وزارت راه و شهرسازی مسکن را از اولویت خارج کرده است!
شهردار کرمان می گوید: «عملکرد دولت در ۱۰ماه نخست اجرای برنامه هفتم توسعه، نه در کمیت و نه در کیفیت عرضه زمین و مسکن، تناسبی با تعهدات قانونی ندارد. وزیر راه و شهرسازی تأکید کرده که زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم، اما این تصمیم باعث تأخیرهای طولانی در واگذاری زمین شده است. با توجه به شرایط اقتصادی و تورمی کشور، این رویکرد توجیهپذیر نیست.»
بلای جان مردم !
حنانه شکوری، گروه اقتصادی الف،در حالی که طبق دادههای مرکز آمار ایران تورم ماهانه در فروردین ماه به ۴ درصد رسیده است، وزیر راه و شهرسازی بیان کرده است که زمین بدون زیر ساخت در اختیار مردم قرار نخواهد داد. این در حالی است که دولت با واگذاری ۱ درصد از زمینهایی که دارد، مسکن را در این شرایط تورمی از سبد هزینه خانوار کم و تکلیف قانونی خود را نیز ادا خواهد کرد.
۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!
زینب سادات فخرایی، گروه اقتصادی الف،به گفتۀ علی ربیعی، مدت انتظار خرید خانه در کشور به ۱۰۰ سال رسیده است. این عدد به وضوح بحران مسکن در کشور را نشان میدهد. بحرانی که به تایید کارشناسان مسکن، نتیجۀ بیعملی و بیارادگی دولت و وزارت راه و شهرسازی در حوزۀ مسکن است.
کمبود ۷ میلیون مسکن در ایران/ اراده ساخت در دولت نیست!
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه با بیان اینکه هماکنون ۷ میلیون واحد مسکونی در کشور کمبود داریم، گفت: قانونگذار میگوید که دولت براساس تعهد باید این کار را عملی میکرد، اما اراده به معنای همت و روحیه جهادی در این موضوع دیده نمیشود.
بازوی اطلاعاتی وزیر راه و شهرسازی را قطع نکنید
راضیه فلاح، گروه اقتصادی الف،سامانه املاک و اسکان یکی از بازوهای مهم دولت الکترونیک برای مدیریت بازار مسکن است. امسال دولت با استفاده از این سامانه توانست ۱۸۰ هزار واحد خالی را به چرخه بازار مسکن برگرداند و با اخلالگری حوزه مسکن مقابله کند. علیرغم این تاثیر تعیینکننده، اما در برنامههای وزیر راه و شهرسازی، استفاده از پتانسیل این دیده نشد.