کمبود این ویتامین باعث آلزایمر میشود + راههای پیشگیری از آلزایمر
بیماری آلزایمر را باید جدی گرفت چرا که پس از ابتلا به آن خودمان و عزیزانمان بسیار اذیت خواهیم شد. با تغییراتی در زندگی خود میتوان از احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داد.
کاهش ابتلا به آلزایمر با مصرف این ویتامین
اسیدهای چرب تشکیلدهنده ویتامین F به شکلهای مختلفی در بدن استفاده میشوند. در واقع آنها جزء اصلی غشاهای سلولی هستند.
تشخیص زودهنگام پارکینسون و آلزایمر با روش جدید
پژوهشگران «دانشگاه هاروارد» و «بیمارستان بیرمنگام و زنان» یک روش جدید را برای آزمایش خون ارائه دادهاند که میتواند به تشخیص زودهنگام پارکینسون و آلزایمر کمک کند.
بهترین روش برای عدم ابتلا به آلزایمر
مطالعات نشان میدهد که فعالیت بدنی، عملکرد شناختی را بهبود میبخشد؛ به خصوص ورزش منظم هوازی، میتواند از شما در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند.
چه بخوریم آلزایمر نگیریم؟/ آلزایمر از چند سالگی بروز میکند
مطالعات نشان میدهد که رژیم غذایی سالم میتواند از سلامت مغز محافظت کند و خطر زوال شناختی را کاهش دهد. مصرف آجیل در برنامه غذایی روزانه هم راهی برای پیشگیری از ابتلا به اختلالات حافظه است.
خوراکی محبوبی که خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد
محققان اثرات مصرف آجیل را بر حافظه و سلامت مغز بررسی کردند و دریافتند که مصرف ۶۰ گرم آجیل مخلوط در روز باعث افزایش حافظه کلامی و جریان خون در مغز میشود.
پیشگیری از آلزایمر ناممکن است
یک مختصص مغز و اعصاب گفت: هماکنون هیچ راه قطعی برای پیشگیری از بیماری آلزایمر وجود ندارد. تحقیقات نشان میدهد که برخی از شیوههای زندگی سالم فقط میتواند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهد.
رابطه عجیب و معکوس میان آلزایمر و سرطان!
به نظر میرسد افراد مبتلا به آلزایمر کمتر در معرض ابتلا به انواع خاصی از سرطان هستند و معکوس این موضوع نیز صادق است، اما هیچکس نمیداند چرا و حالا یک مطالعه جدید در پی دریافتن راز آن است.
برای پیشگیری از آلزایمر چه کنیم؟
توانمندیهای شناختی به طور طبیعی و با افزایش سن در افراد کاهش پیدا میکند و از حدود ۷۰ سالگی در حداکثر توان هوشی افراد کاهش تقریبی مشاهده میشود و وقتی که یک سالمند در برابر رویدادهایی که اطراف آن در جریان است، کنترل خودش را از دست میدهد و دچار اختلالات شناختی میشود، در واقع دچار آلزایمر شده است.
چه ارتباطی بین ویتامین ها و آلزایمر وجود دارد؟
ویتامین ها و مواد معدنی مختلف ارتباط زیادی با پیشگیری از بیماری آلزایمر دارند.
برای پیشگیری از آلزایمر چه بخوریم؟
بیماری آلزایمر بیماری پیچیدهای است که چندین عامل در بروز آن نقش دارند، الگوهای غذایی ممکن است تا حدودی در کاهش خطر ابتلا به آلزایمر اثر داشته باشند ولی شواهد قوی برای حمایت از رژیم غذایی مدیترانه ای و MIND به عنوان بخشی از راهکارهای پیشگیری از آلزایمر وجود دارد،
عوامل موثر بر کاهش ابتلا به آلزایمر
متخصصان سلامت با استناد به نتایج یک مطالعه جدید میگویند درمان «ضعف بینایی» و «کلسترول بالا»، دو راه جدید برای کاهش ابتلا به آلزایمر به شمار میروند.
ابزاری برای مقابله با آلزایمر
بر اساس نتایج تحقیق اخیر، زندگی در نزدیکی فضاهای سبز در سالهای میانی عمر ممکن است مزایای شگفتانگیزی برای سلامت روان ما و پیشگیری از ابتلا به زوال عقل و آلزایمر داشته باشد.
کاخ سفید: بایدن هیچگونه زوال عقل یا آلزایمر ندارد
نیویورک- ایرنا- سخنگوی کاخ سفید درپی مکث های طولانی جو بایدن رئیس جمهور ۸۱ ساله آمریکا در مناظره با دونالد ترامپ و نگرانی ها درباره سلامتی جسمی او اعلام کرد که بایدن هیچگونه زوال عقل یا آلزایمر ندارد.
عاملی برای پیشگیری از آلزایمر
بر اساس تحقیقات جدید دانشگاه «مرداک»، داشتن بیش از شش ساعت خواب با کیفیت در شب ممکن است به پیشگیری از آلزایمر یا کُند کردن روند پیشرفت این بیماری کمک کند.
مادهای مخفی در انار دشمن آلزایمر است
دانشمندان میگویند چیزی در انار وجود دارد که میتواند به مغز کمک کند آلزایمر را از بین ببرد.
رابطه رژیم غذایی با ابتلا به آلزایمر
مصرف زیاد برخی از گروههای غذایی مثل قند و شکر، فست فودها، مارگارین و نمک احتمال ابتلا به آلزایمر را زیاد میکند.
فرضیهای درباره علت آلزایمر
در حالی که سالها است پزشکان برای درمان آلزایمر در جستوجوی راهی بودهاند تا جلوی تجمع پروتئینهای «بتا آمیلویید» در مغز را بگیرند، گروهی از متخصصان «موسسه مغز کرمبیل» کانادا معتقدند آلزایمر در اصل بیماری مغزی نیست بلکه اختلال سیستم ایمنی در مغز است.
با این خوراکیها حافظه خود را تقویت کنید/ ۵ ماده غذایی ضدآلزایمر
مغز ما تمام شبانهروز درحال فعالیت است؛ سیستم عصبی را تنظیم میکند و سیگنالها و دستورالعملها را از یک قسمت بدن به قسمت دیگر منتقل میکند. غذاهای مقوی و سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، مغز را تغذیه کرده و از آن در برابر استرس اکسیداتیو در دوران پیری محافظت میکنند.
آلزایمر با این ۲ خوردنی به سراغ شما میآید
محققان معتقدند که ممکن است خوردن غذاهای چرب و فرآوری شده التهاب و اکسیداسیون را در داخل بدن ما افزایش دهند و منجر به عملکرد مغزی شود که آنطور که باید، مغز عمل نکند.
چرا قدیمیها آلزایمر نداشتند؟
محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی پس از انجام تحقیقاتی گسترده، تنبلی، گسترش شهرها، آلودگی هوا و تغییر سبک زندگی را به عنوان دلایل اصلی ابتلا به آلزایمر اعلام کردند. محققان همچنین به این نکته اشاره کردهاند که تنبلی و آلودگی هوا دو دلیل اصلی ابتلا به این بیماری هستند.
انگشت کردن در بینی خطر آلزایمر را افزایش میدهد!
«دست در بینی کردن» عادت معمول کودکان و برخی از بزرگسالان است، در جریان تحقیقاتی که اخیرا انجام شده مشخص شده که این عادت میتواند عواقب ناگواری در پی داشته باشد. نتایج این مطالعه نشان میدهد که عادت «دست در بینی کردن» خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش میدهد.
پزشکان متوجه علائم بصری عجیبی در مبتلایان به آلزایمر شدند
آلزایمر به طور معمول به عنوان یک بیماری غارت کننده حافظه شناخته میشود که در ابتدا با علائم فراموشی، مشکل در به خاطر سپردن رویدادهای جدید و افزایش سردرگمی ظاهر میشود. با این حال، برخی از افراد ممکن است با یک علامت هشدار اولیه کمتر شناخته شده مواجه شوند.
انواع مختلف آلزایمر شناسایی شد
ایسنا نوشت: بررسی بر روی پروتئینهای موجود در مایع مغزی نخاعی، پنج زیرگروه آلزایمر را نشان میدهند اما بیشتر تلاشهای درمانی فقط یک مورد را هدف قرار دادهاند.
اینفوگرافیک| ۷ بیماری که به دنبال استرس زیاد بروز میکند
اگر استرس مدیریت نشود یا در طولانی مدت ادامه یابد، میتواند منجر به مشکلات جدیتر بهداشت و سلامت شود که شاید تهدیدی برای زندگی فرد باشد؛ دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت هفت مشکل سلامتی که استرس ممکن است برای بدن به وجود آورد را معرفی کرده که در این اینفوگرافیک مشاهده میکنید.