رئیس سازمان خصوصی‌سازی: جاماندگان فعلا سهام عدالت نمی‌گیرند

  4050626105

رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد در حال حاضر امکان واگذاری سهام عدالت به جاماندگان وجود ندارد و آغاز دوباره این فرآیند به ارائه پیشنهاد دولت، تعیین تکلیف قانونی و مشخص شدن سهام قابل واگذاری بستگی دارد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی: جاماندگان فعلا سهام عدالت نمی‌گیرند

به گزارش ایسنا، زهره عالی‌پور با اشاره به وضعیت واگذاری سهام عدالت به جاماندگان گفت در شرایط فعلی اقدامی برای واگذاری جدید انجام نمی‌شود و برای ازسرگیری این فرآیند باید موضوع از نظر قانونی تعیین تکلیف شود.

گفتنی است؛ موضوع سهام عدالت جاماندگان نخستین‌بار به‌طور جدی در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ مطرح شد. در آن مقطع حدود ۳.۵ میلیون نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و سه دهک نخست ایثارگران که فاقد سهام عدالت بودند، به عنوان مشمولان هدف شناسایی شدند.

با وجود تصویب سازوکارهایی برای واگذاری سهام دولت در برخی شرکت‌ها از جمله بانک‌های ملت، تجارت و صادرات، این فرآیند به دلیل مشکلات حقوقی و تعیین نشدن پرتفوی مناسب عملیاتی نشد.

سازمان خصوصی‌سازی نیز اردیبهشت امسال اعلام کرده بود که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای ثبت‌نام یا واگذاری سهام عدالت به جاماندگان وجود ندارد و هرگونه تصمیم جدید در این زمینه نیازمند تصویب قانونی است.

بر این اساس، جاماندگان سهام عدالت در حال حاضر نباید منتظر ثبت‌نام یا واگذاری جدید باشند و هرگونه خبر درباره آغاز ثبت‌نام باید از طریق سازمان خصوصی‌سازی و مراجع رسمی پیگیری شود.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین