استخدام های حاشیه ای زنگنه و لغو جذب فارغ التحصیلان رتبه الف دانشکده نفت!/ وزارت نفت باید متعهد به انجام موضوعی که تعهد داده است باشد

گروه اقتصادی الف،   3960913148 ۱۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

حاشیه های استخدامی وزارت نفت تمامی ندارد زیرا انتشار خبری مبنی بر لغو آزمون استخدامی شرکت‌های تابعه وزارت نفت با ابلاغ حکم دیوان عدالت اداری وضعیت این آزمون را در هاله‌ای از ابهام قرارداده است.

 استخدام های حاشیه ای زنگنه و لغو جذب فارغ التحصیلان رتبه الف دانشکده نفت!/ وزارت نفت باید متعهد به انجام موضوعی که تعهد داده است باشد

به گزارش الف، در سال‌های اخیر استخدام در وزارت همواره با حواشیِ جنجالی روبرو بوده است؛ از استخدام نمایندگان تا ماجرای استخدام یک ژن خوب  حاشیه هایی بود که در وزارت تحت امر زنگنه رخ داده است. آزمون استخدامی وزارت نفت در حالی قرار بود در دی‌ماه برگزار می‌شود که اعتراض‌ها به مفاد دفترچه استخدامی آن باعث شد این آزمون لغو شود.

در روزهای بررسی رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم، فهرستی از نمایندگان دوره قبل و افرادی بازمانده از ورود به مجلس که به استخدام وزارت نفت درآمده بودند و دفاع عجیب زنگنه از این اقدام تا چندی بعد از آن و انتشار نامه‌ای وزیر نفت که دستور داده بود فرزند یکی از نمایندگان فعلی مجلس به استخدام وزارت نفت درآید و دوباره بیژن نامدار زنگنه از این دستور و این استخدام سفارشی و ژن خوب  آن هم در روی آنتن زنده تلویزیون دفاع و دلیل آن را داشتن مدرک دکترا عنوان کرد.

در مورد ماجرای استخدام این خانم داری دکترا با دستور وزیر نفت؛ هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس به الف گفته بود این کشور پُر از دکترا است؛ آقای زنگنه عنوان می‌کند در وزارت نفت نیرو اضافی داریم، اما نمایندگان و برخی افراد را سفارشی جذب می‌کند که این موضوع تناقض دارد. اگر نیرو اضافی وجود دارد، استخدام برای چیست؟، آیا فرصت مشابه برای دیگر جوانان کشور هم وجود دارد؛ که این‌گونه نیست.

زنگنه بارها از داشتن نیروی مازاد در وزارت نفت گلایه و از استخدامی های خود دفاع می کرد؛ در حالی که وزارت نفت متعهد به جذب و استخدام دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت بود، اعلام کرد تعهدی برای انجام این کار ندارد و این موضوع باعث اعتراض دانشجویان این دانشگاه شد که به نوعی حق آنها پایمان شده بود؛ البته این موضوع در سال 94 اعلام و از سال 95 در دفترچه آزمون کنکور درج شده بود، اما نکته مهم آن این بود که این وزارتخانه متعهد به استخدام دانشجویانی است که قبل از سال 94 و حتی 95  وارد دانشگاه صنعت نفت شده بودند؛ زیرا در دفترچه آزمون کنکور سال های قبل از 95 این تعهد درج شده بود، یعنی به نوعی زنگنه و وزارت نفت متعهد هستند این فارغ التحصیلان را استخدام کنند که از آن سرباز زدند.

بیژن زنگنه در سال 94  استخدام دانشجویان سنعت نفت را در وزارت نفت ممنوع کرد و دانشجویان دانشگاه صنعت نفت که قبل از این سال در این دانشگاه تحصیل کرده بودند، پس از بی‌نتیجه ماندن اعتراضات خود به دیوان عدالت اداری شکایت بردند  و دیوان عدالت اداری وزارت نفت را ملزم به جذب و استخدام دانشجویان گروه الف دانشگاه صنعت نفت کرد.

مدیرکل آموزش وزارت نفت درباره حکم قبلی دیوان عدالت اداری مبنی بر جذب فارغ‎التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت هم گفت: آن حکم، جامعیت نداشت و تنها درباره چند نفر از فارغ‎التحصیلان گروه الف بود که وزارت نفت درخواست تجدیدنظر کرده است، البته از سال ۹۵، بند اولویت استخدام فارغ‎التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت از دفترچه‎های کنکور حذف شده است و فارغ‎التحصیلان ورودی سال‎های قبل هم مطمئن باشند که در صورت احراز شرایط لازم، در وزارت نفت جذب خواهند شد.

ورود سازمان دیده بان شفافیت و عدالت برای احقاق حق دانشجویان صنعت نفت
احمد توکلی رئیس هیئت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت در مهر ماه امسال در نامه‌ای به دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت اعلام کرد که شکایت این دانشجویان از وزارت نفت را پیگیری می‌کند. وی در این نامه به دانشجویان اعلام کرده که دیدبان شفافیت و عدالت طبق وظیفه ذاتی‌اش پیگیر شکایت آنها برای احقاق حق شان در مقابل وزارت نفت خواهد بود.

چرا آزمون دی ماه لغو شد

موضوع حاشیه‌های استخدامی وزارت نفت در حالی بود که این وزارتخانه مجوز استخدام 200 نفر را از سازمان امور اداري و استخدامي گرفت و قرار بود آزمون استخدامی این وزارتخانه دی ماه امسال برگزار شود و در پی اعتراضات و شکایت فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشکده نفت و شرایط درج شده در آزمون و اعتراض نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی و ائمه جمعه این استان باعث شد دیوان عدالت اداری دوباره با ورود به موضوع آن، برگزاری آزمون را لغو کند. قرار بود ۲۵۰۰ نفر از طریق آزمون استخدامی وزارت نفت به استخدام رسمی این وزارتخانه در آیند. از این تعداد قرار بود ۱۰۵۰ نفر آنها از جمعیت تبدیل وضعیت قراردادی ها و ۲۰۰ نفر شان نیز از فارغ التحصیلان رتبه الف دانشگاه صنعت نفت باشند.

چندی پیش نیز ائمه جمعه خوزستان طی نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور ضمن اعلام اعتراض و نارضایتی مردم خوزستان نسبت به شرایط شرکت در آزمون استخدامی شرکت‌های تابعه وزارت نفت خواستار ممانعت رئیس‌جمهور از برگزاری این آزمون با شرایط کنونی آن شدند و خطاب به رئیس‌جمهور، خواستار ممانعت از شیوه کنونی استخدام به دلیل گستردگی دامنه اعتراضات مردمی شدند.

فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم با تأکید بر اینکه در ارتباط با استخدام‌های که از قبل صورت گرفته و آزمون جدید استخدامی اشکالاتی وارد است، گفته بود: اعتقادداریم که سهمیه‌ای نظیر بومی گزینی، ویژه خوزستان، در این آزمون باید لحاظ شود اما هنوز این سهمیه اعمال نشده است و اگر اشکالات وارده به آزمون استخدامی نفت برطرف نشود و تضییع حقوقی در آن صورت گیرد قطعاً کمیسیون انرژی وظیفه حقوقی خود را در قبال آن انجام می‌دهد.

شرایط ظالمانه در آزمون

علی ساری نماینده مردم اهواز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی الف؛ در مورد لغو آزمون استخدامی وزارت نفت گفت: تا قبل از سال 94 در دفترچه کنکور سراسری موضوعی بندی وجود داشت که وزارت نفت (دانشکده نفت) در  قبال استخدام دانشجویان این دانشگاه متعهد بود اما در سال 94 اعلام  شده که در خصوص استخدام فارغ التحصیلان دانشکده نفت تعهدی وجود ندارند و همچنین در مورد آزمون استخدامی وزارت نفت با توجه به اعتراض دانشجویان و نحوه آزمون، دیوان عدالت اداری با بررسی آن، به برگزاری آن را لغو کرد.

وی افزود: وزارت نفت شرایط ظلمانه را در این آزمون استخدامی درج کرده بودند که همه  آن منجر می‌شد تعدادی زیادی از دانشجویان صنعت نفت به کار گرفته نشوند، در حالی که نباید امتیاز خاصی را قائل شد و این آزمون هم باید مانند آزمون های استخدامی دیگر برگزار شود و به موضوع بومی بودن و ظرفیت های استان توجه شود و نباید آن را نادیده بگیرند.

براساس این گزارش، مصاحبه با دانشجویان برای استخدام 200 نفر در مرداد ماه برگزار شد و وزارت نفت مي‌گويد 50 ردصد افرادی كه براي مصاحبه دعوت شده‌ بودند، نتوانسته‌اند امتياز لازم را در مصاحبه استخدامي کسب کنند و استخدام نبايد به گونه‌اي باشد كه دانشجويان تواناي دانشگاه‌هاي برتر كشور در صف جذب بمانند.

خليل، دانشجوي دانشكده شيمي دانشگاه صنعت نفت آبادان در گفتگو با اعتماد گفته است: مي‌توانستيم دانشگاه تهران را انتخاب كنيم اما آمديم به دانشگاه صنعت نفت چون فكر مي‌كرديم براي استخدام اولويت خواهيم داشت اما حالا سرنوشت فارغ‌التحصيلان نشان مي‌دهد كه هيچ اميدي به اين استخدام نيست. يكي از فارغ‌التحصيلان دانشگاه صنعت نفت كه در مصاحبه امسال شركت كرده، مي‌گويد كه به نظر مي‌رسد وزارت نفت مي‌خواهد با اينگونه اظهارنظرها دانشجويان صنعت نفت را بي‌سواد نشان دهد و آنها را در برابر دانشجويان دانشگاه‌هايي مانند صنعتي شريف قرار دهد. یکی دیگر از دانشجویان مي‌گويد ماه‌ها است همه افرادی كه در اين مصاحبه شركت كرده‌اند در انتظارند كه ببينند از همان كساني كه نمره قبولي آورده‌اند چه كساني قرار است استخدام شوند؛ اما هنوز هيچ خبري از اعلام نتايج نيست، حتي يك كارنامه هم نمي‌دهند كه ببينيم اين نمرات ضعيفي كه مي‌گويند كجاست؟»

یک مقام وزارت نفت مي‌گويد: اين كساني كه وارد سيستم وزارت نفت مي‌شوند تا ٥٠ سال ديگر براي كشور هزينه دارند براي همين نمي‌توانيم به كساني بسنده كنيم كه حداقل نمره‌ها را دارند. آقاي زنگنه مساعدت كرد و به دليل اين اعتراضات و‌ بندي كه تا قبل از سال ٩٥ براي جذب گروه الف فارغ‌التحصيلان دانشگاه صنعت نفت وجود داشت سقف استخدام ٢٠٠ نفر را برداشت و گفت هر كسي كه بتواند از مصاحبه عبور كند و شرايط كافي را داشته باشد را جذب كنيد و مجوز استخدام را بعدا مي‌گيريم، اما متاسفانه از ٨٠٠ نفري كه دعوت به مصاحبه شدند حدود ٥٠ درصد حتي نمره‌هاي كف را هم مثلا در قسمت زبان نياوردند. خب چگونه وقتي فارغ‌التحصيلان دانشگاه شريف و تهران و اميركبير هم هستند و دارند رقابت مي‌كنند مي‌توانيم اين فارغ‌التحصيلان را جذب كنيم؟

اگر ادعاي وزارت نفت در خصوص اینکه 50 درصد دانشجویان حتی نمره های کف را کسب نکردند، این سوال مطرح است که چه كسي مقصر است و چرا دانشجويان و فارغ‌التحصيلان دانشکده صنعت نفت که زیر مظر وزارت نفت است؛ این وضعیت را دارند که حتی در مصاحبه برای این وزارتخانه نتوانستند حداقل نمره را به دست بیاوردند و اینکه نظام آموزشی این دانشگاه ایرادی ندارد، آیا وزارت نفت در موضوع این آموزش کم کاری نکرده است؟

بنا براین گزارش، روز گذشته جمعي از دانشجويان دانشگاه صنعت نفت پس از تجمع در مقابل نهاد ریاست جمهوری، در مقابل وزارت نفت تجمع کرده‌اند. این فارغ التحصیلان معتقدند که وزرات نفت طبق موارد مندرج در دفترچه کنکور به فارغ التحصیلان گروه الف این دانشگاه تعهد استخدام داده است. در مقابل، وزرات نفت معتقد است که تعهد استخدام به فارغ‌التحصیلان دانشگاه نفت در کار نبوده است و آن‌ها در دولت نهم و دهم، خارج از تعهدات وزارت نفت استخدام می‌شده‌اند.

دانشجویان دانشگاه نفت بار دیگر مقابل" وزارت نفت" تجمع کردند+تصویر

اما پس از دو هفته تحصن دانشجویان دانشکده صنعت نفت و تعطیلی کلاس‌ها با تصمیم مسئولان، دانشگاه نفت تا اطلاع ثانوی تعطیل شد و براساس سخنان رئیس این دانشگاه بازگشايي مجدد اين دانشكده منوط به حضور دانشجويان در كلاس‌هاي درس است. روابط عمومی دانشگاه نفت، با تأیید تعطیلی دانشکده نفت آبادان، علت این تعطیلی را غیبت بیش از سه‌شانزدهم دانشجویان در یک نیمسال آموزشی عنوان کرده است.

به الف، جمعی دانشجویان از "گروه الف" دانشگاه صنعت نفت در اعتراض به بدعهدی های وزیر نفت در روند استخدام این دانشجویان دیروز در خیابان طالقانی در مقابل وزارت نفت تجمع کردند. این دانشجویان هدف خود را از این تجمع را تعویق زمان ارزیابی تا زمان نهایی شدن رای دیوان عدالت اداری اعلام کردند. دیوان عدالت اداری طی روزهای گذشته حکم خود را در قبال استخدام این دانشجویان اعلام کرد اما وزارت نفت در عین دعوت برخی از دانشجویان به مصاحبه نسبت به حکم اعتراض کرده است.

یکی از این دانشجویان به خبرنگار الف گفت:‌  وزارت نفت در استخدام دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفت کوتاهی کرده و به وعده های خود عمل نمی کند.ما از طرف تمامی فارغ‌التحصیلان و دانشجویان گروه الف این دانشگاه تقاضا داریم با پیگیری موضوع، از وزارت نفت بخواهید تا به قانون و حکم دیوان عدالت اداری عمل کند و وضعیت دانش آموختگان این دانشگاه را به سرانجام برساند.

کامران دهقانی مدیرکل آموزش وزارت نفت روز گذشته به دنبال ادامه تجمع عده‎ای از دانشجویان دانشگاه صنعت نفت در مقابل ساختمان وزارت نفت، در گفتگویی تلویزیونی گفت:مصاحبه با تمام فارغ‎التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت در دستور کار قرار دارد و از دانشجویان می‎خواهیم در این زمینه دغدغه‎ای نداشته باشند و مطمئن باشند که وزارت نفت در چارچوب قوانین و مقررات و با درنظر گرفتن استانداردهای لازم، واجدان شرایط را جذب خواهد کرد.

وی افزود: با وجود محدودیت، وزارت نفت از همه فارغ‎التحصیلان گروه الف برای مصاحبه دعوت کرده است و با پیگیری‎های انجام شده، هر تعداد از فارغ‎التحصیلانی که مراحل مصاحبه، گزینش و طب صنعتی را با موفقیت طی کنند حتی اگر بیش از تعداد مجوز باشد، جذب خواهند شد و آزمون کتبی و مصاحبه، هر یک مرحله جداگانه‎ای از استخدام در وزارت نفت است که در حدود ۱۵ سال گذشته و طبق مقررات، همواره فارغ‎التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت، تنها از مرحله آزمون کتبی معاف بوده‎اند و اکنون نیز همین روال ادامه دارد.

دانشکده صنعت نفت در سال ۱۳۱۸ در قالب آموزشگاه فنی آبادان و با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز صنعت نفت در آغاز کرد. با توسعه این آموزشگاه، نام آن به دانشکده فنی آبادان، و سپس به دانشکده نفت آبادان تغییر یافت. با توجه به گسترش فعالیت‌های آموزشی دانشکده نفت آبادان و نیاز کشور به تربیت نیروهای متخصص در صنعت نفت و گاز، این دانشکده در سال ۱۳۶۸ به دانشگاه صنعت نفت ارتقا یافت.

هر سال براساس نیاز این صنعت، دانشجویانی بصورت بورسیه جذب دانشکده صنعت نفت شده؛ تربیت می شوند و در این صنعت بکار گرفته می شوند. اما طی سالهای اخیر تنها تعدادی از فارغ التحصیلان رتبه الف این دانشکده، آنهم پس از شرکت در مصاحبه و گزینش، به استخدام این وزارتخانه درآمده اند و بسیاری از آنها از فعالیت بازمانده اند.

زنگنه: دیوان عدالت اداری آزمون نفت را متوقف کند، آن را منتفی می‌کنیم
وزیر نفت گفت: اگر دیوان عدالت اداری آزمون استخدامی این وزارتخانه را متوقف کند، ما در کل، آزمون را منتفی می کنیم. بیژن زنگنه در حاشیه همایش بیمه و توسعه، درباره اعتراض برخی فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت به برگزاری آزمون استخدامی این وزارتخانه گفت: قرار بود تعدادی از دانشجویان یا فارغ التحصیلان بدون اینکه در آزمون کتبی عمومی شرکت کنند، با انجام مصاحبه بر حسب نیاز این وزارتخانه استخدام شوند.

وی با تاکید بر اینکه ما هم می خواهیم همین کار را انجام دهیم و دانشجویان مطمئن باشند که به آنچه تعهد داده ایم و گفته ایم، عمل می کنیم، ادامه داد: خارج از این روند و با فشار نمی توانند کار خود را پیش ببرند. این در حالی است که برخی گفته اند که دیوان عدالت اداری این آزمون را به تأخیر انداخته است؛ اگر این دیوان چنین بگوید، ما کلاً آزمون را منتفی می‌کنیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۸۳۱۴۱۴:۵۷:۴۴ ۱۳۹۶/۹/۱۳
پس منی که تو دانشگاه نفت درس نخوندم باید چی کار کنم در ضمن کیفیت این دانشگاه اصلا معلوم نیس
دانشگاه نفتی۱۵۸۴۶۴۱۷:۳۲:۵۴ ۱۳۹۶/۹/۱۳
موافقم. این نتیجه سیاست غلطی هست که هم دانشگاه نفتی ماراضی هست هم غیر نفتی. هم بومی هم غیربومی!
ناشناس۱۵۸۳۱۵۱۴:۵۷:۴۸ ۱۳۹۶/۹/۱۳
...به دنبال استخدام تا 1400!
ناشناس۱۵۸۳۴۴۱۵:۲۰:۳۷ ۱۳۹۶/۹/۱۳
مدرک داشتن و نمره بالا ، نشانه سواد انجام کار نیست !
ناشناس۱۵۹۰۵۸۱۳:۱۷:۰۵ ۱۳۹۶/۹/۱۴
بله پارتی داشتن و ژن خوب ملاک است. این استدلال است که سبب شده ساختمانها ناایمن، تالابها خشک و... کیفیت تولیدات ایران اینقدر افتضاح باشد. سواد داشتن بمعنای کاربلد بودن نیست! بیسوادی و باری بهر جهتی ملاک است!
پاسخ منتقدین عزیز۱۵۸۳۴۷۱۵:۲۶:۴۴ ۱۳۹۶/۹/۱۳
با سلام دوستانی که اعتراض میکنید با احترام خدمت شما عارضم ما هم مثل شما در کنکور سراسری شرکت کردیم مثل برخی از شما رتبه های عالی کسب کردیم ما هم مثل شما دفترچه کنکور رو خوندیم ما هم مثل شما شرایط دانشگاه رو درون دفترچه خوندیم ولی برخلاف خیلی از شما گرد و خاک خوزستان رو به اب خوش تهران ترجیح دادیم در این انتخاب حق و شرایطی که ما داشتیم با شما برابر بود بنابراین شما این انتخاب رو نکردین و ما کردیم پس با کمال احترام حق اعتراض نسبت به نحوه استخدام مارو ندارید گرچه داستان استخدام ما همانند دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی متفاوت با الباقی استخدام ها است. در مورد علت لغو کلاس ها هم تلاش های زیادی شد که مسئولان به حرف ما گوش کنند دو سال تلاش شد اما دریغ متاسفانه تنها راه پیش روی ما همین تحصن بود
فارغ التحصیل دانشگاه نفت۱۵۸۴۶۲۱۷:۳۰:۴۴ ۱۳۹۶/۹/۱۳
جناب وزیر اگر کیفیت خروجی دانشگاه نفت افت کرده است مدیران زیرمجموعه جنابعالی از جمله معاونین محترمی که تصمیم گیر در سیاست گذاری دانشگاه هستند باید پاسخگو باشند و اگر ضعفی بوده ضعف مدیریتی هست. باید پاسخگو باشید. کسانی که با ایجاد مافیای هییت علمی نخبه ها را فراری میدهند باید پاسخگو باشند‌.
حسین۱۵۸۵۷۷۱۹:۴۸:۳۶ ۱۳۹۶/۹/۱۳
وزارت محترم نفت و وزارت محترم علوم دانشجوها و استخدامی ها رو سرکار نذارید!! هردو کار زیر مجموعه دولت است اگر دانشگاه کیفیت نداره پس چرا جذب کردین؟ اگر بعد کیفیت از دست داد چرا اصلاحش نکردین؟ اگر از اول نمی خواستین جذب کنید که چرا سرکار گذاشتین؟
ناشناس۱۵۸۵۹۴۲۰:۰۵:۲۸ ۱۳۹۶/۹/۱۳
چرا وزارت نفت توضیح نمیدهد که این تشگیلات هم اکنون هم با مازاد نیرو مواجه است عده ای جوان را استخدام کنند که چه کنند ؟
ناشناس۱۵۸۶۰۵۲۰:۱۴:۳۱ ۱۳۹۶/۹/۱۳
«زنگنه بارها از داشتن نیروی مازاد در وزارت نفت گلایه و از استخدامی های خود دفاع می کرد...»چرا اگه مازاد نیرو داره بازنشستگی پیش از موعد کشوری نیروهای ستادی حداقل تهران رو که با برون سپاری فعالیتها دچار کم کاری و بیکاری شده اند اقدام نمی کنه ...و بودجه ازاد شده را صرف ایجاد اشتغال و جذب نیرو جدید کنه ...
ناشناس۱۵۸۶۴۶۲۱:۰۵:۵۲ ۱۳۹۶/۹/۱۳
وزارت نفت هم مثل سایر وزارتخانه ها اگر دست از بکارگیری بازنشسته های ( استثنایی ) بردارد، می تواند نیروهای جوان و فعال را استخدام کند . باور کنید کشور نیاز به نیرو های جوان و توانا و نواور دارد . به سخنان نسل جوان ایران گوش بدهید
ناشناس۱۵۸۶۹۴۲۲:۴۲:۱۷ ۱۳۹۶/۹/۱۳
معلوم نیست چه خبره! هرکی رو می خوان استخدامه در جاهایی که استخدام نداره هرکی رو نمی خوان پرش میدن در جاهایی که استخدام داره اصلا سابقه، تحصیلات، اخلاق، حتی تعهد به این مرز و بوم هم برای برخی مدیرا مهم نیست فقط مدیر بخواهد خواسته، بقیه هیچ طرف براحتی میگه برو شکایت کن!!!
ناشناس۱۵۸۷۳۳۲۳:۳۱:۵۰ ۱۳۹۶/۹/۱۳
آقای وزیر این ره که تو میروی به ترکستان است
ناشناس۱۵۹۱۰۱۱۴:۰۶:۳۰ ۱۳۹۶/۹/۱۴
همچین میگن کیفیت دانشگاه افت کرده مثل اینکه کسایی که با پارتی بازی وارد وزارت نفت شدن نخبه هستن.
ناشناس۱۵۹۳۸۵۲۱:۳۶:۵۶ ۱۳۹۶/۹/۱۴
وزارت نفت باید نه تنها نیروی حدید استخدام نکند بلکه با تصمیمی جسورانه دست به تعدیل نیرو بزند .
ناشناس۱۵۹۴۱۵۲۳:۰۵:۲۶ ۱۳۹۶/۹/۱۴
این چه بازی هست؟ دانشگاه نفت تعهد استخدام داره یعنی چی؟ نخبه کجا بود؟ دانشگاههای منتخب چه صیغه ای هست؟ آزمون برگزار میشه هرکی حائز شرایط بود ونمره بالا کسب کرد حقشه جذب بشه تا کی جامعه طبقاتی؟!!!! این وقتی صادق هست که در جذب در دانشگاه طبقه بندی وسهمیه بندی نباشه حالا که هست دیگه امتیاز دادن در استخدام بی معنی است
هموطن۱۶۰۱۷۵۱۴:۴۸:۳۶ ۱۳۹۶/۹/۱۶
یادتونه می گفتن دانشگاه نفت تعدادشون زیاده نمی تونیم همه رو استخدام کنیم حالا اعلام می کنن کلا تو بانک ثبت نامشون800 فوقش نهصد نفرن اینا کل معدل خوبای دانشگاه نفتن آیا جای کسی رو تنگ کردن جز اینکه زحمت کشیدن از روز اول تو این دانشگاه با حساسیت و استرس درس خوندن
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  2. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  3. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  4. نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه می‌شود

  5. این صدای اقتدار ایران است ...

  6. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  7. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  8. وحدت ملی با وعده صادق

  9. ارژنگ امیرفضلی و زندگی در شرایط سختِ تورنتو

  10. یک نکته قابل‌تامل در مورد توسعه قدرت نظامی ایران

  11. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  12. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  13. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  14. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  15. کمی دیر نیست؟

  16. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  17. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  18. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  19. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  20. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  21. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  22. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  23. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  24. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  25. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

    2. کمی دیر نیست؟

    3. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

    4. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

    5. افزایش ۳۵ درصدی مزد کاهش قدرت خرید کارگران را جبران نکرد

    6. ماجرای طرح مالیات بر ازدواج چیست؟  

    7. ریزش قابل توجه بهای سکه و طلا در کمتر از ۲۴ ساعت

    8. افزایش قیمت دلار آزاد و سکه در معاملات امروز بازار

    9. مرغداری‌ها به ازای فروش هر کیلو مرغ ۱۲ هزار تومان ضرر می‌کنند!

    10. زعفران ایرانی به سرنوشت پسته و فرش دچار شد  

    11. خلجی: تغییر در تیم اقتصادی دولت کذب است

    12. افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی در پرداختی اردیبهشت اعمال خواهد شد

    13. دستمزد ۱۴۰۳ ثابت ماند، حق مسکن کارگران افزایش نیافت

    14. موشک‌های سپاه کدام نقاط سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار داد؟

    15. اعلام زمان دومین حراج شمش طلا/ خریداران تا پایان امروز ۳۵۰ میلیون تومان واریز کنند

    16. ایران‌خودرو پژو پارس را گران‌ کرد

    17. مأموریت تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی همراه با عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی

    18. اعمال افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران از اردیبهشت ماه

    آخرین عناوین