ناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشور

  4050603061

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی دقیق، طرح قاچاق سلاح جنگی و شکاری را در مناطق مرزی جنوب شرق کشور ناکام گذاشتند.

ناکامی قاچاقچیان مسلح در انتقال سلاح جنگی به کشور

به گزارش فارس، سردار علی‌اکبر جاویدان، فرمانده مرزبانی فراجا، اعلام کرد که مرزداران استان سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی دقیق، طرح قاچاق سلاح جنگی و شکاری را در مناطق مرزی جنوب شرق کشور ناکام گذاشتند.

وی افزود: مرزداران با اطلاع از قصد قاچاقچیان مسلح برای انتقال محموله‌ای از سلاح‌های غیرمجاز به داخل کشور، عملیات شناسایی و مقابله را در دستور کار قرار دادند.سردار جاویدان افزود: در جریان این عملیات، ۲۲ قبضه سلاح کلت کمری، ۴ قبضه سلاح شکاری، ۲ قبضه نارنجک دستی و ۱۳ تیغه خشاب کشف و ضبط شد.

وی تصریح کرد: قاچاقچیان با استفاده از شرایط سخت جغرافیایی منطقه موفق به فرار شدند اما تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری آن‌ها همچنان ادامه دارد.

فرمانده مرزبانی فراجا در پایان تأکید کرد: مرزبانان با اشراف شبانه‌روزی و هوشیاری کامل اجازه نخواهند داد که سلاح و مهمات غیرمجاز وارد کشور شده و امنیت مردم را به خطر بیندازند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین