کویت مدعی حملات ایران به نیروگاه و تأسیسات آب شیرین‌کن شد

  4050427017

کویت ادعا کرد که در جریان حملات موشکی ایران، یک نیروگاه و تأسیسات آب شیرین‌کُن این کشور به شدت آسیب دیده است.

کویت مدعی حملات ایران به نیروگاه و تأسیسات آب شیرین‌کن شد

به گزارش فارس، وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت امروز شنبه مدعی شد در جریان حملات موشکی نیروهای مسلح ایران، یکی از نیروگاه‌های برق و تأسیسات آب شیرین‌کُن این کشور مورد اصابت قرار گرفته است.

کویت به اینکه این تأسیسات در چه منطقه‌ای قرار داشته، هیچ اشاره‌ای نکرد، ولی گفت که این نیروگاه و آب شیرین‌کن به شدت آسیب دیده‌اند.

به گفته وزارت برق کویت، این حملات باعث وقوع آتش‌سوزی در این نیروگاه برق شده است.
 
در پاسخ به حملات آمریکا به پلها و مراکز ارتباطی در برخی از شهرهای جنوبی، نیروهای مسلح کشورمان هم کشورهای مبدأ این حملات را قرار دادند. ارتش کویت ضمن تأیید این حملات، مطابق معمول مدعی شد این حملات موشکی و پهپادی را رهگیری کرده است.

منابع خبری اما ویدئوهایی منتشر کردند که نشان می‌دهد این حملات، با موفقیت به اهداف خود اصابت کرده و در جریان آن، مقرهای آمریکا دچار آتش‌سوزی شده است.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین