به گزارش تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، شورای فدرال آلمان( بوندس رات) میخواهد انکار حق موجودیت اسرائیل را جرمانگاری کند.
به گفته شورای فدرال، هر کسی که حق موجودیت اسرائیل را انکار کند، باید با حبس یا جریمه نقدی مجازات شود. منتقدان، آزادی بیان را در سایه این اقدام دولت در معرض خطر میدانند.
اکثریت ایالتها در این نهاد قانونگذاری به پیشنهاد مشابهی از ایالت هسن رأی مثبت دادند. طبق این پیشنهاد، افرادی که علناً یا در یک تجمع، حق موجودیت رژیم صهیونیستی را انکار کنند یا خواستار نابودی آن شوند، با مجازات حبس تا پنج سال یا جریمه نقدی مواجه خواهند شد. بوندستاگ( مجلس نمایندگان آلمان) پس از تعطیلات تابستانی، این پیشنهاد را مورد بحث قرار خواهد داد.
با این حال، اظهار شد که این امر فقط در صورتی قابل مجازات است که به شیوهای رخ دهد که احتمالاً تمایل به ارتکاب اعمال خشونتآمیز یهودستیزانه یا اقدامات خودسرانه را ترویج کند.
وکلای قانون اساسی آلمان پیش از این از این طرح انتقاد کرده و استدلال کرده بودند که آزادی بیان را به خطر میاندازد.
در حال حاضر قوانین آلمان انکار حق موجودیت رژیم صهیونیستی یا هر کشور دیگری را جرمانگاری نمیکند.



نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.