واکنش نماینده مجلس به اظهارات اخیر برخی اصلاح‌طلبان

  4041120038 ۱۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

علیرضا عباسی هشدار داد برخی چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب با سوءاستفاده از رافت نظام، به امنیت ملی ضربه می‌زنند.

واکنش نماینده مجلس به اظهارات اخیر برخی اصلاح‌طلبان

به گزارش تسنیم، علیرضا عباسی نماینده مردم کرج در مجلس، در واکنش به مواضع و بیانیه‌های اخیر برخی چهره‌ها و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، نسبت به پیامدهای امنیت ملی این اقدامات هشدار داد و خواستار پیگیری قضایی شد.

متن پیام وی به شرح زیر است:

اصلاح‌طلبانی مثل میرحسین موسوی، کروبی، روحانی، شکوری‌راد و ... اطمینان پیدا کرده‌اند که هرچقدر هم سخنان و رفتارهای هنجارشکنانه و ساختارشکنانه داشته باشند، نظام اسلامی با آنان کریمانه و با رافت برخورد می‌کند. این افراد دچار توهم شده و بی‌توجه به ملاحظات امنیت ملی و انسجام داخلی، بیانیه‌ها و اظهارات ساختارشکنانه صادر می‌کنند و به شدت در حال فاصله‌گیری از نظام و ورود به فاز جدیدی از کنش سیاسی رادیکال هستند و با اظهارات هنجارشکنانه برای فرصت‌طلبی و شکار سیاسی تلاش مذبوحانه می‌کنند.

لذا دادستان محترم باید پرونده چنین افرادی که با اتهام‌زنی و انتشار مواضع خلاف واقع علیه کشور در جهت تخریب انسجام ملی اقدام می‌کنند را در دستورکار قرار داده و برای رسیدگی قضایی به جریان بیندازد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۵۲۶۵۴۱۱:۵۰:۲۵ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
اینها اصلاح‌طلبان راديکال سال های قبل باید محاکمه‌ ومجازات می شدند تا کار به‌ اینجا ها نمی رسید مردم ازاجرا نشدن عدالت قضایی اين افراد که مسببین وضع موجود هستند ناراحت وگله مند هستند محاکمه‌ این افراد وضع نظام درافکار عمومی ايران بالا می برد
ناشناس۴۱۵۲۷۲۹۱۳:۱۶:۱۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
وقتی‌فتنه‌گران‌وخیانتکاران‌مجازات نمیشن‌طبیعتاگستاخ‌تروپرروتر‌میشن
ناشناس۴۱۵۲۷۳۸۱۳:۲۳:۴۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
متاسفانه در دولت هم اجازه داده شده بیایند در این یکسال و این همه بلا سر کشور آوردن
ناشناس۴۱۵۲۶۶۳۱۱:۵۸:۰۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
موسوی و کروبی و روحانی و شکوری راد باید به جرم تشویش افکار عمومی محاکمه شوند.
ناشناس۴۱۵۲۷۴۰۱۳:۲۶:۴۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
جالب هست شخص روحانی بابت خلق ارز 4200 که معیشت مردم را کامل از بین برد و مانع وارد شدن واکسن از چین شد و مردم را به کشتن داد هنوز حتی یک دادگاه علیه ایشان برگزار نشد اما اگر دیگران می بودن تا الان زندانی کرده بودند .
احمد۴۱۵۲۶۶۹۱۲:۰۳:۵۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
به نظرم نمایندگان این مجلس، همواره اول تعداد رایی را که با آن به مجلس راه یافتند، اعلام کنند، بعد اظهار نظر کنند.
ناشناس۴۱۵۲۷۴۸۱۳:۵۰:۲۶ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
تعداد اراء مهم نیست طبق قانون نمایندگان نماینده ملت ایران هستند.
ناشناس۴۱۵۲۹۰۱۱۶:۳۲:۰۶ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
وقتی 51 درصد مردم در انتخابات شرکت نمی کنند
ناشناس۴۱۵۲۸۵۲۱۵:۴۸:۱۶ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
ببخشید شما براند و تجزیه گر هستید که به نماینده که مصونیت دارد و باید در همه امور باشد تعیین تکلیف می کنید؟
ناشناس۴۱۵۲۹۵۸۱۷:۵۱:۵۳ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
می رفتی رای به جناح سیاسی خودت میدادی تا الان نماینده شما سرکار باشه،الان دیگه دیره اونوقت که به قول شبکه های ضدانقلاب انتخابات رو تحریم میکردین باید فکر الان میبودید
ناشناس۴۱۵۲۹۲۶۱۷:۱۷:۰۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
چرا روحانی هنوز ازاده؟ چرا بازداشت نشده؟
سهراب۴۱۵۳۲۰۲۲۲:۳۵:۲۰ ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
همه این بزرگواران باید محاکمه شوند.
yektanetتریبون

آخرین عناوین