تجاوز آمریکا و رژیم اشغالگر قدس به ایران و البته پاسخ های قابل توجه ایران به این تجاوز همچنان ادامه دارد. از همان نخستین ساعات پس از آغاز تجاوز جدید شاهد بودیم که بسیاری با طعنه نام این رویداد را عملیات اپستین نهادند. طعنه آن ها به این مسأله بوده که به دلیل ایفای نقش گسترده ترامپ در پرونده جرایم جفری اپستین٬ رییس جمهور آمریکا با به راه انداختن جنگی جدید به دنبال لاپوشانی سیلی از رسوایی ها علیه خود بوده است.
حالا دیگر افکار عمومی دنیا و به ويژه آمریکا به تجاوز این کشور به ایران از این دریچه نگاه می کنند که افراد حاضر در طبقه اپستین دست به یک ماجراجویی نامشروع و غلط زده اند اما این کل مردم آمریکا و جهان هستند که باید تاوان آن را بدهند! جالب اینکه بر اساس گزارش های رسمی٬ مردم آمریکا در وضعیت کنونی بیش از ۳۰ درصد در قیاس با دوره قبل از آغاز جنگ جاری مجبور به پرداخت هزینه های سوخت هستند.
هرچه از جنگ گذشته نیز روند تحمیل هزینه ها به مردم آمریکا و دیگر کشورهای جهان بیشتر و بیشتر شده است. همه این ها در شرایطی رنگ واقعیت به خود می گیرد که حتی نهادهای اطلاعاتی اصلی آمریکا هم تایید می کنند که ایران هیچ تهدید قریب الوقوعی برای آمریکا نبوده است. جالب اینکه بسیاری در آمریکا صراحتا میگویند که جنگ جاری در واقع جنگ رژیم اشغالگر قدس است و آمریکا نباید خود را در آن درگیر می کرد و هزینه های گزاف آن را می پذیرفت.
حال در وضعیت کنونی اصلی ترین بحران ترامپ و متحدانش این است که نمی توانند مانع از برجسته شدن این روایت شوند که جنگ را طبقه فاسد اپستین راه انداخته اند اما تبعات آن را باید مردم عادی و بیگناه بپردازند. جالب اینکه در همین فضا خبری منتشر شده که تاکید میکند ثروت شخصی ترامپ در یک سال نخست دوره دوم حضورش در قدرت از دو میلیارد دلار به بیش از شش میلیارد دلار افزایش پیدا کرده است. در این چهارچوب، هم ترامپ و هم دیگر مجرمان طبقه اپستین روز به روز با سقوط بیش از پیش جایگاه خود رو به رو می شوند.



