وزیر ارتباطات: اینترنت حق همگانی است/ اخبار قطع اینترنت هیچ سندیتی ندارد

  4050427082

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بارها تأکید کرده‌ام که اینترنت یک حق همگانی است و اهتمام دولت همواره معطوف به تلاش برای اتصال مستمر آن بوده و هست.

وزیر ارتباطات: اینترنت حق همگانی است/ اخبار قطع اینترنت هیچ سندیتی ندارد

به گزارش ایرنا، سید ستار هاشمی شامگاه شنبه ۲۷ تیر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: متاسفانه در روزهایی که همکاران من در خانواده بزرگ وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات تمام توان خود را برای ارائه خدمت شایسته به مردم شریف و حفظ پایداری شبکه ارتباطات بکار گرفته‌اند و در این راه یک شهید سرافراز هم تقدیم کشور کرده‌اند، عده‌ای همچنان در پی اهداف شوم خود به خبرسازی کذب و بازارسازی می‌پردازند.

هاشمی تاکید کرد: لازم می‌دانم تاکید کنم اخباری که اخیراً در مورد قطع اینترنت پس از جام جهانی با دستور قضایی منتشر شده، هیچ سندیتی ندارد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین