمان گفت: امسال برای سازمان تأمین‌اجتماعی «سال بدون استقراض از نظام بانکی» بوده است. با استمرار توسعه پوشش بیمه‌ای که برای امسال وارد کردن یک میلیون و 500 تا یک میلیون و 600 هزار بیمه‌شده جدید هدفگذاری شده، با وصولی‌های سال آینده و همچنین منابعی که از تعهدات دولت به شکل نقدی دریافت خواهیم کرد، مشکلی در منابع و نقدینگی نخواهیم داشت و می‌توانیم به سمت سرمایه‌گذاری اختیاری برای تضمین تعهدات آتی برویم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در این دولت تسویه بانکی 106 هزار میلیارد تومانی در سازمان تأمین‌اجتماعی انجام شد که اگر انجام نمی‌شد بابت جریمه تأخیر هزینه‌ای 25 هزار میلیارد تومانی در سال جاری به سازمان تحمیل می‌شد. در این عرصه دولت و مجلس و بقیه نهادها همکاری کردند که بخشی از دیون دولت تأدیه شود و در حوزه مالی تأمین‌اجتماعی هم تلاش کردیم سهامی که به‌عنوان رد دیون به تأمین‌اجتماعی واگذار شد از زیرمجموعه تأمین‌اجتماعی خارج نشود و در زیر مجموعه‌هایی نظیر بانک رفاه و شستا سرمایه‌گذاری شود.

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی با اشاره به نامه شماره 53 نهج‌البلاغه گفت: در این نامه، حضرت امیر ( ع) به مالک اشتر توصیه می‌کند که از بین نزدیکانت، بهترین فرد را برای کارهای خود انتخاب کن و نامه‌هایی را که در آنها تدابیر مهم و اسرار حکمرانی و مدیریتی است به بهترین افراد بسپار. این کارها را از بین افراد مختلف، به کسانی اختصاص بده که به اخلاق از دیگران شایسته‌ترند. پرسنل حراست باید آگاه‌ترین و بصیرترین افراد در سازمان تأمین‌اجتماعی باشند. اگر امروز ادعا می‌کنیم که تأمین‌اجتماعی سازمانی دانش‌محور، علم‌محور و آگاهی‌محور است، باید تلاش کنیم که در عین داشتن این ویژگی‌ها، این سازمان شامل اخلاقی‌ترین آدم‌ها هم باشد، انسان‌هایی که دارای جامع ترین اصول اخلاقی هستند و در این صورت است که می‌توانیم مرجعی امن و مطمئن برای دیگران باشیم. اگر خودمان عامل به اصول اخلاقی باشیم و برای دیگران امنیت ایجاد کنیم، می‌توانیم در کنف این حمایت و امنیت، آسایش و آرامشی را که جزو اهداف آرمانی حکمرانی تأمین‌اجتماعی است، برای ذی‌نفعان و بیمه‌شدگان به ارمغان بیاوریم.

موسوی ادامه داد: با رویکرد اخلاقی می‌توانیم بالاترین سطح اعتماد و سرمایه اجتماعی را در حوزه درمان به وجود بیاوریم. اصول اخلاقی به ما حکم می‌کند که در مقام راهنمایی و پیشگیری باشیم و نه صرفاً در مقام مچ‌گیری و برخورد. طبیعتاً کسی در تأمین‌اجتماعی به دنبال مچ‌گیری نیست و این یعنی حراست ایجابی، یعنی راهبری اخلاق فردی و اجتماعی در همه شئون مدیریت. اگر عامل به این اصول باشیم، نظام حراستی ما نظارت بازدارنده‌ای خواهد بود که می‌تواند قبل از وقوع اتفاق ناگوار، جلوی آن را از موضع بازدارندگی بگیرد. حراست و نظارت ما در مقام پیش‌داوری و قضاوت نیست. اگر کسی در این موضع باشد، نقش اخلاقی خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند مأمن امن و اطمینان‌بخش باشد.

وی با اشاره به عدم رعایت اخلاق در دنیایی که خود را مدرن و پیشرفته می‌نامد، از بمباران بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی در غزه توسط ارتش رژیم جعلی صهیونیستی ابراز تأسف و انزجار کرد و گفت: باید به حال انسانیت گریه کرد که فرد مجروحی که در بیمارستان تحت مداواست زیر بمباران قرار می‌گیرد. چنین چیزی با حداقل‌های اصول انسانی هم همخوانی ندارد و کسانی که این فجایع را رقم می‌زنند از انسانیت، اخلاق و حقوق بشر بویی نبرده‌اند.

موسوی تأکید کرد: دین و شریعت، اصول اخلاقی را به ما یاد داده است و ما در حوزه‌های نظارتی و حراستی باید عامل‌ترین افراد به این اصول باشیم. وقتی کسی که در نظام درمانی ما دچار بی‌مهری یا بی‌قانونی قرار گرفت، اول از همه به سراغ حراست و نظارت آمد، یعنی حراست و نظارت را مأمن خود دانسته و این یعنی شما کار خود را درست انجام داده‌اید.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: با توجه به گستردگی کارها در سازمان تأمین‌اجتماعی، بهترین و کارامدترین شکل نظارت در این سازمان، نظارت مردمی است. این نقش در سخنان مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به روشنی تشریح و تبیین شده است. دولت سیزدهم هم از دو موضع و حوزه، دولتی مردمی است؛ اول این که باید درد مردم را در مشکلاتشان بدانیم و به سراغ حل آنها برویم و دوم هم این که درد مردم را از زبان مردم و با مردم حل کنیم. این نقش دوم، ظرفیتی است که کمتر به سراغ آن می‌رویم، در صورتی که مردم می‌توانند نقش پررنگی داشته باشند، هم در حوزه نظارت و شناسایی معضلات و هم در حوزه رفع مشکلات.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه نظارت مردمی در سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: این سامانه ظرفیت بسیار مهمی است برای کشف و مبارزه با فساد و کژکارکردی در درون سیستم، هم در حوزه اقتصاد سلامت و خدمات سلامت و هم در مسائل اخلاقی و بد علمی انسانی که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

    2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

    3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

    4. من عجله ندارم!

    5. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

    6. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

    7. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

    8. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

    9. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

    10. دور باطلی که تمامی ندارد!

    11. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

    12. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

    13. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

    14. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

    15. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

    16. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

    17. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

    18. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

    19. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

    20. اگر این صحنه‌ها در ایران بود...

    21. نگاهی به فرمان ضد فساد هشت ماده ای 

    22. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

    23. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

    24. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

    25. احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

    آخرین عناوین