شیخ نعیم قاسم: هرگز خلع سلاح مقاومت را نخواهیم پذیرفت

  4050303082

دبیرکل حزب‌الله به مناسبت سالگرد پیروزی مقاومت بر اشغالگران از نقش شهید سید حسن نصرالله تجلیل کرد.

شیخ نعیم قاسم: هرگز خلع سلاح مقاومت را نخواهیم پذیرفت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌سخنرانی شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت سالگرد «عید مقاومت و آزادی» آغاز شد.

مهمترین محورهای این سخنرانی به این شرح  است:

هر کس در مقاومت سهمی داشت، در خود مقاومت و در آزادی و پیروزی حاصل‌شده شریک است.

مقاومت نتیجه رهبری سید شهدای امت، سید حسن نصرالله است.

پیروزی از ثمره های انسجام و همکاری ارتش، مردم و مقاومت بود.

از توافق غیرمستقیم 24 نوامبر 2024 که قرار بود به اشغالگری و تجاوزات پایان دهد، ماه‌ها می‌گذرد، اما حملات اسرائیل ادامه دارد و دولت لبنان در اجرای آن توافق ناتوان بوده است.

 ما درک می‌کنیم که دولت لبنان ضعیف است، اما باید با صراحت به آمریکایی‌ها بگوید که در برابر این تجاوزات «عاجز» است.

 ما از دولت نمی‌خواهیم که با پروژه آمریکایی-اسرائیلی مقابله کند، اما حداقل نباید ابزاری برای تسهیل این پروژه باشد.

 دولت لبنان نباید در برابر ملت خود بایستد و نباید در اهداف سیاسی خود با اسرائیل همسو شود.

 تحریم‌های آمریکا ما را تضعیف نخواهد کرد و اگر واشنگتن بیش از این وحشیانه عمل کند، چیزی برایش در لبنان باقی نخواهد ماند.

 خلع سلاح مقاومت در واقع سلب توان دفاعی لبنان و مقدمه‌ای برای «نابودی» است و ما هرگز آن را نخواهیم پذیرفت.

 برخی در حاکمیت لبنان از ما می‌خواهند کمک کنیم تا سلاح‌مان گرفته شود تا اسرائیل بعداً وارد شود، ما را بکشد و مردم‌مان را آواره کند.

 خلع سلاح یعنی نابودی و ما هرگز با آن موافقت نخواهیم کرد.

در حال تکمیل...

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین