خبرگزاری فارس؛ «وقت توقف حملات نظامی و بازگشت به میز مذاکره رسیده است. باید از اشتباهات راهبردی اخیر درس گرفت». این پیام را میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه نزد سازمانهای بینالمللی مستقر در وین، امروز در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد. اولیانوف این اظهارات را در واکنش به سخنان دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، مطرح کرد که در جمع اعضای کابینه و خبرنگاران به قویتر شدن ایران اذعان کرد.
ترامپ که پیشتر بارها مدعی نابودی توان نظامی ایران شده بود، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ادامه واکنش نظامی ایران به تجاوزات آمریکا گفت «آنها شاید اکنون کمی قویتر شوند، اما بعداً ضعیفتر خواهند شد».
اولیانوف اخیراً هم در واکنش به توقف چند روزه تجاوزات نظامی آمریکا، خواستار پایان دائمی این حملات شد و تاکید کرد که این موضوع، راهحل نظامی ندارد.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.