به گزارش تسنیم، تیم فوتبال لیورپول امشب (چهارشنبه) در دور دوم مسابقات لیگ قهرمانان اروپا 27-2026 میهمان تیم لاسک اتریش بود و با نتیجه 6 بر 3 به برتری رسید.
رونالد آرائوخو در دقیقه 22، بردلی بارکولا در دقایق 24، 37 و 66، جرمی فریمپونگ در دقیقه 51 و لویس کوماس در دقیقه 72 برای نماینده انگلیس گلزنی کردند و روبرت لیوبیچیچ در دقیقه 63 و فلورین فلکر در دقایق 74 و 77، گلهای میزبان را به ثمر رساندند.
شاگردان آندونی ایرائولا که روز یکشنبه با نتیجه 3 بر صفر مغلوب منچسترسیتی شده بودند، با کسب شش امتیاز به رتبه دوم جدول لیگ قهرمانان صعود کردند و لاسک بدون امتیاز، در رتبه سیودوم جای گرفته است.
در بازی همزمان، شاگردان سسک فابرگاس در تیم کومو با نتیجه 3 بر 2 مقابل فاینورد شکست خوردند.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.