موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا  

  4050529045

رئیس سازمان سنجش گفت: تا به امروز موردی از اینکه سوال کنکوری لو رفته باشد، نداشتیم و چنین اتفاقی نیفتاده است.

موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا  

رضا محمدی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با مهر درباره رصد شبکه‌های کلاهبرداری که مدعی خرید و فروش سوالات کنکور هستند، گفت: مواردی را پلیس فتا دستگیر کرده اند ولی آمار نهایی از تعداد این شبکه ها هنوز ارائه نشده است.

وی افزود: پلیس فتا با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور این شبکه های کلاهبرداری را تحت رصد دارد اما این موضوع خللی در امنیت و سلامت آزمون ایجاد نکرده است.

محمدی درباره وضعیت برق حوزه های امتحانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ گفت: وزارت نیرو و شرکت توانیر ستاد ویژه تشکیل داده است و مانند سال قبل قول داده اند که قطعی برق در حوزه ها نداشته باشیم و تاکنون نیز گزارشی مبنی بر قطعی برق در حوزه های امتحانی نداشتیم.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین