بقائی: ادعای دلسوزی اتحادیه اروپا برای حقوق بشر ایرانیان، ریاکاری محض است

  4050503016

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات مسوول ارشد اتحادیه اروپا گفت ادعای دلسوزی اتحادیه اروپا برای حقوق بشر ایرانیان، ریاکاری محض است.

بقائی: ادعای دلسوزی اتحادیه اروپا برای حقوق بشر ایرانیان، ریاکاری محض است

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مبنی بر نگرانی نسبت به وضعیت حقوق بشر در ایران، در شبکه ایکس نوشت: «کایا کالاس از «نگرانی حقوق بشری» اتحادیه اروپا درباره ایران سخن می‌گوید؛ اما شگفت‌آور است که این دکترین حقوق بشری چگونه همزمان با حمایت‌های لجستیکی و فنی از حملات نظامی غیرقانونی علیه مردم ایران و زیرساخت‌های یک کشور سازگار می‌شود، اما با محکوم کردن جنایت‌های آشکار ضد بشری یا حتی ابراز همدردی ساده برای کودکان مثله‌شده ایرانی نه.»

وی افزود: «این رفتارها فقط از بین رفتن اعتبار نیست؛ «ابتذال شر» و اوج ریاکاری است.»

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین