جنگ با جغرافيا!

محمدکاظم انبارلویی،   4050428079
جنگ با جغرافيا!

1- اگر كسي بپرسد هدف از تجاوزات اخير آمريكا و بدعهدي و زدن زير تفاهم‌نامه چيست و ترامپ مشغول چه كاري است؟
در دو كلمه استراتژيست های نظامي و ناظران جهاني مي‌گويند: «جنگ با جغرافيا»!
ترامپ فكر مي‌كرد با امضاي تفاهم‌نامه چيزي گير او مي‌آيد! اما در عمل ديد اين‌بار بايد بدهد بدون اينكه چيزي بگيرد.
ماشين جنگي ترامپ همه زور خود را گذاشته است تا تنگه هرمز را باز كند و جلوي ترتيبات ايراني براي اداره تنگه را بگيرد.
حملات آمريكا به رادارها، سامانه‌هاي اپتيكي ، حمله به زيرساخت‌هاي پهپادي و موشكي به‌سان كوبيدن سر بر امواج خروشان آب‌هاي خليج‌فارس و درياي عمان و صخره‌هاي مشرف بر آب‌هاي جنوب كشور است. هرچه بيشتر تلاش مي‌كند كمتر نتيجه مي‌گيرد.
جنگ با جغرافيا حتي از نظر نظاميان آمريكايي مستقر در جنوب ايران در كشورهاي اشغال شده خليج‌فارس نوعي بلاهت و حماقت سياسي و نظامي است.
زورگويي، تماميت‌خواهي و وحشي‌گري آمريكا به تعبير امام مجتبي حسيني خامنه‌اي؛ «جزء لاينفك مرام و مسلك آمريكايي است و ثابت شد امضاء رئيس‌جمهور آمريكا چقدر بي‌ارزش و نامعتبر است.»
2- تا اينجاي نبرد آمريكايي‌ها ضربات مهلكي از سوي سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران دريافت كرده اند. پنتاگون از نزديك شدن به سياهچاله اشغال جزاير و ماجراجويي پياده كردن نيرو به سبك فيلم‌هاي هاليوودي پرهيز مي‌كند.
اما روياي باز شدن تنگه هرمز يك لحظه ترامپ را رها نمي‌كند. اين در حاليست كه يمني‌ها در حال عملياتي كردن بستن تنگه باب‌المندب هستند.
ترامپ با كابوس بسته‌شدن اين دو تنگه احساس مي‌كند گردنش زير چكمه جبهه مقاومت است و كاري جز تيراندازي بي‌هدف از او ساخته نيست!
3- فلج كردن ماشين جنگي آمريكا از طريق حمله به  مراكز فرماندهي و دپوي تجهيزات آنها در كويت، قطر، امارات، عربستان، بحرين و اردن در دستور كار نيروهاي مسلح ماست. تعبير حتي رسانه‌هاي دشمن اين است كه ايران مشغول شخم زدن پايگاه‌هاي آمريكا در منطقه است. برتري آتش ما در همه جبهه‌ها مشهود است.
به تعبير رهبري عزيز ما ؛ «ملت ايران و جبهه مقاومت درس‌هاي فراموش نشدني براي ترامپ دارد.» 
اكنون مذاكرات با آمريكايي‌ها در دو كلمه خلاصه شده است: «بگرد تا بگرديم!»
4- ملت ايران در آستانه يك جنگ سرنوشت‌ساز با دشمنان بشريت و تبهكارترين حاكمان روي زمين است. خداوند متعال دشمن را در مزيت‌هاي ژئوپلتيك ايران گرفتار كرده است.
شرط پيروزي ملت رعايت هشدارهاي اخير رهبري در حفظ وحدت و انسجام اسلامي است كه فرمودند:
الف- مكررا و موكدا تذكر داده شده از اصولي‌ترين امور اصرار بر اتحاد مقدس در همه سطوح است.
ب- پرهيز از تفرقه و تنازع و اختلافات سياسي وظيفه همگاني است.
ج- تضمين صيانت از منافع ايران اسلامي در ميدان اعتماد به مسئولان نظام است.
د- تلاش مسئولان دلسوز در هر سه قوه براي رفاه و سعادت ملت مشهود است.
آنهايي كه گوش شنوا داشته باشند مي‌فهمند رهبري چه فرموده و چه مطالبه‌اي از آنان دارد.
5- رهبري معظم نيز در اين پيام اخير سه كلمه خطاب به منتقدين دلسوز بااخلاص و خيرخواه داشتند كه آنهم شنيدني است.
1- نقد نبايد موجب شكست در وحدت و انسجام اجتماعي شود.
2- دشمن در نقد نبايد هيچ علامت ضعفي از ما دريافت كند.
3- در نقد دقت شود ظلمي بر بي‌گناهي روا داشته نشود.
اینکه چه کسانی مخاطب اصلی رهبری در شبکه های مجازی و رسانه ها هستند، روشن است. رهبری معظم با این پیام جلوی پیشروی دشمن در جنگ شناختی و روانی را گرفتند. آنها که باید پیام را بگیرند، گرفته اند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین