می‌خواهم کاری کنم فاسدان ماست‌هایشان را کیسه کنند

  4041002059 ۱۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای رئیس عدلیه گفت: می‌خواهم جوری با فساد برخورد کنم که فاسدان ماست‌هایشان را کیسه کنند.

تماشا کنید

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۹۶۵۹۴۱۳:۲۸:۱۶ ۱۴۰۴/۱۰/۲
کسیه چیه باید کاری کنید که فاسدان کفن هاشون رو آماده کنن چه فاسدان مالی چه فاسدان اخلاقی
mostafa.kamali95@yahoo.com۴۰۹۶۹۸۳۲۱:۵۱:۴۳ ۱۴۰۴/۱۰/۲
لطفا پس از تسویه کامل بدهی بابک زنجانی قانون مشروعیت سنجی اموال را در مورد ایشان اجرایی کنید که از چه راهی به این ثروت افسانه ایی رسیده است از چه راه اقتصادی مشروعی و یا چه تولید و کاری!؟!؟!؟!؟ منشا ثروت هر فرد از آحاد جامعه که از حد معمول بالاتر لست باید مشخص باشد چگونه بدست آمده است
ناشناس۴۰۹۷۰۳۳۲۳:۲۹:۰۴ ۱۴۰۴/۱۰/۲
البته مشروط به آنکه پرونده های خواص و خودی های دانه درشت به تعزیرات حکومتی واگذار نشود !
مثبت نگر۴۰۹۶۶۱۴۱۳:۴۷:۴۳ ۱۴۰۴/۱۰/۲
چه عجب !من که باور نمی کنم
ناشناس۴۰۹۶۸۸۱۱۹:۱۸:۰۹ ۱۴۰۴/۱۰/۲
مالک بانک آینده که میلیارد ها دلار پول بانک مرکزی را پس نداده در تهران زندگی فوق لاکچری دارد. از نظر شما مفسد نیست؟
ناشناس۴۰۹۶۶۱۸۱۳:۵۱:۱۴ ۱۴۰۴/۱۰/۲
اگر توانش را دارید یک سری هم به نهادها و بنیادها مثل بنیاد مسکن بزن و ببین چطوری مال و اموال مردم را بخاطر منافع شخصی کارشناسانشان به باد فنا میدهند و همان کارشناسان به چه مال و منالی رسیده اند.
ناشناس۴۰۹۶۶۲۱۱۳:۵۶:۱۵ ۱۴۰۴/۱۰/۲
یه سوال ساده . اگر میدانی فاسدان اقتصادی چه کسانی هستند و توانایی ایستادن جلوی آنها را داشتید ، پس چرا تا به حال کاری نکردید ؟ نکند که منظورتان افرادی است که حجاب اجباری را قبول ندارند ؟
ناشناس۴۰۹۶۶۳۶۱۴:۲۳:۱۹ ۱۴۰۴/۱۰/۲
فعلا که یک ویلا تخریب کردید ۴ سال طول کشید . امروز اعلام شده وزارت نیرو برق ۱۸ هزار ویلای غیر مجاز آن هم فقط در استان تهران را قطع کرده ، لابد چندین سال برای برخورد با این ویلاها زمان میخواهید ؟ حکم اعدام بابک زنجانی را لغو کردید گفتید بدهی هایش را پرداخت کرده ، حالا که ازاد شده ۲ ماه به او فرصت دادید تا ۲ میلیارد یورو بدهی اش را تسویه کند ! متهمان بانک آینده آزادند ! فرمودید انتفاع شخصی نبرده اند ! آیا خیرات کرده اند ؟ یا جناح چپ و راست با هم در این فساد شریک بوده اند و متهمان آزادند تا اسم انهایی که میلیاردها از بانک آینده گرفته اند و پس نداده اند محفوظ بماند ؟ چای دبش دلار نقد میلیاردی گرفت و برد و پس از چند سال تازه یک ویلا داده بابت یکی از بدهی هایش به بانک ملت ! خانم نعمت زاده هنوز متواری است و ظاهرا پلیس و ضابط قضایی و وزارت اطلاعات به ایشان دسترسی ندارند ! حالا هم موضوع تکراری کارت های اجاره ای بازرگانی و میلیاردها دلار ارز که برده اند و خورده اند و شما منتظر شکایت از طرف بانک مرکزی هستید !!!!
ناشناس۴۰۹۶۶۵۱۱۴:۳۲:۴۰ ۱۴۰۴/۱۰/۲
کاری نمی کنید فقط برای کنترل خشم مردم شعار می دهید
ناشناس۴۰۹۶۶۶۵۱۴:۴۰:۰۹ ۱۴۰۴/۱۰/۲
ببینیم و تعریف بکنیم
ناشناس۴۰۹۶۶۶۶۱۴:۴۰:۳۵ ۱۴۰۴/۱۰/۲
کاش عمر ما کفاف بده
ناشناس۴۰۹۶۸۶۵۱۸:۴۵:۰۷ ۱۴۰۴/۱۰/۲
فساد در هر اداره ای کار داری دیده میشه باید مبارزه با فساد فقط به افراد کله گنده محدود نشه
ئمنحن۴۰۹۶۹۱۷۲۰:۵۴:۲۱ ۱۴۰۴/۱۰/۲
سی سال پیش در دادگاه کرباسچی همین ادعا را نکرده بودی ؟
ناشناس۴۰۹۶۹۵۴۲۱:۳۵:۳۱ ۱۴۰۴/۱۰/۲
تا حالا چرا اقدام نمی کردید.
حسین قلی خان۴۰۹۷۰۳۸۲۳:۳۴:۴۰ ۱۴۰۴/۱۰/۲
از زمانی که اولین فساد بزرگ توسط برادر رفیق دوست انجام شد حدود چهل سال گذشته و شما هنوز شعار میدید که با مفسدین چه و چه می‌کنیم و هنوز مفسدین در حال فساد و دزدی هستند
حمید۴۰۹۷۱۰۰۰۳:۰۹:۳۰ ۱۴۰۴/۱۰/۳
سلام جناب قاضی القضات:اول مبارزه مستمر با فساد وظیفه ذاتی شماست و لزوما نیازی به سر وصدا وتبلیغات ندارد..‌ثانیا برخوردهای سیاسی و تبعیض آمیز با مصادیق عدالت ورزی دستگاه قضایی کاملا مشهوده....

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین