هادی طحان نظیف در گفت و گو با ایرنا گفت: در قانون آمده که انتخابات میان دورهای لزوماً باید با انتخابات سراسری برگزار شود؛ با توجه به تعویق انتخابات شورای شهر و روستا که یک انتخابات سراسری است عملاً انتخابات میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری هم به این ترتیب به تعویق می افتد تا انشاالله همزمان با آن انتخابات این دو انتخابات میان دوره ای هم برگزار شود.
وی افزود: انتخابات میان دوره باید با یک انتخابات سراسری برگزار شود؛ وقتی انتخابات سراسری عقب می افتد آن هم عقب می افتد ما برگزاری انتخابات جداگانه نداریم؛ انتخابات میان دوره ای باید در یک روز با یک انتخابات سراسری برگزار شود.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.