۲۴ ماهواره استارلینک در مدار قرار گرفت
موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس بیست و چهارمین پرواز خود را با موفقیت انجام داد و ۲۴ ماهواره استارلینک را در مدار قرار داد.
اظهارنظر جدید وزیر ارتباطات درباره استارلینک
وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به استفاده از استارلینک گفت از فناوریهای جدید حتما استقبال میکنیم اما قواعد پذیرفته شدهای که در عرصه بینالملل وجود دارند باید مد نظر قرار بگیرد. بحث حقوق سرزمینی در تمام مجامع بینالمللی به رسمیت شناخته شده است. او همچنین تاکید کرد استفاده از منظومههای ماهوارهای میتواند به پوشش مناطق صعبالعبور که امکان ایجاد زیرساختهای ارتباطی دشوار است.
آخرین وضعیت ماهواره های هدهد و کوثر در فضا
مدیر عامل شرکت دانش بنیان امیدفضا آخرین وضعیت دو ماهواره بومی هدهد و کوثر را که اخیرا با پرتابگر روسی به فضا پرتاب شد را تشریح کرد.
ایران تولیدکننده تصاویر ماهوارهای "سوپر رزولوشن" شد
سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران از تولید تصویر "سوپر رزولوشن" با کیفیت ۳۵ تا ۴۵ سانتیمتر از تصاویر ماهواره خیام در همکاری با شرکتهای دانش بنیان خبر داد که برای نخستین بار در کشور اتفاق افتاده است.
خداحافظی با اینترنت فیلتر شده
پست جدید ایلان ماسک: اینترنت استارلینک بر روی موبایل بدون نیاز به اپ ، تجهیزات و تنظیمات اضافی
ماجرای انهدام ماهواره جاسوسی اسرائیل/ ایران از موشک خرمشهر۴ استفاده کرده است؟
مشاهده پرتابهای در اطراف شاهرود با توجه به نوع صعود آن این فرضیه را مطرح کرده که آزمایش موشک خرمشهر ۴ با سوخت مایع بوده و ماهواره جاسوسی اسرائیل را هدف قرار داده است.
پرتاب یک ماهواره جدید ایرانی با پرتابگر سایوز
یک ماهواره جدید در سال ۱۴۰۴ با پرتابگر روسی سایوز به فضا پرتاب میشود این ماهواره قابلیت تصویربرداری دارد و ارائه خدمات اینترنت اشیا را فراهم می کند.
تشریح آخرین وضعیت «هدهد» و «کوثر» در مدار/۲ چالش بخش خصوصی برای ورود به صنعت فضا
ماهوارههای هدهد و کوثر که در بامداد ۱۵ خرداد با ماهوارهبر سایوز در مدار ۵۰۰ کیلومتری پرتاب شدند، اکنون در مدار تثبیت شدهاند و به گفته محققان فاز به دستگیری و عملیاتی شدن ماهواره هدهد تقریبا رو به اتمام است، ولی ماهواره کوثر در فرآیند خودکار سمت گیری درست به سمت زمین و خورشید قرار دارد و تاکنون در این فرایند روند مثبتی را طی کرده است.
«ایلان ماسک» تصویر ماهوارهبر ایرانی را منتشر کرد
تصویر ماهوارهبر ایرانی در عکسی که ایلان ماسک در حساب ایکس خود منتشر کرده است، به چشم میخورد.
ششمین پرواز موشک استارشیب با حضور ترامپ شکست خورد
اسپیسایکس آزمایش دیگری از موشک عظیم استارشیپ را انجام داد، اما برخلاف پرتاب موفقیتآمیز ماه گذشته، این بار تقویتکننده موشک با بازوهای مکانیکی غولپیکر بازیابی نشد و به خلیج مکزیک سقوط کرد.
لحظه ششمین پرتاب فضاپیمای استارشیپ
استارلینک یک منظومه ماهوارهای است که از سوی شرکت اسپِیساِکس برای فراهم کردن اینترنت ماهوارهای شکل گرفتهاست. این صورت فلکی از هزاران ماهواره کوچک در مدار پایینی زمین تشکیلشدهاست که در ترکیب با فرستنده و گیرندههای زمینی کار میکنند.
۲۰ ماهواره استارلینک دیگر به فضا پرتاب شد
اسپِیسایکس،۲۰ ماهواره استارلینک دیگر را با موشک فالکون ۹ از کالیفرنیا به فضا پرتاب کرد.
چند ماهواره استارلینک در فضا داریم و آینده استارلینک چیست؟
خبرآنلاین نوشت: اتحادیه اروپا پیشنهاد کنسرسیومی متشکل از اپراتورهای شبکه ماهوارهای اروپایی را برای ایجاد یک ابر صورت فلکی اینترنت مستقل پذیرفت.
توقف فروش استارلینک به دلیل تقاضای بالا
خبرآنلاین نوشت: با افزایش تقاضای استارلینک، این شرکت ثبت نامهای جدید خود را متوقف کرده و در پی آن، ایلان ماسک نیز در صفحه توییتر خود، این خبر را تایید کرده است.
رقابت ایراندرباشگاه فضاییجهان/شمارشمعکوس برای پرتاب سامان
بلوک انتقال مداری سامان در آستانه پرتابی سرنوشتساز است تا ایران را به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و مدارهای زمینآهنگ نزدیکتر کند؛ شمارش معکوس برای این جهش بزرگ در استقلال فضایی کشور آغاز شده است.
عکس / سلفی در فضا
یک ماهواره از سوراخی که روی پنل خورشیدیاش ایجاد شده عکس گرفته است. سوراخ کوچک روی پنل خورشید ماهواره ای که دور زمین مدار می زند، میزان جدی بودن خطرات شلوغی مدار زمین را نشان می دهد.
ماهوارههای ایرانی کوثر و هدهد با موفقیت در مدار تزریق شدند
با اعلام طراح و سازنده ماهوارههای ایرانی کوثر و هدهد، پرتاب این ۲ ماهواره موفقیتآمیز بوده و با موفقیت در مدار تزریق شدند.
دریافت سیگنال «هدهد» تایید شد/ عملکرد موفقیتآمیز مکانیزم آنتنها
دریافت اولین سیگنالها از ماهواره «هدهد» تایید شد.
ژاپن نخستین ماهواره چوبی را به فضا پرتاب کرد
ژاپن نخستین ماهواره چوبی در جهان که در ماه مه (خرداد ماه) سال جاری از ساخت آن خبر داد را به فضا پرتاب کرد.
بازتاب پرتاب فضایی ایران در رسانه های خارجی
یک موشک روسی سایوز بامداد امروز ۲ ماهواره ایرانی هدهد و کوثر را به مدار زمین برد که این رویداد در رسانه های خارجی بازخورد های مختلفی داشت.
۷ پرتاب ماهواره تا پایان سال در دستور کار سازمان فضایی
رئیس سازمان فضایی ایران اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳ بین ۵ تا ۷ پرتاب داخلی و بینالمللی داریم که تعدادی از آنها با استفاده از پرتابگرهای "سیمرغ" و "قائم" انجام خواهند شد.
جلالی: «کوثر» و «هدهد» بامداد سهشنبه در مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین قرار خواهند گرفت
سفیر ایران در روسیه درباره پرتاب ماهواره «هدهد» و «کوثر» به عنوان نخستین تجربه بخش خصوصی کشورمان رشته توییتی منتشر کرد.
انفجار ماهواره پشتیبان سامانه «تاد»/ ماهوارهها چه نقشی در این سامانه دارند؟
هفته گذشته در خبرها آمده بود که ماهواره شرکت بوئینگ در فضا بهطور نامعلومی منفجر شده است.
ماهواره بوئینگ در فضا هزار تکه شد؛ پای فرازمینیها وسط است؟
ماهواره بوئینگ Intelsat ۳۳e بدون دلیل خاصی ناگهان در فضا تکهتکه شده است و باعث شده دانشمندان حیرتزده شوند. برخی احتمال دخالت فرازمینیها را مطرح میکنند.
پایگاه وستوچنی روسیه میزبان پرتاب «هدهد» و «کوثر» به مدار ۵۰۰ کیلومتری
دو ماهواره «هدهد» و «کوثر» دو ماهواره بخش خصوصی هستند که هماکنون به کشور روسیه منتقل شده و قرار است روز ۱۵ آبان ماه امسال از طریق پایگاه وستوچنی این کشور به مدار ۵۰۰ کیلومتری تزریق شوند.
جنگ ماهوارهها؛ "صورت فلکی چینی" در مقابل استارلینک آمریکایی
امروز رقابت فضایی به اوج خود رسید؛ چین با پروژه "هزار بادبان" قصد دارد به سلطه استارلینک بر بازار اینترنت ماهوارهای پایان دهد و اینترنت را به گوشه و کنار جهان ببرد؛ صورت فلکی چین شامل هزاران ماهواره خواهد بود که در مدارهای مختلف مستقر خواهند شد.
چرا اردوغان به دنبال راهاندازی شبکه تلویزیونی برای ایرانیهاستشیطنت به زبان فارسی
۲ ماهواره ایران تا پایان سال به فضا پرتاب میشود
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: تا پایان سال ۲ ماهواره «طلوع ۳» و «ظفر ۲» با پرتابگر خارجی پرتاب میشود.
توضیح سازمان فضایی درباره شکست ماهوارهها به دلیل تشعشعات/تعویق پرتاب ماهوارههای «طلوع ۳» و «ظفر ۲»
رئیس سازمان فضایی ایران از تعویق پرتاب ماهوارههای «ظفر۲» و «طلوع ۳» خبر داد.
ماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم و صنعت آماده پرتاب/ ساخت ظفر۲ تا سال آینده
رئیس دانشگاه علم و صنعت از ساخت ماهواره ارتباطی ظفر ۱ خبر داد و گفت: فرایند ساخت این ماهواره در دانشگاه به اتمام رسیده و در مرحله پرتاب قرار دارد.
نمونه کیفی و پروازی ماهواره مخابراتی «ناهید ۲» در مرحله پرتاب/پرتاب ماهواره IOT در زمستان
رئیس سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهوارههای IOT در سه ماه آخر سال جاری خبر داد و گفت: ماهواره مخابراتی «ناهید ۲» در مراحل نهایی تستهای سازگاری است و ماهواره «پژوهش ۳» در مرحله مناقصه برای اجرا کردن آن قرار دارد.
۳ ماهواره سنجشی در سال جاری پرتاب میشود/پرتاب منظومه ماهوارهای IOT در سال آینده
رئیس سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهوارههای سنجشی «کوثر»، «طلوع ۳» و «ظفر ۲» خبر داد و گفت: همچنین بلوک انتقال منظومه ماهوارهای IOT جزء مهمترین برنامههای صنعت فضایی کشور است.
ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو
رئیس سازمان فضایی ایران از ساخت اولین ماهواره برای عملیات در مدار ژئو خبر داد و گفت: این پروژه با همکاری دانش بنیانها انجام و نقطه عطف بزرگی در صنعت فضایی ایران محسوب می شود.
پرتاب ۵ تا ۷ ماهواره به فضا تا پایان ۱۴۰۳
رییس سازمان فضایی ایران از پرتاب ۵ تا ۷ ماهواره به فضا تا پایان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در حال برنامه ریزی برای پرتاب های زیرمداری با همکاری هوافضای سپاه در ۱۴۰۳ هستیم.
تست فناوری اصلاح موقعیت مداری در عمر یک ساله «چمران-۱»
رئیس سازمان فضایی با اعلام عمر عملیاتی یک ساله ماهواره «چمران-۱»، تغییر موقعیت مداری را از مهمترین دستاوردهای این پرتاب برشمرد و گفت: برای آنکه موقعیت مداری منظومه ماهوارهها نسبت به یکدیگر اصلاح شود، نیاز به چنین تکنولوژی داریم.