منفجر کردن خانه‌های مسکونی در جنوب لبنان

  4050424062

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه بنت‌جبیل واقع در جنوب لبنان خانه‌های مسکونی را منفجر کردند.

منفجر کردن خانه‌های مسکونی در جنوب لبنان

به گزارش تسنیم، منابع محلی امروز چهارشنبه خبر دادند که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در حومه شهرک «کونین» در منطقه بنت‌جبیل، واقع در جنوب لبنان عملیات انفجار و تخریب گسترده‌ای انجام دادند.

گزارش‌ها حاکی است که این اقدام در چارچوب نقض‌های مکرر توافق آتش‌بس در جنوب لبنان صورت می‌گیرد.

 منابع میدانی از شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در داخل بلده کونین خبر داده‌اند. این تجاوزات در حالی رخ می‌دهد که ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی از زمان اجرای توافق آتش‌بس، روزانه دست به نقض‌های متعدد در مناطق مرزی جنوب لبنان می‌زند.

شهرک کونین طی هفته‌های اخیر بارها هدف حملات توپخانه‌ای، تیربارهای سنگین و عملیات انفجار قرار گرفته است . پیش از این نیز، ارتش اسرائیل عملیات انفجار مشابهی را در حومه کونین و روستاهای «بیت یاحون» و «برعشیت» در شهرستان بنت‌جبیل انجام داده بود.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین