وزارت خارجه عمان: مذاکرات تهران و مسقط در سطوح فنی و سیاسی ادامه می‌یابد

  4050420081 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت خارجه عمان اعلام کرد که مذاکرات تهران و مسقط در سطوح فنی و سیاسی ادامه خواهد یافت.

وزارت خارجه عمان: مذاکرات تهران و مسقط در سطوح فنی و سیاسی ادامه می‌یابد

به گزارش تسنیم، خبرگزاری رسمی عمان اعلام کرد که سلطان نشین عمان و جمهوری اسلامی ایران در مسقط نشست‌هایی را برای بررسی امنیت و آزادی دریانوردی در تنگه هرمز برگزار کردند.

 طرفین با توجه به تحولات اخیر منطقه، درباره تضمین سلامت و آزادی کشتیرانی در این مسیر حیاتی رایزنی کردند.

 عمان و ایران بر ادامه مذاکرات در سطوح فنی و سیاسی جهت دستیابی به توافقات لازم بر اساس قوانین بین‌المللی تأکید کردند.

 این نشست با هدف مدیریت پیامدهای ناشی از تنش‌های اخیر و حفظ ثبات در یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های دریایی جهان انجام شد.

وزارت خارجه عمان: مذاکرات تهران و مسقط در سطوح فنی و سیاسی ادامه می‌یابد

وزارت امور خارجه عمان از توافق طرفین بر ادامه رایزنی‌ها میان مسقط و تهران جهت دستیابی به توافق در مورد امنیت تنگه هرمز خبر داد.

بر اساس بیانیه صادره از سوی این وزارتخانه، البوسعیدی و عراقچی بر ضرورت استمرار مذاکرات برای رسیدن به تفاهم در مورد تنگه هرمز تأکید کردند.

 این وزارتخانه تصریح کرد که گفتگوهای میان عمان و ایران در سطوح فنی و سیاسی برای رسیدن به توافقات لازم ادامه خواهد یافت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۲۶۳۷۶۱۲:۵۰:۴۴ ۱۴۰۵/۴/۲۱
دیپلماسی غلط ایران حتی کشور کوچک عمان را هم پر رو کرده . کشوری که تا دیروز فقط دنبال میانجی گری بود ، امروز ، هم لجستیک نیروی دریایی متجاوز امریکا علیه ایران را تامین میکند هم کریدور در تنگه هرمز ایجاد کرده هم ادعا بر تنگه هرمز پیدا کرده هم کشتی های آمریکایی را از تنگه هرمز عبور میدهد هم نامه پراکنی برای سازمان ملل میکند !!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین