به گزارش فارس، تیم ملی فوتبال کشورمان امروز در اولین گام خود در مرحله گروهی جام جهانی مقابل نیوزیلند به نتیجه تساوی ۲ بر ۲ رضایت داد و مهمترین نکته در آمار بازی دقت پایین شوتهای شاگردان قلعهنویی بود که از ۸ شوت تنها نیمی از آنها به طرف دروازه نیوزیلند رفت.
ایران در این بازی ۱۷ بار تلاش کرد که به گل برسد اما تنها ۲ بار موفق به گلزنی شد تا دقت پایین شاگردان قلعهنویی را نشان دهد.
آمار نشان میدهد که نیوزلند در این بازی ۱۴ بار تلاش کرد تا دروازه ایران را باز کند و موفق شد ۸ بار به طرف دروازه کشورمان شوتزنی کند تا عملکردش نسبت به شاگردان قلعهنویی بهتر باشد.
شوت خارج از چارچوب ایران در این بازی ۸ تا بود اما نیوزلند خطای کمتری داشت و ۵ شوت خارج از چارچوب داشت.با نگاه به مالکیت توپ هم ایران با ۴۸ درصد توپ و میدان را کمتر از نیوزلند در اختیار داشت و در مقابل نیوزلند ۵۲ درصد توپ را در اختیار داشت.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.